|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Buahaha, zbanowali Celoza na 3 miesiące za podanie linku do emule'a ^^
* MATI9630 postawia piwo Dromowi Celoz się niekulturalnie wyraża podczas naszej konwersacji przez komunikator.
MOJE CELE NA FORUM: [x]mieć wazon [x]mieć sexy wazon [ ]mieć super sexy wazon [ ]2 posty Ostatnio edytowany przez MATI9630 - 14-02-2007 o 23:36. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
90 dni, 3 miesiące. Bullshit MTA ŻONCI!!!
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 14-02-2007 o 23:37. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() hail metal militia
![]() |
#24 |
Zbanowany
|
![]() Ludzie MM zyje! Co z tego ze jej tu nie ma jak sie rozwija preznie gdzie indziej.
Co do ludzi ktorzy wyslali pw. Obgadamy jeszcze czy robmy system rekrutacji cz y zbieramy wszystkich. Odpisze jutro na pw. |
![]() |
![]() |
#25 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Szkoda zaliczyłem, jak zobaczyłem, że MM nie ma.
Najpierw myślałem, że kopa dostałem bo mało się wypowiadam tam. Ale nie niestety :/
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Czy jest szansa na przeproszenie i reaktywację grupy?
|
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Rzeszów--OwNz!-- Ilość postów: ok. 100
Stan: Na Emeryturze
Imię: Klopsik Pall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() W imieniu grupy czcionek polskich - PRZEPRASZAM. Przepraszam, że celoz jest taki gupi i taki taki kanciasty i.
I btw wiedziałem, że ktoś to napisze na owionie, wiedziałem ![]()
#29 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Na forum metal militi byl temat w ktorym ludzie wymieniali sie linkami do plikow MP3 oraz prosili o wrzucenie takowych. Temat usunalem proszac i ostrzegajac zeby to sie wiecej nie powtorzylo. Nastepnie powstal drugi taki temat, ktory tez skasowalem ponownie proszac o zaprzestanie i znowu ostrzegajac.
Za trzecim razem znowu powstal taki temat tym razem userzy "ostrzegali przed niedobrymi stronami z plikami mp3 i zabraniali tam wchodzic" oczywiscie podajac linka do strony ![]() W zwiazku z zignorowaniem 2 poprzednich ostrzezen, tym razem posypalo sie 13 banow i grupa zostala zamknieta do czasu, az lider ja ogarnie. Oczywiscie poczatkowo ludzie mysleli ze grupa calkowicie zostala usunieta, jednak to by nie bylo do konca uczciwe co do reszty czlonkow. Informacja o tym, ze grupa zostanie calkowicie usunieta zostala podana co by nie ukrywac w celu nastraszenia reszty ![]() Grupa wroci do aktywnosci gdy hoomik przesieje troche liste czlonkow i bedzie w stanie ogarnac ich. Swoja droga bardzo ciekawe jak to wszystkim zalezy na grupie, a tylko 3 osoby w ciagu prawie 24 godzin zapytaly sie mnie dlaczego cala grupa zostala wywalona oraz napisaly, jaka to fajna grupa byla i jaka szkoda, ze jej bedzie i czy na pewno nie moge jej przywrocic... To pokazuje jak wam na niej zalezalo... Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 15-02-2007 o 00:13. |
![]() |