|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Raccoon City
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ładne ładne
![]() "+" 1. sklejanki- good work 2. ładne "itansy" 3. szkoda, ze prolog ![]() 4. ładny ten Termilius "-" 1. stary piecyk ![]() 2. to wszystko ![]() good work... ... 8/10
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jak zwykle ocenie tak:
Minusy: - Dla mnie jakoś krzywo ten domek, ale to może dlatego, że jestem slepy xD - Hmm... A gdzie oni trzymają jedzenie? Pusty ten domek. - Wszystko dzieję się na jednym obrazku. Plusy: - Ładne outfity. - Fajny toporek. - To posłanie (łóżko?) takie oryginalne. Wyrównanie xD Wiesz narazie to tu nic nie moge zobaczyć więcej, bo to jest na jednym obrazku. Fabuły narazie się nie czepiam, ani nie chwalę, bo nie wiem OCB. Poczekam do next part. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Imię: Bobikka
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 25/24
Poziom mag.: 25
|
![]() @up2
Ten piecyk jak mniemam specjalnie stary (widziałeś kiedyś piecyk z kominem w starej chacie??)
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Zabójczy tytuł. Super ładne wykonanie, fabuła ok, tylko kto by się cieszył z pójścia do wojska? Przynajmniej nie ja... Outfity też fajne.
Więcej więcej ![]() 9/10
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Virusmaxi
oni byli biedni.. dlatego sie cieszyli z byle jakiego prezentu a ze do wojska do chcieli sie wyrwac z tej dziury i być sławnym żołnierzem tak mi sie wydaje.. @Fake 2/2 Fabuła 4/4 Wykonanie 3/4 Pomysł - Zabrałem 1 ponieważ jest dużo fake'ow o biedocie w prologu (1 cześci) |
![]() |
![]() |