![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Zdecydowanie bohy, znacznie szybciej sie w nich expi i oplacalniej niz sb bo potwory krocej bija, no i do tego jeszcze sa o niebo tansze (na moim serwerze bohy 50k a sb 100k a 50k to jest prawie 17 bp uh gratis) Steel sa lepsze od bohow chyba tylko do blokowania, na exp zawsze lepiej miec bohy na sobie. W ogole steel polecam kupic dopiero na 70-80 lvl czyli od momentu kiedy sie zaczyna blokowac na powaznie demony bo na demach sie te kilka arm przyda.
Ostatnio edytowany przez goburu - 28-12-2006 o 20:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() @Goburu:
Przecież knight nie tylko blokuje demki.Jest dużo innych potworów które blokuje. ![]() Ja wogóle podtrzymuje decyzje że tylko SB.Np PK cie przylapie, zejdziesz do jakis mocnych stworków...
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Sieradz
|
![]() 1 arma = -1dmg
3 arma = -3dmg Kupując steel bootsy bedziesz obrywał tylko o 3 mniej niż w bohach... Czyli nie jest to jakaś wielka róznica... Szczerze ci radze kupic bohy, wyobraź sobie takiego huntera/mino mage/mino archera czy jakieś inne scierwo walące z magi czy strzał tu sie liczy szybkość im szybciej zabijesz tym mniej hp stracisz. Nawet gdybyś miał 10000 Arma to i tak cie nie uratuje przed potworami walącymi magią. A pozatym w bohach szybciej się przemieszczasz czyli nie tracisz tyle czasu na zbędne łażenie jak również szybciej możesz uciekać przed pk. U knighta zbroja wiele nie daje najważniejsza jest tarcza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Bohy, większa radocha szybciej chodząc. Lepiej się hunci na potworach które trzymają się na dystans.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Konoha Vilage!
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
|
![]() Cytuj:
![]() lol... @topic Pierw boszki potem sb ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Fenzopi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 51
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 50
|
![]() Boh jak najbardziej !!!!!!!!!!!!!
Te 3 Def jakie majom Steel Bootsy za duzo ci nie pomogom w przypadku jesli bendziesz chcial uciec od potwora kturemu nie dajesz rady BOHY są bardziej uniwersalne ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Sieradz
|
![]() A wy myślicie że 1 arma zmiejsza może dmg o 20 czy co ? Pograjcie troche, potestujcie i dopiero powiedźcie.
@Topic: se chodziłem wczoraj w bohach okurat na 30 lvlu nie wiele tez daje. Kup se lepszy buty gdzies na 40 lvlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 66
Skille: 81/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Kupuj BOHy różnica w szybkosci nie jest oszałamiająca ale odczówa sie, natomiast te 3 defa to jest nic, na steel bootsy jeszcze przyjdzie czas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
|
![]() BOHY! Steel Bootsy sa bardzo brzydkie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Mhmmm, wiecie co mnie dziwi? To, ze gdyby byla mowa o armorach, to takie 'marne' 3 arma wiecej albo mniej byloby bardzo wazne, a jak chodzi o buty to juz nie? Moim zdaniem lepiej steel bootsy wziasc, bo mimo wszystko jakis maly procent zaoszczedzisz podczas expu. Oczywiscie wiem, ze na elf fortress bardziej pasuja bohy, ale ja knightem z reguly tam nie expie, dlatego moje zdanie jest takie a nie inne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Jablonna
Imię: Lavia de Frons
Profesja: Knight
Gildia: poszukuje odpowiedniej...
Świat: Harmonia
Poziom: 80+
Skille: a co to
Poziom mag.: 6
|
![]() 1. Roznica 3 arm sporo daje. Zrobilem wczoraj doswiadczenie - zamiast w RH latalem caly wieczor po EF w Dark Helmecie (chyba to ten...), w kazdym razie arm. 6 a nie 9. Roznica - olbrzymia!!
2. Ale... Ja proponuje (a ekspie na EF od dawna, jako knight) kupic BoH - na EF szybko zarobisz na steel boots. :-) A roznice w szybkosci zauwazysz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() Najlepiej to kupic BOHy i Stell boots w boh expisz w stell'ach blokujesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() rotfl
tak tak kazdy ktory hunci guardy najtem jest kretynem, omg wyjdz i nie wracaj Guardy nadal sa dosc oplacalne dla najta (nie mowie tu o 30 lv), dobry exp, kaska, loot wiec nie wiem jaki problem macie? ;o oczywiscie jezeli ktos nie umie expic i zawsze waste robi to nie moje wina;o (tak tak widzialem 120 najta bijacego guardy, zamiast bic max 2, stawal tak ze go 4-5 nawet trzaskalo;o) @Topic Jezeli EF to boszki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Princes Keaya
Gildia: Way It Was
Świat: Kyra
Poziom: 125
Skille: 96/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Guardy dla mnie to strata czasu, wybijam wszystko i nie mam co robic ide do kolejnej kopalni wybijam. A tam potem jakis koles placze ze ja pa i mi sie odechciewa. Jeszcze zanim wejde do cava to co chwile sie ktos kreci i jeszcze to ryzyko ataku weza, nie ma jak uciec ;/
Guardy dla knighta sa te dobre gdzie sa i slimy - jest taki cave polecam! Mam przy sobie bohy i steel botsy. Chodze zawsze w bohach a steel botsy zakladam jak chce cos bloknac. Mam do sprzedania 3 pary steel i nikt nie chce mi tego kupic, chyba zostana w domku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Imię: Arithal
Gildia: Brave Heroes
Świat: Lunara
Poziom: 56
![]() |
![]() A czy to prawda,że Steel Bootsy spowalniają chodzenie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Imię: Dragon partykus
Profesja: Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 17
Poziom mag.: 17
|
![]() @up
chyba raczej nie |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2006
Imię: Oltun
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 77
Skille: 20/26
Poziom mag.: 57
|
![]() Bohy zwiekszaja predkosc expienia o zauwazalny %
SB zmniejszaja obrazenia fizyczne o 1,5/2,7 pkt wybierz sobie co ci bardziej pasuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
kto ci takich bzdur naopowiadal??!! czy moze sam zmysliles looool... a co do tego pana co mowil ze 1 arm=1 hit mniej to juz wogole.... @topic mimo wszystko polecam BoHy Cytuj:
@down udowodnij ze tak jest^^ Ostatnio edytowany przez Argen - 18-01-2007 o 15:26. |
|
![]() |
![]() |