|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
|
![]() Gównem jesteś tak jak i większość Co. Wykorzystujecie siłe odkąd tylko jesteście przy władzy. Żałosne. Mam nadzieję, że jeszcze dostaniecie po dupie.
|
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: OPOLE
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vipperek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 60
Skille: 82/57
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
PO 1 Wystawiłem tu filmiki z fragami i CO i EM więc nie widze tutaj faworyzowania którejkolwiek z gildi PO 2 słowa że "EM się wzieło do roboty" mogą znaczyć: a) EM w końcu zaczeło kręcić filmy z wojny zabili już dużo osob a jak narazie żadnego filmu nie było b) jestem zadowolony z tego że w końcu się zaczęła wojna a nie zabawa która polegała na tym że 120 osob walczy z 60 osób i efekt jest taki że ci drudzy siedzieli ciągle w pz i nic się ciekawego nie działo więc nie widze tu również czegoś czym obraziłem "twoich wirtualnych kolegów" Ale... po napisaniu tego zdania "obrażającego was" pomyślałem sobie że zaraz ktoś się przywali(jak to zwykle z Co jest że rookują za byłe gówno) i miałem racje więc skasowałem to zdanie po 10 min ale jednak widać że zdążyliście zauważyć. Ale macie jeszcze dużo pracy bo jest masa ludzi która krzyczy "HAIL EM" więc ich też musicie zrokować tak jak mnie więc życze powodzenia... Ostatnio edytowany przez viper555 - 22-12-2006 o 16:47. |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
@topic Jest ich 2x wiecej i maja 2x wieksze lvle ale i tak bedziemy walczyc. Oczywiscie nie na pustyni na ank tak jak oni chca, bo widac ze nie mamy szans z ~7 sorcami lvl 150+ (ten przyklad dokladnie ilustruje dysproporcje miedzy sorcem a innymi postaciami- większosc tych sorow powstala po letnim updacie) btw. ciekawe kiedy wam sie uda zabic takiego 127 knighcika. Niby nie powinno byc ciezko bo mnie 0,9 sec exhousted ogranicza ;/ |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() To kiedy open battle?
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: Opole
Imię: Datler/Ghetti
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Chosen Ones
Poziom: 93
Skille: 15/25
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Dobre pytanie? ale trzeba bylo by zadac je do ludzi z EM, byla propozycja 20 na 20 osob ale nawet i tego nie chcecie...
Btw Viper wiesz co ci powiem jestes Pesymista ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
|
![]() Pozdro666
co tekst niezle fragujesz ziom
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDAŃSK
Imię: Boryna Wielki
Poziom: 101
Skille: 20/25
Poziom mag.: 66
|
![]() bleeeeeeeeeeeeeee
i tyle mam do powiedzenia w tej kwestii ;]
#28 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
to ile lvl wbijam na paccu jest moją sprawą gram wtedy kiedy chce i kiedy mi się to podoba a ty nie musisz szpanować jak to ty jesteś genialny i jak ci się w tibi extra powodzi bo każdy z dzielni wie że jesteś największym maniakiem taka prawda...ale jakoś to że wbijasz troszke więcej lvl odemnie na paccu to jakoś nie imponujesz mi tym ![]() a co do walki 20 na 20 to jest ryzyko dla EM bo skąd mają pewność że nie złapiecie ich w pułapke REMEMBER THIS IS ONLY GAME!!! Ostatnio edytowany przez viper555 - 22-12-2006 o 16:48. |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Imię: xXxXx
Poziom: 64
Skille: n/c
Poziom mag.: 6
|
![]() Omg wiedzialem że mam potentego troche kumpli na dzielni ale nie żeby sie rokowac za taką głupote......
