|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2004
Lokacja: Piekary.Sl
![]() |
![]() wkurza mnie pk jabijaja za nic
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO
|
![]() mnie w****** tak
Holer** Noobki co od GLUPIH brazylijczykuw runy kupuja zamiast dac prace polakowi(odnosi sie do tibi i RL ![]() pallniente nooby co sie woza pacc'em tesz o tobie ratajczak GLupo* ratajczak to tesz o tobie ![]() a pozatem brazylijczycy to tesz nooby jakih malo dzis gosc mi hcial sprzedac chain arma za 100gp i legion helma za 50 ![]() ![]() to ze taki gnoje* mi fika i wkurza to mnie tesz wkurza ![]() a i wkurza mnie jeszcze to ZE CAAla MOJA KLASA oprucz mie i kumpli pozdro dla szczurak i kompadre a hi o cojeszcze aha wkurza mnie to ze ludzie sie smieja z moih hobi kturymi jest robienie grafy dotibi (super mi wyhodzi0 i co jeszcze mnie wkurza aha WSZYSTKO jednym slowem ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Mnie jescze w****ia rażąca nieznajomośc podstawowych zasad ortografii ;/, którą zaprezentowano wyżej.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Jestem wkurzony na jednego nooba ktury pisał "Mine plz traning" a sam mi zabijał moje dwarfy soldiery jeszcze ten nooby hował ciała zdechłe dwarfów naszczenście udało mi sie w ostatniej sekundzie zabarac axe ring
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Kielce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ashalog
Profesja: Paladin
Gildia: Scarlet Warriors
Świat: Hiberna
Poziom: 37
Skille: 71/56
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Zgadzam sie z she_devil, przeciez slonik zeby rozszyfrowac Twojego posta musialem go kilka razy dokladnie przeczytac, a zaznacze, ze mam duzo do czynienia z nastolatkami i na waszym slangu sie dosc dobrze znam!!!
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza; Ab'Dendriel
![]() |
![]() a mnie wkur*** to, że nie mogę sobie zagrać pod wieczór a tylko wtedy mogę, bo przeładowana Tibia jest. trzeba mieć PACCa:/ wrrrr
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() ****aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Szukam Team Ludzi Na Infernie Ktorzy Za***ia Miliardowi Osob I Przyjma Mnie W Swe Szergi Wszedlem Na Main I Pol Godziny Potem Nie Zylem Juz 2razy ![]() <ModEdit> Na kij ci tyle emotek? jedna styknie... Ostatnio edytowany przez $corcerer - 10-09-2004 o 15:11. |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() a mnie wkurzaja debile, co to wyzywaja wszystkich od noobow sadzac, ze pozjadali wszystkie rozumy (tak, do jest m.in. do ciebie slonik, jak rowniez do wielu innych ludzi z ktorymi mialem do czynienia).
