|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
|
![]() 1. Dla mnie seksowna ona nie jest, ja doceniam inne rzeczy niż oblewanie się sokiem pomarańczowym...
2. O jakich Wy pieniądzach mówicie? Przeicież nawet akie 20mln to nie fortuna, nie oszukujmy się. 3. Nie lubię jak kobieta ma tatuaż, i to nawet kilka |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Pewnie, co to jest 20mln. Pomijając fakt że mógłbym utrzymać za to siebie, swoją przyszłą rodzinę i rodzinę mojej rodziny nie pracując, no to rzeczywiście nic.
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() Tak, utrzymać byś się utrzymał, ale prawdziwa kasazaczyna się od 100mln, poniżej to tylko drobne fortunki. Sory, że tak mówię, ale takie są realia.
@down, Ja mam 20 lat i prawdę mówiąc w życiu sam nie zarobiłem złotówki, rzecz w tym, że mam drobnego zaskórniaka i nie muszę się martwić, o niektóre rzeczy, co jednak nie czyni mnie do końca szczęśliwym... Ale to już inna dość długa bajka. Ostatnio edytowany przez Korektor - 04-01-2007 o 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Widzę, że mam do czynienia z prawdziwym biznesmenem, którego nie interesują drobniaki.
![]() |
![]() |
#25 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Wg. mnie jest bardzo inteligenta, poprzez swoj biust, glupkowaty smiech czy to tez image nie grzecznej dziewczynki, potrafila zarobic kupe kasy. Co prawda spiewa ladnie- tego nie mozna jej zarzucic.
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Mam ją poniżej pleców. KJak się ludzią podoba, niech słuchają. Ja nie zamierzam...Czy mi się podoba? Nie lubie 2 kg makijażu na mordzie i 15kg silikonu.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic Hmm... Po prostu hit jednego lata :F Ktoś usłyszał, spodobało mu się, polecił innym i tak dalej, i tak dalej... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Za 100 milionów przynajmniej cztery pokolenia twojej rodziny mogłoby żyć jak paniska, a taki miliard to wątpię, byście wydali kiedykolwiek. Cytuj:
@Doda Pasztet na jednego strzała, zrobiła karierę w polsatowskim Barze, a teraz jej gówniany zespół się rozpada. Viva Las Dodas! ;-)
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 04-01-2007 o 20:14. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zawsze kiedy mysle o tworczosci dody to przypomina mi sie teledysk zespołu Big cyc do piosenki Kumple janosika. Na poczatku teledysku przychodzi do nich menadżer i jest taka rozmowa:
-Mam swietny pomysł, zrobimy z was kapele góralska! -Ale ja w zyciu w gorach nie bylem!?! -Nie wazne, to sie sprzedal. Doda tworzy muzyke dla mas, melodyjna, z glebszym tekstem, todego podaje to w niezlej oprawie graficznej (teledyski, koncerty) sama jest dos zywiolowa gwiazda zapraszana do roznych progreamow z racji tego ze meza tez ma znanego i lubianego w kraju. Rozmowy czy ja lubimy czy nie sa indywidualna sprawa, nie chce sie w nie zaglebiac, faktem jest ze potrafi zarabiac na tym co robi, i robi to od dluzszego czasu wiec nie jest gwizdka jednego sezonu. ps. dodam ze jej nie slucham jesli nie jestem do tego zmuszony, wiec nie jest to glos fana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Doda moze i jest fajna laska dla ludzi z malo wyszukanym gustem ;> A co do jej muzyki - dla mnie beznadziejna.
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Ona ten test na IQ zdawała chyba przy pomocy jakiś naukowców.
Nie umie się nawet zachować w telewizji. Ale nie trzeba być mądrym i inteligentnym, by być gwiazdą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Doda? Nic do niej nie mam. Pozwalam jej żyć sobie dalej.
Czemu zawdzięcza sławę? Nie wiem, ale jakby wybierać z tego co podałeś to pewno all. Pzdr @down Czy ja wiem czy takie wielkie szczęście? Ja generalnie wielu osobom pozwalam żyć, nie jest to jakieś wielkie wyróżnienia. Jednakże na pewno powinna się z tego powodu cieszyć xd Ostatnio edytowany przez Eivrel - 04-01-2007 o 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ma szczęście, że jej pozwalasz ;s
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() mi osobiscie sie nie podoba
btw slyszalem ze jesli uprawiasz duzo se*u to w mozgu pobodzaja sie jakies hormony i rosnie inteligencja...
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso Ostatnio edytowany przez Thebill - 04-01-2007 o 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() to życze powodzenia... o ile masz czym...<joke>
@topic mm a co tam i tak jej nie slucham a jak chce byc popularna to niech idzie do ckm czy playboya ja wole iron maiden a ona jech tam sobie ryczy, pierdzi, podskakuje czy co tam chce. Nie przeszkadza mi to. I tak tv nie oglądam. :S Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Diego'Odin - 04-01-2007 o 22:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
|
![]() ładna wokalistka z ładnym głosem,jednak jej twórczosc mnie nie interesuje,to tyle
Korektor:nie wąchaj tego tyle korektora,bo piszesz głupoty down@co 2ga gwiazdka ma takie foto.. Ostatnio edytowany przez PiXik - 04-01-2007 o 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() ![]() cud miód palce lizać >: ) btw, widze ze troche wyzej jakis typek dostal bana za to ze uzyl slowa 'sex' jezeli tak,to moja teoria o modkach z tibi.pl znowu /który to juz raz/ sie potwierdza. zapewne zaraz tez mi skasuja posta, bo gdzie, przeciez uzytkownik NIE MOZE powiedziego zlego slowa krytyki, na zadnego moda!! te forum naprawde jest ...dziwne ? komuna czy ki chvj oO Ostatnio edytowany przez Shadows.. - 04-01-2007 o 22:52. |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() bana dostalem za ankiete o waleniu konia ktora zrobilem jak mi sie nudzilo a nie za s*x
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Thebill - szkoda, że już nie masz bana, w takim razie.
@Doda - niech sobie będzie, nie przeszkadza mi, a udająca ją aktorka ubarwia Rozmowy w Tłoku =) Jeśli przypadkiem zajrzy tu pewien wyjątkowo nieaktywny (l)user -> 'cycki Dody są ze mną!111' - on załapie xDD
![]() |