|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Nikt ważny
|
![]() gdyby naet sie okazalo, ze ktos dochodzi do maksymalnego lvl-a to CipSoft by do tego nie dopuścił. Zrobili by mały up tak jak w przypadku account noumber.
a co do lvl-a.. to wy nie wiecie, że mam zamiar grać do momentu aż osiągnę 666lvl? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
PS. Nie, nie studiuje informatyki :) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Iława
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Jeśli polin to informatyk, to wierzę, że niedługo po prostu przyzna się do sporej pomyłki, która może zdarzyć się każdemu, gdyż gwarantuję Ci Krenzel, że Gniew Mroku ma rację co do pojemności byte'a. ***EDIT*** heh, co się właśnie stało, gdy to pisałem ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
Ja bym sie zdziwił, i to nawet bardzo. Pozatym, na Bubble mają CIP-y zarobek, bo cały czas odnawia sobie PACC, wiec dlaczego mieliby jej cofać lvl ? Aby przestała grać , a oni stracili by stałego klienta? Jescze małe pytanko. Na rooku, za 50lvl dostaje sie spike sword i chyba scale armor. A czy Bubble dostanie jakiś prezent od GM-ów za 200lvl? Cipy, nagradzają za organizacje konwentów i wykrywanie bugów poważnych wiec może i najlepszego gracza w TIBIE nagrodzą za wytrwałość na mainie?, i osiągnięcie 200lvl-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Spike sworda nie dostaje się na 50 lvlu. To kolejna bajka. Sunrise nie ma tego miecza.
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() czy ja dobrze zrozumialem ze ktos jezeli bedzie mial 200lvl+ to go zresetuja?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie resetuja
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() Załoze się że najzwyczajniej zwiększą limit lvli jak bubble osiagnie ten 200 pewnie dadza jej przy okazji jakis nowy super item
![]() Śmiesznie by bylo gdyby deadnela i noobek na 8 lvl by go znalazl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Ja sie zaloze ze jak bubble osiagne 200 to dostanie cos w stylu DSL albo MLS.
to juz nie dlugo juz jest 196 i caly czas sie zmienia ![]()
1)Tuhamid to nie moja postac byłe kiedys ale zachciało mi się red skulla teraz gram 61 palkiem.Nick zastrzeżony może kiedyś ujawnie i jest spoko gram na Novej. 2)Jak komuś się nie podoba skillbar to niech go wyłączy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Z kątowni
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nawet gdyby Bubble zginęła, została schakowana albo coś innego 'straszego' sie jej przytrafiło to by zrobili cofke serwera (miała tak jak złapała na 180 lvl freeza na zerku =) Ona prawdopodobnie do konca kariery nie zginie... Ech... Fajnie mieć męża GM-a...
|
![]() |
![]() |