![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() O żesz, jaki suchar ;/
One są popularne i nie da się temu zaprzeczyć! Nie ważne, czyja jest wytwórnia, która wydaje ich płyty! Ważne, kto je kupuje!
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() eeeee
![]() ![]() Myśle że ich sukcesem jest dodawanie do płyt gadżetów i wysyłanie paczek do fanów , o ile tacy są... już wiece skąd sie wzieły nooby w tibi??TO ICH fani i tak są nauczeni i wcią żądają FrEE ITEmsków. KONONOWICZ RULLEZZZZZZ CZY JAK MU TAM ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Eh, dzieci, bulwersujecie się. Fajna muza i tyle \m/
![]() |
![]() |
#24 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() /\ Daj panie spokoj
zauwazylem ze fani to rzesza ludzi w wieku 12-15 , podobnie jak moja siostra (wiek 14lat). L P ROX
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() 2 idiotki wypromowane przez media tyle moge o nich powiedzieć.wyglądają gorzej niż bezdomni na dworcu a roshoofee dzieffczynki się na to nabierają i myślą że to jest ql.
Ostatnio edytowany przez Rooker666 - 30-12-2006 o 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() dlaczego nikt nie uprzedzil ze tu jakies fotki z rottena wrzucaja ;<
wyplulem kolacje jak to zobaczylem o_O Disturbed i tak je zje.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja mam 13 i wiekszosc moich rowiesnikow tego nie slucha. Slucha za to moja siostra i jej kolezanki (9 lat lol)
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Przynajmniej trzepią na tym kasę. I niezależnie od tego jaki kicz odstawia Doda czy Blog 27 to osiągnęli oni w tej dziedzinie sukces i za to należą im się słowa uznania.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Zadziwiające, jak wielu ludzi z pierwszych postów nie dotrzegło, że to ironia... i prowokacja...
@topic Uważam, że ich muzyka to gówno, ale jedno trzeba im przyznać: umieją się wypromować. Głównie wśród ludzi o spaczonych gustach muzycznych i rushoffyh nastolatek, ale jednak. @EDIT 2x down Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 30-12-2006 o 22:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Raczej zasługują na pogardę , za kicz jaki odstawiają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
|
![]() Bo nastolatków obecnie dzieli się na kilka grup.
-normalni ludzie, krzywdzeni uogólnianiem grupy nastolatków, -trochę mniej normalni, ale im wolno bo mają 13 lat, -na pograniczu normalności, ci to mają kumpli normalnych i roosowych, -dollsy, ci wzorują się na świecącej tandecie, Teraz możemy określić kto do jakiej grupy należy. Zaczynając od wrażenia wstępnego, na które składa się styl ubierania się i bycia. Skupmy się na dollsach. Są to dzieci ze wszystkich statusów społeczno-ekonomicznych. Na pierwszy rzut oka wyglądają jak "słodkie idiotki", aczkolwiek do tego potrzeba mieć niezłe ciało (świntuch ze mnie ![]() Teraz przejdźmy do kwestji, którą trzeba poruszyć żebyśta mnie nie zlinczowali. Otóż nie każda dziewczyna słuchająca B27 czy TH jest dollsówą. Wstawiam się tutaj za dziećmi do 13 roku życia, które naśladują starsze koleżanki w nadzieji, że taki styl bycia spodoba się innym. Kiedy zaczyna się naśladownictwo dollsów? Zazwyczaj na przełomie 3-4 klasy, a nasila się w wieku 13 lat, kiedy dziecko kończy podstawówkę i idzie do gimnazjum. Niestety nie wszystkie dziewczyny do lat 13 są takie, ze nie można nimi manipulować. Wręcz przeciwnie one same proszą się o wciągnięcie w manię dollsów. W tym momencie skupimy się nad tym, jak dollsy spędzają czas. Głównie uciekają z domu (nie no przesada ;/), powiedzmy, że nie ma ich w domu po kilka godzin dziennie i włuczą się po osiedlu. Kiedy w końcu wracają do domu, wchodzą na bravo.pl, ponieważ to utopia dollsów. Tam mogą spędzić czas z ukoffanymi koleżankami. Następnie zakładają swoje "sweet blogaski", na których aż razi świecącymi gifami i błędami ortograficznymi. Pisałem tego posta 15 minut, więc lepiej żeby się podobał ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() erm.. Wy mi nie mówcie, że ich płyta naprawdę nazywa się "LOL"...
LoL... Ten cały zespół i jego popularność można podsumować jednym zdaniem. Ekhrem : "Dziwny jest ten świat(...)" |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Ale skoro ten kicz podoba się wielu ludziom to ja osobiście nie będę za to nikim gardził. Niech sobie żyją, pozazdrościć tylko takiego sukcesu.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Aha, teraz na fali jest US5, anie Tokio Hotel i Blog27! Nie oglądacie MTV, to nie wiecie! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() @up,
Jezu, a US5 to skrót od "United Shit 5"? Czyżby porpzednikom "US1" - "US4" nie wyszła kariera? MTV mnie zaczyna wkurzać, przerzucili się na dollsy parę lat temu i teraz już nie ma ciekawych programów, teraz jest "chcesz wiedzieć jakie są odlotowe zajaffki? chcesz poznać odrąbanych odjechanych, mega sound blaster dolby digital ludzi? oglądaj ILUTH czyli I love u Tokio Hotel!" Żałosne ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() @Up
Ale South Park nadal jest świetne , przynajmniej dla mnie. Tylko co takiego jest w tym kiczu , że tak dobrze sprzedają się ich płyty? Tylko dlatego , że są w nich jak je Korektor nazwał "dollsy"? @Down Jesteś moim zaginionym bratem bliźniakiem , który ma identyczne poglądy? Ostatnio edytowany przez Zillek Edonek - 30-12-2006 o 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Heh, nie rozumiem takiego pogladu ze jak osieagnely sukces i trzepia kaske grajac, powiedzmy sobie szczerze, gowniana muzyke to nalezy im sie szacunek. Niby za co? Za to ze tatus z wytworni plytowej owej 'gwiazdy' Toli zalatwil jej promocje? Za to ze przelaczajac kanaly jestem zmuszony do sluchania takiej profanacji muzyki w telewizji? Jak dla mnie to zespoly tego pokroju nalezy potepiac a nie chwalic za byle co...