|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Rzde pala bo knightci co nudni wiem bo mam nim 47 lvl i strasznie nudno sie nim gra.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2004
![]() |
![]() Knight jest the best.. paladynem sie nudno gra.. ale dobry na pekowanie low lvl .. to tak samo jak knight.. ale knightem( moim zdaniem) sie ciekawiej gra 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() wracając do pojedynku 100 pall i knight.
hmm po pierwsze knight jest szybszy jezeli przyjac ze jest tyle samo hp bohy utani hur itd knight bedzie powoli doganial palla i hitowal pall ma mniej capa i na 100 levelu widac roznice i to duza a taki knight ze 100 lev ma ze 50 bp uh przy sobie pall ma dylemat uhy czy bolty jesli zabierze obydwie zeczy po polowie to zgadnijcie co sie stanie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Ja osobiscie wybralem paldka i tereaz tego nie zaluje
moze mam mniej zycia i capa niz najt ale za to dobrze wle z dystansu i zanim gosciu podejdzie to czesto jest dead wiec na twoim miiejscu wybralbym palladyna PALDEK RuLeZ !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 01:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Cytuj:
Co do pvp to niewiem czy palek wygra... jeśli będzie ten sam lv to knight na 75% wygra , ponieważ pal musi zcasem przystanac żeby strzelic a knight dalej biegnie, po pewnym czasie dobignie i palek bedzie dostawal baty, zalezy od skili ale hity 50+ z w miar eodbrymi skilami knighta to spokojnie, a jeszcze niezapominac że knight ma dużego shielda i bolty niezawsze będą wchodzić. Jesli duel będzie na wyzszych lv i z zużyciem uh to knight też ma przewega bo: 1) Ma dużo hp i za nim pal dojedzie go do reda/yellow z boltow minie dużooo czasu 2)A sd pal niebędzie uzywac bo i tak malo zrobi poz. czy warto marnowac? musialby dlugo strzelac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mike Dragonbreath
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() Tja, co by nie powiedziec pall som zaje..fajne i widać
ze high lvl pall jedzie sobie sorca i druida, ale z knightem..to nigdy nie wiadomo Knight jest bardzo dobry zeby zwiac przed pk, masz uhy, dajesz max def , i jazda do dp. pall nie moze sobie pozwolic aby, zawsze miec tego shielda..co więcej lagi mogą go szybko wkurzyc, ale chyba nie dotyczy to pana z neostradą. Ostatnio qmpel na 54 elite, zwiał przed 89 royal pall, i jakims knightem i sorcem.. sorc nie mógł trafic z run.., knight za słabe skille zeby cos mu zrobic(qmpel 81/80), a pall zadawał mu tylko powazniejsze dmg od sd...a pall nie nosi duzo sd.....za to qmpel jak na wojne always 20bp uh =) knight zawsze bogaty, moze sie duelowac(to jest frajda) pall swietny do expienia, i ciekawy z poczatku.. btw. knightem tesh sie szybko gra, czyt. zrobiłem na aldorze 14lvl i skille 45/42 w ciągu 4ech wieczorów... ale premmy mi w tym pomogło ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 01:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: Bolesławiec
![]() ![]() |
![]() Odwieczny dylemat
knight vs paladin ja zawsze brałem knighta bo uważam że jest najlepszy wystarczy tydzien non stop pocwiczyc i juz jakieś porządniejsze skille, a palkiem ciagle speary podnosić to nawet książki nie poczytasz podczas trenu ( no chyba ze ktos sobie macro ustawi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Palek!!!
