|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Stan: Na Emeryturze
Świat: Solera
|
![]() robie looty i z monkami jestem na plusie
![]() to co isc na vampy? na cyclo bylem na ~20lv nawet fajnie ale sporo ludzi sie kreci probowalem dragow ale skonczylo sie na waste i dedzie na dl ![]() zobacze moze jak bedzie bez summonow ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Z mojego doświadczenia (do 35):
- tar tomb -2 (przed vampami) z 2 monkami zwykle się zwraca, o ile robisz loota, poza tym exp też fajny - guardy.. hmm z tempestem i evisami lub z volcanem i monkami, pod warunkiem, że nie expisz w kopalni 1 i 2. Loot całkiem dobry, raczej powinno się zwrócić za mf w przypadku jak rezygnujesz z monków na rzecz tempesta i visów - cycopolis -1 z tempestem i visami raczej się nie zwróci, ale exp całkiem w porządku - scaraby z 1 lub 2 dsem (bez różnicy pod względem expa), ścierwo szybko pada, exp średni o ile zajmiesz poziom przed ancietami - dragi samodzielnie... da się, ale ryzykowne, poza tym przed 36 bez blokera wielki waste. Jeśli znajdziesz kogoś z gildii, to na ok. 2h huntu powinno się zwrócić za mf (blokera leczymy exurą sio, dsy w razie potrzeby exura gran mas res) - mintwallin... dobry exp, loot świetny, tylko pod warunkiem że masz głowę na karku i umiesz ropać mino magi (z quagmire rod). - w ostateczności roty (Liberty) i larvy, oczywiście z war hammerem i w przypadku larv warto dopomagać sobie exori vis, wbrew pozorom exp w taki sposób jest świetny Mam nadzieję, że pomogłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() wlasnie wlasnie...na mint bylem raz jak szedlem na postmana i pamietam ze bylo dosyc ciezko....jak trzeba te mino magi ropac? gdzie? jak? czy sie nie beda respic?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Iridia
|
![]() ehh na mint jest ciezko tylko przy bramie i w sali tronowej. Tam tez sa po 2 mino magi, jednakze przy bramie mozesz lurowac pojedynczo a w sali tronowej wchodzisz bocznym wejsciem (trzeba miec klucz ktory jest w szafce obok markwina). Takto wszedzie chodzisz z 1 albo 2 monkami i jest luzik.
Jesli masz jakies pytania do mint pytaj. Aha tych magow wcale nie trzeba ropac monki sie zajma . W razie czego mozesz wziac kilka ihow na nie jak sie nie zdarza wyleczyc;p
I <3 Iridia Ostatnio edytowany przez myanato - 13-01-2007 o 13:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Tomb pod skałami(nie pamiętam orginalnej nazwy) za tp chodzisz po lewej stronie tylko z 2 monkami jak masz kase na mf możesz bić z vis jeszcze baardzo szybko leci lv
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na emeryturze
Imię: Sante Mefisto
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
|
![]() Bierzesz Volcanic Roda i idzesz na stone tomb (chyba)
![]() ![]() Ps: Przy huncie przez ok 3h zwracaja ci sie mf + 1-2k w kasie adze robic loota z viking i brass helmetow po kazdym huncie wysylasz je parcelem do kazz, a raz na tydzien idzesz sprzedac i wyciagasz dodatkowo ok 10k tygodniowo ja tak robie i nie narzekam. Sry za literowki ale sie troszke spiesze. ![]() Co do expa ok +- 15k/h zalezy od respa.
[CHAR]Collaxis[/CHAR] Collaxis bucket http://s160.photobucket.com/albums/t184/Collaxis/ Ostatnio edytowany przez Sante Mefisto - 13-01-2007 o 16:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
|
![]() sprzedajesz cale eq kupujesz pelno bp of sd i jedziesz na dragi ^^ albo hydry waste jak cholera ale ladny exp
![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Może DC? ~1 poziom, slimy, tarantule, assasiny..