![]() n/c
\o/(^.-)\o/ Ostatnio edytowany przez Wydas - 21-12-2006 o 21:45. |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Świat: Calmera
![]() |
![]() Masakrowiec:
Dec 21 2006, 15:05:11 CET Killed at Level 154 by Eli Stormstriker and by Ron Montegro edit: Po ile fragów teraz jest? @hupe Dawajcie jakieś filmy jak zdobywacie fragi... Ostatnio edytowany przez MagField - 21-12-2006 o 22:39. |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Gildia: Eternal March
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
@up Filmy czasem dajemy. Nie ma sensu umieszczac na forum wszystkich bo niektore sa dosc dlugie i nudne; przydadza sie potem na *****. Ostatnio edytowany przez Hupe - 21-12-2006 o 22:56. |
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Polsk
Imię: ~~xD~~
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
Poziom: 8
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdro EM ![]()
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ehh ghetti jesteś z lekka żałosny już od paru osób się dowiedziałem że łazisz i rozpowiadasz że ja wszędzie na forum pisze teksty typu "HAIL EM" "KOCHAM EM" "Oni są THE BEST" "CO jest do dupy" to pokaż jakiś dowód skoro tak piszę pewnie na gc też odrazu napisałes że pisze takie teksty niedając potwierdzenia i dlatego mam hunted ale inni nie znają twojej bujnej wyobraźni... może przypominasz sobie akcje jak wyszedłeś podekscytowany na dzielnice i all mówiłeś że wpadło pod twój domek(jak jeszcze grałeś knajtem) 20 osób z jednej gildi 30+ lvl i zaczeli cię nawalać a ty solo zabiłeś 10 a reszta uciekła tylko że w ten sam dzień sprawdziłem na tibi com all typów należących do tej gildi i ANI JEDEN nie był zabity przez ciebie więc te twoje bajki już nie którzy znają i na przyszłość nie pisz takich głupot bo ja nie zrobiłem tego tematu po to żeby się tu z tobą kłócić albo faworyzować jedną z gildii tylko po prostu daję tu filmy z wojny tyle... DO CO i Animy ogólnie nic nie mam ale niestety przez takie osoby jak ty to się zmienia o nich zdanie. Wy się dalej tłuczcie z EM mnie to nie obchodzi kto wygra i tak już niegram na tym servie głównie przez ciebie
![]() POZDRO ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: Kleszczów
Imię: Dandey/Jullwar
Świat: Refugia/Candia
|
![]() Cytuj:
To co ty piszesz swiadczy o Twojej nieudolnosci. To ile on wbil lvli w przeciagu 90 dni nie ma znaczenia jaki jest. On przynajmniej nie marnuje czasu na gre w przeciwienstwie do Ciebie. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
tak dla przykladu przytocze kiedys pewna rozmowe z kirenoxem : ] Kir: Mam protekcje w rl'u od Wilagio Pewna osoba: widzisz... to ciota jestes tu lac mnie mozesz, ale na rlu mozesz mi tylko possac mniej wiecej tak to wygladalo... aha i swoja droga z tej gildii mozesz szybciej wyleciec niz sie w niej znalazles xD EM jestem z wami niestety dusza xD bo mytha sprzedalem : p Ostatnio edytowany przez De'sH - 22-12-2006 o 18:00. |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Po co tak mowisz ze uzywaja macro ,a pewnie polowa CO z tego zyje ![]() I nawet sam nemtor jedzie na bocie ! Kiedys jak robil demon helmeta to cos za szybko sie manasowal ;S Wiec nie mow ze EM wali na botach bo CO nie lepsze ![]() Hail EM ! Ostatnio edytowany przez m41pikz - 23-12-2006 o 00:17. |
|
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
Imię: Datler/Ghetti
Gildia: Chosen Ones
Poziom: 93
Skille: 15/25
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() EM i dogadujecie sie w postach z Hupem (bo wywnioskowalem to z tego co piszecie) Hupe zalatwi ci wjazd do EM ![]() ![]() PS. nie zal sie ludziom ze masz hunta hahahaha przykladowo dzis 23.12.2006 pisales do Mamusia Marylka z skarga ze cie zabilem oraz z zapytaniem czy CO huntuje cie, wiec pragne ci oznajmic ze huntuje ciebie ja i paru twojich "kolegow" z rl hahahahaha POZDRO 666 ![]() |
|
![]() |