|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() Chlopie jesli ci to chodzi to chwala Bogu. Kompatybilnosc jest, ale slaba czytalem duzo o tym bo sam skladalem kompa i chcialem miec dobranego IDEALNIE, niezawsze cena idzie w jakosc, jak chcesz sprawdzic jakosc, wydajnosc etc zajzyj na http://rankingi.chip.pl/. Tam masz wszystko pieknie opisane.
@down Ja wysylalem chyba z 10 e-maili na zaden nie odpowiedzieli. Lepiej zadzwon, lub poszukaj w google'ach. Kumpel tez skladal na komputroniku a teraz ma do nich petensje a raczej do ich "programu skladajacego" btw. tanszy sklep jest na www.mojepc.pl Ostatnio edytowany przez Brojek - 05-01-2007 o 21:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Herr Jeager
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() @up
Składam kompa na komputronik'u i nie pisze nic, by coś było nie kompatybilne. Anyway zanim zamówie, wyśle kilka maili z zapytaniami m.in. o kompatybilność ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Ode mnie bym Ci polecił taką konfigurację (tzn sam bym taką brał jak bym miał coś kupować, jednak od marca zeszłego roku nie muszę nic zmieniać przez najbliższy czas
![]() - Seagate 200 GB Barracuda 7200.9 (8MB, ATA/100) RoHS - 290,- zł - Intel Pentium D 925 (S775) 3.00 GHz (2x2MB cache) BOX - 560,- zł - Gigabyte GA-8I945P-G (RH) Intel 945P - 353,- zł - GeForce 7600 GS Galaxy 256MB HDTV & DVI (500/1400 1.2ns) (PCI-E) Zalman - 569,- zł - GeIL Dual Ultra 2x 512MB DDR2 667 MHz - 492,- zł - Zasilacz Be-quiet Straight Power BQT E5-400W - 273,- zł - Modecom Harry - czarna - bez zasilacza - 129,- zł W sumie : 2666zł brutto Także bym zadzwonił do komputronikowców z zapytaniem, czy nie wymienili by ci wentylatora na procesorze na Arctic Cooling Freezer 7 Pro - 76,- zł, np do mnie przyjechał już zamontowany. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Herr Jeager
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Znaczy się tak, jak słusznie kolega mi na gg zwrócił uwage, ten Twój ram to 2x 512. Co w efekcie by mi zajęło 4 kości na 2gb ramu. A takie cos suxi. Więc zostaje przy swoim Ram.
Procek 3ghz to mało jak na moje wymagania ;p 3.4 jest ok ![]() A z tym wentylatorem to dobry pomysł ![]() No i ta Twoja obudowa.. droższa i brzydsza ;p
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie patrz na wygląd tylko na jakość i możliwości, zobaczysz jak Ci się będzie podobał brzydki sprzęt po kilku miesiącach użytkowania jak Ci będzie dobrze chodził
![]() |
![]() |
![]() |