|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Silver Maro
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Coś se przypomniałem własnie.
![]() Przychodzi baba do lekarza z wróblem w dupie. - Co pani jest? - Mnie nic, ale mężowi chyba ptaka urwało. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Siedzi sobie baca gdzies na hali i podchodzi do niego tursta :
-Baco czego sie tak kiwasz ? -Ja sie nie kiwam ja sie wacham -To dlaczego sie wachasz ? Wczoraj bylem na slubie, moja Hanke zgwalcili a mnie wpierd*l spuscili... -No dobrze, ale dlaczego sie wachasz ? -Zapraszaja nas na poprawiny, Hanka sie zgodzila, a ja sie wacham... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jasio razem ze swoim kolegom Stasiem szli przez las. Las ten był baaardzo długi i szeroki. Chłopcy chcieli sobie nazbierać koszyk grzybów. Jasio miał koszyk, Stasio nożyk, a koszyk miał uchwyt. Uchwyt był ten specjalnie wyprofilowany, aby nie ześlizgiwał się z ręki. Więc Gdy chłopcy tak sobie szli przez ten las natknęli się na grzyba.
- O w mord ziom! Zoba jaka sztuka! Tnij! - Zakrzyknął Stasio. - No zajebiście zią, ale on on jest jakiś... dziwny? - Co masz na myśli? - Stachu nie wiedział ocb koledze - Zoba na jego kapelusz. Jakiś taki nijaki. - Wiesz co? A może to halucynek! Zajebiscie bierzemy!! I tak o to ucieszeni przyjaciele ze swojego znaleziska postanowili je od razu wypróbować. - Ej, ale jak to się zażywa? - Nie wiem. Pewno jak wszystko wciąga się nosem. Jasiu postanowił że wypróbuje i wciągnął kapelusz grzyba do nosa. - O w mordę krasnoludki!! - Daj mi, daj mi, daj mi!!- Domagał się stasiu po czym wziął ogonek i zassał nosem. AAAllleee jazda. Potem chłopaki poszli do lekarza a lekarz też baba HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHhahahahah ha ha ha he he hhe... he? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() -tato słyszalem ze twoj ojciec byl debilem
-chyba twoj - dlaczego blondynka lize zegarek? - bo tic tac ma tylko dwie kalorie biegnie Jezus po jeziorze i krzyczy: tato tato daj poplywac -czym sie rozni blondynka od Boga? -Bog jest nieograniczenie milosierny a blondynka niemilosiernie ograniczona
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Więzienie. W jednej celi siedzą zoofil, pedofil, nekrofil i masochista. Nagle zoofil mówi:
- Ale bym sobie zgwałcił kotka... - I żeby młody był - dodaje pedofil - I najlepiej martwy... - dodał rozmarzonym głosem nekrofil. Po chwili ciszy rozlega się głos masochisty: - Miauuu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Najlepsze - Rege i Daniel. ... opowiedziałbym taki jeden, ale musiałbym coś zagestykulować, a się nie da, więc się powstrzymam ;S
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2006
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Pani pyta dzieci kim chciałyby zostać w przyszłości. Jasiu zgłasza się i mówi :
- Ja chciałbym zostać skur*****em. -Ależ Jasiu, co ty mówisz? - Tak, bo Tata zawsze mówi : "Zobacz jaką willę ma ten skur***** , Zobacz jakie auto ma ten skur*****." |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Trzech kolesi złapało złotą rybkę. Rybka, jak ma w zwyczaju mówi:
