|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mysle, ze zbyt wiele niedopowiedzen.
- gobliny pojawiaja sie w roznych miastach, nie tylko w tych, ktore wymieniles - co to za okreslenie "powinien wypasc"? A jak nie wypadnie, to co? Mam napisac nowy temat na forum? ![]() Popraw i przyda sie.... za rok ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() proponuje nie tlumaczyc takich rzeczy dla nioobow to moze wreszcie zaczna sie uczyc angielskiego...
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Niegrający
Imię: Drepos
Świat: Nerana
Poziom: 51
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Mam 10 christmas token i chce u Ruprechta wymienić na Gingerbread Recipe, tylko że nie chce mi on wymienic, co mam powiedzieć mu żeby mi wymienił???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vikitor
Świat: Refugia
Poziom: 43
Skille: -/-
Poziom mag.: 45
|
![]() Spróbuj napisac "change token" / "token" / "change" aae to za rok...
![]() Co do najazdów to wg. relacji moich kolegów w 1 dzien byly 3 na kazz ale przegapilem ![]() aha i jeszcze 1: słyszałem ze one podbiegają znika ci cos z eq i zwiewaja a jak zabijesz to to jest w dedzie.-Prawda to????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Balingen Niemcy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dran Omex
Gildia: Jeszcze niemam
Świat: Saphira
![]() |