![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() gre sciagasz normalnie z linku ktorego podalem... a gry nie musisz odpalac z Explorera
http://9dragons.acclaim.com/artwork/ffinstaller.htm@ @edit Porada: Zmien przegladarke na FF Ostatnio edytowany przez Shubik - 03-01-2007 o 16:33. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
|
![]() Ok dziala sciagnalem z linku z netherlands..
Thx Sh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() polecam zaczac gre w "wis" Wu-Thang - jakos tak ;P
|
![]() |
![]() |
#26 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() ja sciagnolem i przy instalacji wyskakuje mi ze jakiegos pliku nie ma...
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
|
![]() Chce się nauczyć nowych umiejętności ale pisze mi coś o jakims gatherig chi
![]() Mógłby ktos mi powiedziec jak to chi zdobyć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() hyh jak zrobisz 13 lvl to zmienia ci sie nazwa na jakas inna ;D
@Qras sciaginij jescze raz ;p |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Qras
Rozpakuj drugi raz, ew. tylko dany plik. Jakie macie lvle i kim gracie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Ja mam OC 2 czyli 26 lvl...
:/ I nie moge zmienic profesji... :-/ Ostatnio edytowany przez Shubik - 04-01-2007 o 12:58. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
|
![]() Widziałem jak inni biegają aż sie za nimi kurzy (dosłownie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Imię: w8 new pvp
Profesja: Elite Knight
Świat: n/c
Skille: 102/101
Poziom mag.: 7
|
![]() hihihi shubik jak sie nie myle to ty Kubiklol ??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak masz lepszego kompa od mojego kolesia amd athlon32 procek 1.7+ 256 sd ram geforce2 64MB to ci pojdzie bo mu idzie na słabych ^^ Cytuj:
wchodzisz w downoland wybierasz któryś z serverków a są tam 2 dopiero jak otworzysz to masz pełny wybur z kąd ściagać ok to krótko o grze pierwsze 13-ście lvli to jest nic prawie potem twoje lvl zamieniają sie w gathering CHI po następnych 13-stu lvli zamieniasz sie w OC nie pamiętam pełnej nazwy i tu sie zaczyna ^^ aha chciałbym dodać ze OC 1 to jest 25 lvl gdy najedziesz na np gathering chi lub gatchering nie pamietam jak sie pisze to pokaże ci ile lvl naprawde wbiłeśod początku,lecz dla ludzi sie liczy np oc 2 ,rc , itd itd rc -revoluting chakra ( jakoś tak) to są wszystko lvle tak jakby ich advensy ![]() resetują ci sie wszystkie skile , wybierasz profesie tak jakby vanguard , blue dragon i są jeszcze 2 ale nie pamiętam ^^ jest masa skili dla każdej klasy gdy już sie ją wybierze , skile kupuje sie za contributon points aby je zdobyć musisz np u bambo mastera jezeli jesteś beggar tak jak ja ![]() a to moja postac : ![]() sorki za powtórki w zdaniach ale się spiesze na tv ..... jak cos to moje gg 4810306 Ostatnio edytowany przez Kostex - 04-01-2007 o 22:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jak w to grać mam już instalke założyłem ten id i password a jak w grze wpisuje to to mi wychodzi że Login failed ......... pomocy.
Ostatnio edytowany przez Meryba - 05-01-2007 o 07:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Shubik - 05-01-2007 o 09:37. |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
tijan jakoś tak ![]() Meryba Jak w to grać mam już instalke założyłem ten id i password a jak w grze wpisuje to to mi wychodzi że Login failed ......... pomocy. musisz wejść na stronke zalogować się ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() up
Musze aktywowac?Nie dostałem e-miala po 2 dniach zrobiłem nowe konto ale znowu to samo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
|
![]() nie pamietam czy trzeba aktywować sprubój nick wpisać z małej litery pokombinuj a jezeli trzeba to załóż konto na o2.pl tam szybko dochodzi
![]() napisz na 4810306 siedze na niewidoku Ostatnio edytowany przez Kostex - 05-01-2007 o 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Elo ja tez gram w ta extra gre nick to Gorek tylko mam pewien problem trenujac kung fu udezalem z nogi a walac w jakies moby tylko wale piesciami ? co jest ?
|
![]() |
![]() |