- Uwolnicie mnie, a spełnię każdemu z was po trzy życzenia. Kolesie pogłówkowali, po chwili mówią - Okiej. Pierwszy zapodaje: - Ja to bym chciał mieć piękny dom w Bieszczadach, do tego konto z 10 milionami dolarów i piękną żonę. Rybka mówi: - Done. Drugi mówi: - A ja chcę mieć udziały w wielkim, międzynarodowym koncernie, ekskluzywną restaurację w centrum stolicy i 2 mulatki. Rybka odpowiada: - No to masz. Trzeci facet zastanawia się przez chwilę i zaczyna wymieniać: - A ja to bym chciał, żeby lewa ręka mi ciągle wirowała nad głową, prawa ręka żeby się gibała wzdłuż ciała a głowa żeby ciągle waliła w przód i w tył. Rybka na to: Stary, mogę to zrobić, ale jesteś pewien? Wiesz, masz trzy życzenia i możesz prosić o wszystko. Trzeci facet odpowiada: - Taaak, jestem pewien: lewa ręka ciągle wiruje nad głową, prawa się giba wzdłuż ciała, a głowa na*******a ciągle w przód i w tył. Rybka klasnęła płetwami i stało się. Po roku spotykają się ci sami trzej faceci, by poopowiadać. Pierwszy mówi: - Paaaanowie, jest zajebiście! Cisza, spokój, dobra i piękna żona, i żyję z procentów. Drugi opowiada: - A ja mam wchuj kasy, jestem wiceprezesem zarządu i dzień w dzień rucham 2 mulatki. A trzeci facet, stojąc i wymachując kończynami bełkocze: - Kuuurwa, chyba źle wybrałem.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Gliwice
|
![]() Usłyszałam od kumpeli (nie to, że nie jestem patriotką czy coś):
Leci dwóch Rusków nad Polską i jeden mówi do drugiego: -Jakie małe państewko, co to? -Polska -Ale pewnie bida tam panuje ;] -No też tak myślę. -Zrzucimy bombę? -Niee! Zrzucimy kromkę chleba i sami się pozabijają... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ravill Eagle
Świat: Candia
|
![]() Zosia po wyjściu z muzeum mówi zachwycona do koleżanki:
-Ale ta grecka rzeźba gladiatora miała wielkiego penisa! A koleżanka na to: -No, a jaki on był zimny! Przychodzi baba do lekarza, a lekarz w Irlandii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() 2 kumpli sie spotyka i mowi:
-Ej ty sluchaj...łechtaczka jest z przodu czy z tylu? -Z przodu. -O kurwa to ja sie przez godzine bawilem hemoroidem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Przychodzi zakonnica do księdza i się pyta...
-Co to jest pi*da? Ksiądz nie wie o co chodzi... - Pi*da to jest czoło... - A Ch*j? - Ch*j to jest... (ksiądz nie wie o co chodzi w ogole) ... nos... - Ostatnie pytanie... A co to jest... Kur*a? - Kur*a to jestes TY! (Się zdenerwował.) Następnego dnia zakonnica jedzie autobusem i mowi bardzo wyraznie chcąc zaszpanowac nowymi wyrazami: - Ale mi się pi*da spociła. Wszyscie sie na nia patrza - Hmm... cos mnie ch*j swędzi... Cały autobus sie na nia gapi - No co sie tak patrzycie? Ku*wy nie widzieliscie? ![]() Lol ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Up:
Boże jaki żal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @up
nie idzie się nie zgodzić. Cytuj:
![]() |
![]() |
#37 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() - Mamooo! Chcę ciasteczko!
- Są na stole, kochanie, weź sobie. - Ale mamo! Ja nie mam rączek! - Nie ma rączek, nie ma ciasteczka. Tak wiem, mam spaczony humor. Cóż, taka ma natura.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2009
Lokacja: Białystok
Imię: Ciocia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Raz Dwa Trzy
Świat: Berylia
|
![]() Przychodzi baba do lekarza i mówi:
-Doktorze mnie to wszystko w*****a ! - a próbowała pani seksu ? - a co to ? ![]() - proszę sie rozebrać... no i tam paraszkowali, po chwili doktor sie pyta : - i jak ? - niech się pan zdecyduje czy pan wkłada czy wyjmuje bo zaczyna mnie to w*****ać !
Seereek aka Leeawe ----->http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=225194 15:06 Gengla [35]: czemu nie dziala komenda !pacc ?? przeciez mam 1 cc Ostatnio edytowany przez Clockwerk - 08-08-2009 o 13:22. |
![]() |
![]() |