Co do tombów polecam Peninisula Tomb, ewentualnie z dwoma monkami. Wyjść jest mnóstwo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
Katedra dla maga tylko na -2 sie oplaca i to na wysokim poziomie z visem/mortem. Ostatnio edytowany przez goburu - 17-01-2007 o 00:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() lÓl jak mnie dobijajom ludzie, którzy pisza tematy typu: "ej mam 33 lfl z 37 mlfl-em, czy tam raty na tompie na -2 alpo - 3 " ?? ;/ no żal.br ić i sam sprawdź. Autor topicu to jakaś nie umiejentna kobieta ;/...ja od 16 lvla chodze na -3 na scaraby i zawsze mi sie zwraca, zawsze ! Teraz przeż(rz)?ucam się na tomby, biore mf, gfb, hmm i lecisz z tym koksem ;/ ... po cholere monki na potworki paru strzałowe ;/... deadniesz ?? to deadniesz ale adrenalinka bedzie ;/...dlatego weś se manaski, runki i ić chodźby na - 4, sam zobaczysz co i jak ;/ Boisz się to stawiasz se summona i czyścisz all ;/ ekhm...to tyle ;/
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lolus'Pall
sam jesteś żal.br.16 lv drutem na scarabach ? z wandem który bije na 2 kratki xD ? no jak kto lubi.Na 33lv na -4 z runami,pokaż mi tomb w którym zwruci mu się za all runy i mf xDD i wbije lv bo według mnie po góra 20-30 minutach skończą mu się runy i tyle po huncie,nie mówiąc już o duużym waste samych mf.Jak pisałem kilka postów wyżej najlepsze wyjście to tomb między skałami za tp 2x monk i expisz.Bez żadnej straty run. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jeśli chodzi i o stone tomb tu sie zgadzam idziesz za tp i wybijasz wszystko po lewej stronie a także wyżej tak jak jest na mapce tylko nie schodzimy na dól bo są 4 wampiry to tyle http://img110.imageshack.us/img110/9...as1fullro1.png |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokładnie o ten mi chodziło.Ja expiłem tam sorcem ale tak się właśnie zastanawiam że może druid by miał tam fajny exp z samym volcanic rodem,wiem ze sorc z Wand of Inferno ma tam waste.W sumie dużo ghuli,mumi,slimów,cryptów dobry i szybki exp.
P.S-chyba autor tematu tego już nie czyta xP Ostatnio edytowany przez Nimuro - 17-01-2007 o 14:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Ehh.... zalosny temat. Jak chcesz zrobic PG to na pewno nie z summonami, bo one zabieraja duzo expa. Po drugie, zeby zrobic PG trzeba miec kase i zdac sobie sprawe, ze raczej bedzie waste (wybierasz albo szybki exp z waste, czyli PG, albo wolny exp, ale zwracajacy sie) bo bedziesz musial lac wszystko z e vis i roda. Ogolnie polecam wszystki 2 poziomy tombow, oprocz shadow (jest duzo fd, 2 fe i vamp) i ancient ruins (albo fire tomb, jak zwal tak zwal
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() goburu nie wiem jak mnie zacytowałeś ale przeczytaj dokładnie mój post i post kolesia wyżej on napisał szybki exp z waste,czyli PG nie ja --.--
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() to ze zakladam temat nie oznacza ze jestem ciotom mega ultra hiper...jak sie nie wie to sie pytam, ja nie mam zamiaru isc explorowac z wastem -.-
expie na tombach, z blokerem na dragach i na poziomie z vampami dzieki ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Guardy, Crus/hell/labirynt. Robie am spokojnie 35k exp/h, loot mi sie zwraca.
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Jamaica
Świat: "Swelena"
Poziom: 2
Skille: 1\1
Poziom mag.: 2
|
![]() Lol!.Z sumonami mozna zrobic pg i lot sie zwraca.Mając symonu mozesz bic lepsze potwory tzn.sumony blocza a ty tylko vis+rod.Jeżeli ktoś robi monka na skeletony to niedziwie sie ze mu sie niezwraca.Tomb jest dobry na kazdy lvl zależy odumiejetności gracza i lvl.Na tomby gdzie sa vampy,crypt~ etc. stawiam 2 ds'y i jazda.Od czasu do czasu exura gran mas res i jest ok.Pod koniec expa nie mam capa na kase wiecz czasami musze ja wzucac do lotbaga albo poprostu niezbieram.Waste manasów mam ok 2-3 bp(czyli 2,2-3,3 k)samej kasy zawsze mam z 5 k+lot zależy od szcęscia.
|
![]() |
![]() |