|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() Mnie się też wydaje, że ma znaczenie level w obrywanych i zadawanych hitach. Nawet wiem jak można to sprawdzić,ale będzie trudno. Nabic jakieś skille np.40/40 i pojsc na cyca (knightem na przykład), nabić trochę lvl (jak walisz swordem to zacznij bić axem, żeby ci skille w sword nie rosły) i znowu pójść na cycka i bić z tej broni co biles wczesniej. Ja jakoś nie mam ochoty się w to bawić, ale ktoś kto na prawde chce to sprawdzic to powodzenia.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@topic nie, tylko skille zależą od tego |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
zastanowcie się po co cipsoft ma sie tu wypowiadać skoro to tak latwo zaopserwowac. napisze potem poradnik jak obliczac best hita do swojej postaci zgadza sie ten sposub w 98%. testowalem na 50 knighcie 80 skill. 50 pall 80 skill. 20 knight 60 skill.15 pall 50 skill i mam pewność. niewiem tylko czy to sie niezmienia przy +50 lvlu. poradnik jak to obliczać napisze pod wieczór dzisiaj. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
|
![]() Level ma znaczenie na siłe obrażeń ! Jest on mniejszy niż znaczenie skilli ale jest .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() ci co mowia ze nie : wbijcie skille 80/80 na 20lvl i walcie z bsworda w monka (faxe [skull staff]) i zobaczcie jaki bedzie best hit ( w monka ) pozniej wbijcie 40lvl i zobaczcie wtedy besta ( bedzie okolo o 50 wiekszy ) wiem bo pobowalem
|
![]() |
![]() |