![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Sojcze
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Mozna, szczegolnie ze po przeczekaniu calej wojny w pz, zapewne nie brakuje ci checi o_o
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uważam że na pandorii dochodzi do nieprzyjemnego zjawiska , ludzie odchodzą z serwera i są same problemy.Kolejni gracze dołączyli do szeregów glamour (maximilianes , xedite , cristiana xelith , virendeli , elverill , i po raz kolejny iron celah , hans shake)
Coraz wiecej graczy odchodzi i trudniej bedzie walczyć ponieważ team sie osłabia, chociaż jest kilku graczy którzy wbijaja szybko lvl. Co do gildii BTO uważam że to dobra gildia , Ci ludzie są sobie lojalni , jest przyjazna atmosfera.Wiem bo tam byłem ale niestety zostałem wykluczony na krótko przed moim retired z nieznanych powodów. Pozdrawiam
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Poziom mag.: 51
|
![]() JA osobiście liczę na reaktywacje Glamour...
Maxi i Skryternity to jedni z moich lepszych znajomych na tym świecie... Adrianek po zakupieniu Nilo~ uważa się za boga pandorii... mam nadzieje że w końcu się przejedzie. Ludzie z BTO lojalni? zobaczycie niedługo ich lojalność. Wicheer Tak twoje pvp jest świetne... Pamiętam ten filmik jak biłeś jakiegoś 50 knighta na foldzie xD Chyba Ci zabrakło ihów na leczenie ds'a... ale przyznam że trapik nieźle zrobiłeś. A tak ogólnie gdyby nie ikebo~ i jeszcze parę osób nie pograł byś tu sobie. Wszyscy wiemy jak Pyros~ daży cię sympatią.
mam flow w małym palcu we wskazującym pewność, wiesz w środkowym pancze mówiące - pierdol się Ostatnio edytowany przez Suppcio - 02-05-2007 o 14:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Zostales Wykluczony Bo nie Expiles BTo Ma ludzi co szybko expia albo 100+ jezeli nie expisz to cie wyzuca Gripix |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gripix
Pamiętasz jak ujebaliśmy o 2 w nocy 35 najta? czy to nowy owner? xq @owntibia. exe "A w ogóle to Pandoria sux, nidy rydy tam się z botem wybić ^^" nie? patrz depry...
mam flow w małym palcu we wskazującym pewność, wiesz w środkowym pancze mówiące - pierdol się Ostatnio edytowany przez Suppcio - 02-05-2007 o 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() Tie Pogromca jedne z lepszych pvp? Nie rozśmieszaj mnie.
48 knighta nie mógł zabić solo, kiedy sam miał 118lvl. A bił go jakieś 8 minut =) A w ogóle to Pandoria sux, nidy rydy tam się z botem wybić ^^ Ostatnio edytowany przez owntibia.exe - 02-05-2007 o 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Jesli knight sie umie uhac i atakujacy nie wali wiecej niz jego hp/sila uh to nieco ciezko go ubic... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() @up
Skoro wiedział, że solo go nie zabije, po co w ogóle próbował? Mógł chociaż wziąć ze sobą jakiegoś kumpla ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ceriux
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Ostanio na forum natrafilem na to: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1636230 Jakie macie zdanie o tym pomysle ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sorrow/Duskiness
Świat: Pandoria/Furora
Poziom: 185
Skille: 105/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
człowieku.. najpierw wbij przynajmniej 60 lvl i wtedy może porozmawiamy btw: prawda jest taka że połowa z was to są tylko mocni w gębie...najpierw coś osiągnijcie w tej grze ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
poza tym żeby móc z tobą po rozmawiać trzeba mieć 60 lvl.. no to fajnych masz kolegów w rl. uważasz że lvl równoważy się w wiedzą? i doświadczeniem? no to Ci gratuluje. Polecam poczytać co piszą na G CH. i końcówkę filmu X) http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22546
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2006
Lokacja: Konin
Imię: Fensen
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: We Watch With Closed Eyes
Świat: Keltera
Poziom: 60
Skille: xx/xx
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sorrow/Duskiness
Świat: Pandoria/Furora
Poziom: 185
Skille: 105/75
Poziom mag.: 23
|
![]() [quote=Suppcio;1402709]nie liczy sie lvl...
poza tym żeby móc z tobą po rozmawiać trzeba mieć 60 lvl.. no to fajnych masz kolegów w rl. uważasz że lvl równoważy się w wiedzą? i doświadczeniem? no to Ci gratuluje. Polecam poczytać co piszą na G CH. i końcówkę filmu X) po 1. coś słabo u ciebie z dedukcją po 2. w twojim przypadku lvl by sie przydał =) bo krytukujesz wszystko co zrobi BOT i Tie a sam nie dawno na jego widok siusiu było w majtkach ... po za tym jak już tak wszystko mu wypominasz to, miej się czymś przynajmniej po chwalić po zrobienie 40 ms to żadny wyczny ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
|
![]() Widziałem już ten film kiedyś, czy najlepsze PvP? Nie za szybko to trochę oceniłeś? Jakby miał ' najlepsze ' PvP to by nie pakował się w sam środek bo wiedziałby jak by to mogło się zakończyć, czyli tak jak się zakończyło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Apr 18 2007, 14:03:45 CEST Killed at Level 34 by Etun Gali and by Granero
supp chyba nie masz mi tego za złe?
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
|
![]() o boże co to sie porobiło...
@etun ale masz powód do dumy ^^ Ostatnio edytowany przez owntibia.exe - 04-05-2007 o 11:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() |
![]() |