|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
|
![]() Wiecie na tym forum zaobserwowałem "syndrom zrobię", który polega na tym, że wszyscy pierdo** co zrobią i co można zrobić, a nic nie robią. Ponad 2 tygodnie trwała dyskusja o tym "czy by tu nie zrobić radia" i na czym się skończyło? Sprawa ucichła. Wyjeżdżaj z takimi pomysłami jak TS dopiero, gdzy chociaż wstępne prace wykonasz, kiedy będziesz miał chociaż serwer, beta stronkę i wymagające dopracowania oprogramowanie, wtedy ludzie się przyłączą.
PS. Dla niepełnosprytnych: Powyższe stwierdzenie o "syndromie zrobię" jest moim wymysłem, nie strzelajcie tekstów w stylu "a ty to psycholog jesteś!?". Dziękuję za uwagę. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2006
|
![]() Jakbym nie miał serwera to po co bym pisał IP? i że można nas spotkać na teamspeaku?
Robimy forum bo strona internetowa jest nie potrzebna ![]() @down Ale co nie przejdzie? Forum będzie dla ludzi którzy będą na naszym teamspeaku. Będzie po to by pisać uwagi , pomysły , proszenie o pokoje itp ![]() Ostatnio edytowany przez erNNi - 30-12-2006 o 12:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale to nie przeejdziee, jak TS to dla całego forum...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 49+
Poziom mag.: 42
|
![]() Może mi ktoś powiedzieć jak założyć własny server na TS?
Z góry dzięki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() No tym servie ciągle siedzą jakieś wkurzające dzieciaki do których nie dociera, że nie mam mikrofonu -.-
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2006
|
![]() Oto nowe ip naszego serwerka:
193.85.244.57:5555 Za utrudnienia przepraszamy i zyczymy wszystkie Najlepszego w Nowym Roku!! ![]() |
![]() |
![]() |