![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]() Dzieki za pozdro, ja z Elblaga
![]() Szkoda ze nie wiedziałem o waszej akcji wcześniej, bym pomógł Wam
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Cytuj:
Nie chodzi o to ,że ktoś ma neostrade i jest dzieckiem neo. Niektorzy nie mają jak podłączyc internetu lub mają bardzo słaby wtedy decydują Się ne kupno neostrady TP. Sam ją osobiście mam. Dziecko no jest to dziecko rozpieszczone przez starych.wiecej na www.dziecineo.prv.pl @movie Dobre skzoda pod koniec ze padles;/ Ostatnio edytowany przez Jucha Furora - 24-01-2007 o 19:45. Powód: Pomylily mi się tematy! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Gz ziomus.. stary kumplu z kyry... ahhh te paczatki wychodzenia rooka ;p. Dobrze ze ubiles hu**. Pelno PA i wogole jest na Kyrze. Tak jak sila dahn w opisie mial "first who looted ring of the sky" tylko ze ja bloczylem na banshee quescie tego warlocka a on zaje*** mi go z przed nosa i sie nie przyznal a ja to wiem bardzo dobrze... Tępic kozakow takich jak ten palek-,-
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
![]() |
![]() @Legiren
Zajebales moejgo bro i widzisz padl ale odrobil all a ty tylko zwaliles sobie chara sir whiretowi, elite dadsoulowi, xox godonowowi. I widzisz kto roxi sma sie dales w trapa zlapac a potem walnalem 3 morty i padles jak mi szkoda BAUAHA i nie klam tu ludziom ze Chamil (60 rp ktorego ubili) kazal komus placic Najwieksza bzdura jaka slyszlaem w zyciu. Nara For4 loyal to the friends :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() up jak ty taki kozak to mogles solo ze mna poleciec anie wpadlem w trapa o straszne kurwa ciekawe jak ja mialem uciec ! jak wy macie wiekszy lev i bohy napewno mieliscie wiec nawet jak utani gran hur bym wziol to i tak byscie mnie dogonili i predzej czy pozniej byscie mnie trapneli !! ? Zjebalem sobie chara? no i co chociarz jestem z tego zadowolony ze uwalilem takiego skurwysyna i PA ! kazal placic mojemu koledze i on zaplacil bohy i g armor wiec zamknij sie czlowieku
![]() |
![]() |