|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Który rysunek jest najlepszy? | |||
Pierwszy... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 25.53% |
Drugi... |
29 | 61.70% |
Trzeci.. |
6 | 12.77% |
Głosujących: 47. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() ze co?! jak Citizien dawal swoje prace to byl identyko gosc jak ten Twoj narysowany w drugiej pracy, i jakos Ci ladnie wyszedl jak na pierwszy raz bez podpory, potrzeba tutaj Blacka zeby ocenil Twoja wypowiedz, bo ja za bardzo nie gralem w to ;P albo to juz nie ta pamiec....
tak na przyszlosc, zamieszczaj prace juz z doswiadczeniem i nie takie probne ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
|
![]() @up,
Ależ ja się nie zrażam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Człowieku nie pogrążaj się, odpuściłem ci bo to "tylko" przeryski, zaakceptuj ten fakt i przestań wciskać kit. A oto wedle życzenia praca "źródłowa", zmiana kilku detali nie czyni z niej twojej pracy:
EDIT umieściłem obie obok siebie, żebyś lepiej widział, twój upór mnie zadziwia... ![]() ![]()
galeria: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=60785 http://pitchblackyetis.deviantart.com Meine Maschine <3 http://www.dracus.user.icpnet.pl/kornik2.jpg Ostatnio edytowany przez Blacko - 13-01-2007 o 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
|
![]() Podobna, ale zupełnie inna perspektywa...
Poza tym korzystałem z różnych rzeczy, które były w tych pracach. Jakieś techniki itp. Np. rękaw skopiowałem i turban. NA pierwotnym rysunku arab jest gotowy do walki, mój jest już po niej. Co chyba widać. Ostatnio edytowany przez Korektor - 13-01-2007 o 20:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Hmm... te trzy nie są aż tak złe, tylko jakieś takie "mało widoczne". Ale to, co jest na dole, blee
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
|
![]() Te 3 są "niewyraźne" dlatego, że mój skaner jest ustawiony na zbyt małą/dużą wrażliwość na kolory. Po prostu muszę pogrzebać w ustawieniach albo sfotografować je. Posaram się dodać resztę moich niepokazywanych wcześniej prac, muszę tylko odebrać aparat z serwisu bo mi wyświetlacz wysiadł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warschau
![]() |
![]() @ up - Dobrze że nie wcięło ci jeszcze jednej literki z początku trzeciego zdania.(bo wtedy byłbym pewny tego co zobaczyłem za pierwszym razem)
Przestań mówić że inny projekt, itp. tylko powiedz po prostu ze se narysowałeś ot, tak trochę inaczej, i wstaw coś innego bo teraz to niema na co głosować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@down Medieval II:Total War? Też mam. ![]() Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 13-01-2007 o 22:45. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() No i nie martw się, mi też tak postacie wychodzą jakby chciały, a nie mogły. Ale po pierwsze: nigdy nie przerysowuj. Możesz popatrzeć jak coś się układa, w jaki sposób wyglądają np. skrzyżowane nogi na zdjęciu, ale nie przerysowuj ich. Postaraj się zapamiętać i wyłącz komp, usiądź, skup i się i wyobraź to sobie. Musisz sobaczyć w tym pełnowymiarową bryłę. Bo tak potem gubisz ten trzeci wymiar i masz obrazek-płaskorzeźbę (ew. linoryt ![]() Skutki przerysowania: - głowę masz "bokiem", zaś ramiona są równo. Czyli - tors na wprost Ciebie jest prosto, za to nasz brodacz przechylił głowę jak moja papuga ![]() -turban jest "płaski", -facet wygląda, jakby ten "szlafroczek" ( ![]() -ramiona u Ciebie są jakby za nisko Podobnie jest z ta panią, obrazek jest płaski. A jeśli chodzi o pracki w PSie czy innym dziadostwie do zabawy na kompie to nie pokazałeś za dużo. Mi się ta pracka widzi jako taka "zlepka efektów". Nie wiem, może się mylę, ale takie sprawiają wrażenie po ich przejrzeniu. Eileen Blue Rose BTW. A te obrazki też widziałam, ale to dzięki Blacko, bo on ma tę ładną grę i przy jakiejśtam okazji pokazywał je wyciągnięte z jej folderu ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() a shan juz musi nawyzywac
![]() dosc paskudne, zwlaszcza kiepskie sa te pseudo ambitne bohomazy, okropienstwo |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
Tu nie chodzi o nazwe tylko o określenie gry. "Ładna gra" to chyba ostatnie określenie na ziemi jakim można opisać gre xd. Ale co dziewczyna wykombinuje tego nikt nie odgadnie. ; P Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 14-01-2007 o 02:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
A to moja wina, że nie pamiętam tytułu? ;p A jakbyś był sprytny to byś wiedział. I co? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Medieval Total War
![]() Co to rysunków, to niewiem czemu dalej sie upierasz jak widać, że przerysowane. Mowie Ci, ze sciemy nie wyniknie nic dobrego ;p To w ps'ie to wogole nie powinno sie tu znajdowac ;p
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
|
![]() Jeja, chciałem narysować araba ale z innej perspektywy, po prostu skorzystałem ze stroju itd. ale to nie miała być przeryska ;/.
PS. Już wiem, że w sobotę za tydzień będę miał aparat z powrotem, wtedy popstrykam zdjęcia reszcie moich prac. PS2. Na Wasze życzenie usunę prace z PS'a ![]() edit, Za tydzień dodam moje rysunki krajobrazów i przedmiotów. Nie wrzucałem ich tutaj, bo umiem je rysować a najtrudniejsze są postacie, więc muszę je ćwiczyć. Ostatnio edytowany przez Korektor - 14-01-2007 o 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
A żebyś się nie zdziwił - z krajobrazami i przedmiotami jest tyle samo zabawy i męczenia, co z postaciami. |
![]() |
![]() |