|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: Śląsk
Imię: Amrod Arcamenel
Profesja: Paladin
Gildia: Eternal Guardians of Avalon
Poziom: 62
|
![]() Xal, chyba po tym hacku stales sie idolem dla wielu graczy
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Chodzież...
Imię: Prince Xall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 119
Skille: 100/80+
Poziom mag.: 21
|
![]() A tam odrazu idolem xD
temat spadl na 3 strone , wiec dam kolejne sski ![]() Dl'ek ze 2 dni przed hackiem ![]() ![]() Bolts vs Bursts ![]() ![]() Banshee quest ;o ![]() Orsza na 5 sekund przed moja smiercia ^^ ![]() Tu Orsza po raz 2gi na Guardii ![]() ![]() Tu kilka smoków ![]() ![]() a Tutaj wypadek przy pracy xD ![]() Solo wrl ![]() ![]() Tu zabawa jakas tam ![]() ![]() jakis demonek ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xall RoX
![]() zawsze miales jedne z najlepszych (o ile nie najlepsze) zdjecia na Guardia Thread ![]() Pozdro i jedz z lvlkami dalej ![]() tz najpierw eq wylootuj ![]() czekam na wiecej ![]()
![]() -----------Bozdo----------- :* Ostatnio edytowany przez Bozdo - 25-12-2006 o 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() No przez gg , niby jakas laska... gadalem z nia wyslala foto , 10 mins pozniej hack a ona juz sie nie odezwala... no ale rec keya nie ma bo nie odzyskiwalem tego u siebie na kompie...
Poza tym chcecie foto po hacku? pewnie ![]() Dzisiejszy hero hunt.Spadly c legi i skullstaf z warla bo sie lurnal ![]() Wczoraj z bk k secik , lanca. Przedwczoraj c legi tez ![]() ![]() Tu moj ss zrobiony 2 min temu, eq skompletowane z pomoca przyjaciol za co im dziekuje:* poza tym mam juz 200k w dp ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Stachumixer - 25-12-2006 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Gratz Xallus
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Colio kempa junior
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Guardians of Avalon
Poziom: 143
Poziom mag.: 72
|
![]() Gratz Xall własnego tematu
![]() Przejebane z tym hackiem, ale niema się, co łamać skoczymy na parę demkow i eq będzie jak kiedyś ![]() Trzym się Xall A tu ssik odemnie jeden z ważniejszych w mojej kolekcji, na którym ty tez jestes i thx. Ci za to ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Mighty Roira
Profesja: Elder Druid
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 71
Skille: 20/27
Poziom mag.: 59
|
![]() Wszystko pięknie, ssy ładne (pewnie się tego już naczytałeś xD)
Ale mam 1 uwagę, po jakiego ch*** bieżesz(to jest być może źle, ale nie chce mi się sprawdzać) na anni mpa g legi itp bez aola?? jak patrzałem, to hełm wyleciał, ale RH to pół biedy. Nie chciał bym cie widzieć na rl przed kompem jak patrzysz jak jakiś noobek z którym robisz anni (o ile był tam jakiś "br firi tanz plxpxlpxlxp"n@@p) kosi ci mpa z ciala ![]() Jak będziesz podchodził do anni to weż np. p-seta, albo c-seta, albo aola na wszelki wypadek ![]() Ostatnio edytowany przez Roira 2 - 25-12-2006 o 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na dodatek dam Ci inny ss : Tu tez bylem bez aola co? ![]() Aha i jeszce tu zapomnialem aola : ![]() Zastanów sie wiec zanim cos powiesz , pozdrowienia ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Stachumixer - 25-12-2006 o 22:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @upup i upupup: Mi się wydaje, że on miał AoLa, bo BP nie zniknął. A helmet? Może nie założył z niezrozumiałych powodów? A może wy macie rację? Mi się wydaje, że BP by się zamknął bez AoLa.
@topic: Gratulacje tej postaci. I gratulacje wytrwałości po hacku, jednak pisanie ile masz kasy i pokazywanie aktualnego EQ najmądrzejsze nie jest. Hacker mógł się osobiście zainteresować postacią i Acc Num jeszcze może mieć - a taki naprawdę wytrwały może wbić się znów na twoje konto. Ale i tak chciałbym umieć grać tak jak ty. Chociaż - do tego trzeba czasu, a ja i tak nie mam go teraz za dużo... internet też by się przydał. @edit-up: wyprzedziłeś mnie, kiedy jeszcze pisałem. Czyli - miałem rację! @drugi edit: BTW, to jest po hacku czy przed? Tzn. dorobiłeś się już MPA i GL? I SoVa z MMSem?
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 25-12-2006 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin
Profesja: Knight
Gildia: Innomin8s
Świat: noobtional pvp
|
![]() @up
nie, to sprzed hacka bo by chyba od razu 2x nie dedl ;P @Xall miales farta, ze anni nie zrobiles ;p bo sov ~~2kk to troche juz ciezko odrobic. PS. kupujesz moze explo? :>
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2005
|
![]() No dobrze, ze nie miales wykonanego Annihilatora bo gra dalsza nie miala by juz sensu. Teraz jak najszybciej zbieraj dobra druzyne i idz po SoV'a, a dalej to samo jakos pojdzie. Jak to napisal Colio kilka demon huntow i zapomnisz wogle o tym co sie stalo bodajze 3 dni temu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() @Roira 2
I co mu hełm wypadła bp nie co? Jakbyś pomyślał/pomyślała to aola już niemiał bo scrin jest po dedzie... @Luis Drax E niekapuje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Biednemu wiatr w oczy... -.-
Dec 26 2006, 16:05:49 CET Died at Level 107 by a warlock
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thario Stwola
Profesja: Elite Knight
Gildia: [R.I.P] ChoCh [R.I.P]
Świat: Refugia
Poziom: 160
|
![]() Gratz Xallus , jedziesz dalej , go go anni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wkurzylem sie tą śmiercia, nie dosc ze hack to jeszcze sie w 3 warlocki wpakowalem i nie dalem rady uciec... chociaz blokowalem je niecala minute
![]() Jakies sski sprzed hacka ![]() szkoda ze juz nie zrobie hota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Tu Rahemosik ![]() ![]() ![]() ![]() Tu necro quest zsolowany na 60 lv ![]() ![]() a Tu juz jedne z ostatnich ssów przed hakiem , nastepne beda nowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze ze nie chce Wam sie komentowac... ale moze to was pobudzi .
1st on guardia , 3rd on tibia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie sadze bo Avenger jest obureczny ![]() @Xallus Gratzor ![]() ![]() ![]() i widze ze nie przespana noc miales bo nagrody o 5 rano zebraliscie xD
![]() -----------Bozdo----------- :* Ostatnio edytowany przez Bozdo - 30-12-2006 o 11:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() Up.
Moze i avenger jest dwureczny, lecz jego def daje nam to samo uczucie jak bysmy mieli mms + sov ;] wiec raczej kazdy kto go bedzie posiadal, bedzie z niego korzystal ;] ~Misi3Q ;> |
![]() |