Miałem rycka i na 20 lvl. Postnowilem założyć se palka. No i stało się. Palek jest super!!! Jak jesteś szybki i dobrze uciekasz to walisz z luku lub kuszy i sie hp ni przejmujesz. Ja rozwalam palem na 11lvl takie otwory ja rycem na 20. Przygotuj się tylko na to, że jak będiesz palladynem to malo kasy będziez miał. :rolleyes: |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() yyy Kagan ale czemu piszesz to co ja napisalem 2 posty wcześniej? tylko w legko zmienionej formie ?(
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Jeżeli to twoja pierwsza postać to wybierz knighta, bo łatwo jest go prowadzić. Potrenuj sobie (możesz na forum przeczytać jak i gdzie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 01:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() Knajciki są the best i tyle mam do napisania 8)
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wysokie Mazowieckie
Stan: Na emeryturze
Imię: Blooku
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 41
Skille: 19/24
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() [quote]Oryginalnie dodany przez Soul Hunter
Tja, co by nie powiedziec pall som zaje..fajne i widać ze high lvl pall jedzie sobie sorca i druida, ale z knightem..to nigdy nie wiadomo [/QUOTE Pal jedzie kazdego sorca i druida? Jestes tego 100% pewien? Moze biles jakichs newbie na 10 lvlu ktorzy grali sorcem pierwszy raz? No to rozumiem. Widzialem filmiki jak sorc nie pamietam dokaldnie ale jakis 35-40 sorc rozwalil o kilka lvli wyzszego palka 1 sd i po chwili ue... i palek padl. Co do autora tematu powinienes sam sprobowac grac kazda postacia ja gralem kazda i wiem ze moge grac tylko sorcami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Cytuj:
jak pall jest dobry to wygra z knightem bo bedzie na niego nawalal z hmm'ow i z kuszy lub luku wiec...WYBIERZ PALLADYNA !!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Pall szybszy od Knighta? zawsze myślałem że każdy voc biega tak samo.Palek ucieka i "ładuje" rune jest to 1-2 sec stopu jak knight dobiegnie i będzie walił(skoro 100 to przypuścmy że annihilatora wykonał) będzie bił SoV'em lub Stonecutterem.Hity będzie dostawał takie że będzie musiał się sporo leczyć a zanim pojedzie knighta do red lub yellow to on sie UHnie i ma prawie full hp.Zreszta knight ma tyle cap że uh uniesie tyle że mu starczy na wojne,a palek musi nosić bolty,sd i uhy.Pall vs Sorcer/druid ostatnio miałem okzaje się pobawić moim druidem z palkiem.On walił z bełtów jego hity nie przekroczyły 30(rzekomo miał skile 70/60),a zanim mi się skonczyła mana(mana shield) to on zużył 5 uh(SD go skutecznie uspokajały)a jak dochodził koniec to powiedział że mu sie bełty koncza bo wziol tylko 100(mi sie wydawalo ze wiecej).No ale fire bombami też dostawał(stocznia w ab sie jrała jak na wojnie).A teraz zrobie albo pala albo knighta bo obydwiema profesjami malo gralem,a eq druida wrzucielm do wody bo mnie nudzil;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() ![]() ~Paladyn~ Plusy+ - walczy na dystans i z ciezkich walk moze wyjsc bez szfanku. -szybciej mu leci mlvl i ma wiecej potrzebnych czarow. -na nizszym lvl moze chodzic na takie monstery ze knight moze jedynie pomazyc. -Palek sie nienudzi tak latwo jak rycek. -Skile 80+ i lvl 50+ i palem rzadzisz z ekipą mozesz isc na demonki. Minusy- -Uczciwi trenuja trudniej poniewarz trzeba podnosci speary (lamerzy uzywaja macro). -Samemu tylko otwarte przestrzenie ewentulanie duzo miejsca. -Potwory napazajace ostro na dystans, dla palów nie oplacalny przeciwnik, tylko z blokerem moze sie na nie wybrac. -wolniej zarabia bo musi kupowac bolty (nawet jak jestes pacc nie oplaca ci sie robic boltow) ![]() ~Rycerz~ Plusy+ -Nieboli ręka od treningu ![]() -Wydaje malo kaski na czary. -szybciej zarabia -wkoncu bez blokera nie bylo by powaznych huntow Minusy- -Wiele potworow ktore palek moze z solowac na low lvl knight tylko onich moze pomazyc -Traci wiecej uhow niz pal poniewarz bierze all na klatke. -Na lvl ponizej 40 nudno knightem expowanie jest monotonne. -wolno leci mlvl malo czarow. |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Moim zdaniem diametralne znaczenie ma również świat (pvp, non-pvp) na którym grasz. Na non-pvp knight jest po prostu boski(gracze cie nie killuja, jako bloker przez gfb itd. własnej ekipy nie jesteś uszkadzany.., nie możesz "przez przypadek" dostać z HMM). Paladyn na non-pvp ma gorzej(utrudnione skillowanie, problemy z char blokującymi przejścia).
No, to ja dorzuciłem swoje trzy grosze. ![]() Pozdrowienia, Aaben |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze troche wyjde poza temat pall nie jest zły ale jak ostatnio mi sie internet pier**li i mam lagi po 20 sekund mam knighta a jakbym mial palla to juz chyba bym ztworzyl jakiegos druida i zaczal robic same runy bo palllem sie nie da na lagach grac
![]() ![]()