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() to ze zginelem w tibi nie denerwuje mnie zbytnio bo zawsze wiem ze to tylko gra. Jedyne co mnie ostatnio w****ilo to to ze w nowej szkole(5LO) to ze 4/6 chlopakow w calej szkole to skini i drechy a ja akurat zasilam nieliczne grono bo jest nas az 9 a chodzi tu o metali. W zwaizku z tym mialem juz 1000000 grozb i prawie dwa rayz prawie mnie pobili. Jesli chodzi o klase mam tam dwoch kumpli, tylko dwoch bo reszta to tez skini, a polowa dziewczyn to farbowane dziwki ,ktore nie potrafia sie wyslowic. Dodam jeszcze ze okolica szkoly jestw czolowce najgrozniejszych okolic w Gdyni (a mowie tu o oksywiu). Na koniec powiem ze dojazd autobusem zajmuje mi 40 minut i zawsze jest pelno ludzi w nim. I jak tu byc szczesliwym :/ Naszczescie na drogi rok sie przeniose. Przepraszam za wszystkie bledy ortograficzne i zle zbudowane zdania ale naprawde jestem w****iony
Nie mam potrzeby zbyt wiele wiedzieć Nie mam potrzeby wiedzieć zbyt wiele Gdy wszystko skonczy się jak myślałem Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem Ostatnio edytowany przez Resthin - 10-09-2004 o 17:58. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() re:slonik
Kto wi o so mu hozzi? |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Niegrający
Imię: Eternal Baal
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Ja tam jestem wk.....ny cala dobe na wszystko co zyje bez wyrazneko powodu... po prostu WSZYSTKO mnie wkur..a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() @resthin (sor jak pomyliłem nick)
Mądrze gadasz!! To jest brak tolerancji!! Zbierzcie chłopaków! (aż 9) i przygotujcie miecze by pozbyć się cynicznych egoistów!! A póki co - Ignorujcie to bezmózgie ścierwo!! |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Wkurza mnei to, ze niemoge znalezc dziewczyny
![]() bardzo mnie to wkurza ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() Jestem ku..a w....y na tą pi...ą tibie ku..wa nawet pograc w h.j nie moźna bo too many i too many kur......................aaaa
#36 |
Guest
|
![]() a mnie w****ia to że nie ma żadnego prostego w obsludze programu w ktorym moglbym sobie porobic ludziki do moich gifów!!! ludzie ****a wymyslcie cos!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() HANS
Państwo policyjne krolestwo policyjne dranstwo policyjne kurestwo policyjne oalki policyjne wałki policyjne penery policyjne afery policyjne łapuwy policyjne loduwy policyjne łapanki policyjne kajdanki policyjne zatrzymania policyjne przeszukania policyjne przesluchania policyjne wymuszenia policyjne pobicia policyjne naduzycia policyjne bezkarnosc policyjna brutalnosc policyjna bezprawie policyjne sprawy policyjne uklady policyjne tajniaki policyjne cwaniaki policyjne sprzedawczyki policyjne chlopczyki policyjne ***nieci konfidenci c***e policyjne 5-2 cm Ch.W.D.P RON Sami tego chcecie policyjne smiecie w****iliscie mnie to wam jade to bylo na nocna hardkorowke wyjscie fristajlowego haraktera mialo to byc przyjscie po chwili nei weim z kad sie smiecie wzieliscie do ucieczki mnie zmusiliscie ****y, bez ostrzezenia do mnei strzelaliscie w miedzyczasie oparami sie nakiraliscie jednej piatce z dwojki dupe lizac mogliscie CDN razem sie wspieraliscie wszyscy ulicznego honoru dotrzymaliscie wiec to wsztstko dla was dzieki dzieki ***ana policja jest u mnei na czarnej liscie ile razy pong-ponga mi podbiliscie z kieszeni slonika zrobiliscie w 100% wiem czego chcieliscie pytonska trabe moja possac chcieliscie dwie dziewiatki od nich 7 strzalow w klate ja teraz tez do tego przykladam lape albo gire ktora kroczy z podziemnaej sciezki ona nigdy nie zboczy bo to jest hardkor klujacy cie w uczy i oczy Teksty te poczadaz z orginalnej plyty 52 Debiec zakupinosj w pewnej sieci sklepow komputerowych (nie bede robic reklamy ![]() Karzdy ktory sei znimi zgadza niech napisze Ch.W.D.P ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2004
|
![]() w****ią mnie te 5 minotaurow 5 orkow i 3 wolfy kolo drabinki ...
![]() CH.W.D.P |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() To cwaniaczki pomyslcie co by bylo bez policji....
Tacy ludzie tez mnie wkurzaja i to bardzo |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Profesja: Rookstayer
Poziom: 1
Skille: 1/1
Poziom mag.: 1
|
![]() 1. gg
2. juz fulle zaczynaja byc na pacerze 3. wyjazdy na weekend 4. leb mnie napier...... 5. nie wiem co robic lvl czy mlvl 6. reputacja bo nie moge dostac - ![]() 7. school |
![]() |