|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() @Don~
zawsze to powtarzam ale to jest zbędne bo taki człowiek z dysmózgiem i neostradą max 10 lat siedzi sobie w domciu myśli , ze jest wielki w jakiejs wsi na zadupiu gdzie nikomu nie bedzie chcialo sie go szukac i wszystkich ma w dupie , a do worda nie zajrzy bo zaden "gowniarz" nie bedzie mu rozkazywa co ma robićl Ostatnio edytowany przez Alcor Sake - 22-01-2007 o 19:21. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Dysortografia to zasady ortograficzne. Dysleksja odpowiada również za pisanie. Ja tam akurat brzydko pisze, ale każdy pisze charakterystycznie. Popieram zdanie slawkamaga.
|
![]() |
![]() |
#23 | ||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
(3 słowa poprawiane w trakcie pisania, ponieważ zostały podkreślone. Kolejny powód by lubić FF, wcześniej miałem na biurku zwyczajny słownik ortograficzny, i co? skarżę się gdzieś, że mam jakieś dys? popełniam błędy? Mnie się po prostu CHCE! + kolejna zasada dla "muskowiczów", przeczytaj zanim wyślesz! Niestety lenistwo ludzkie nie zna granic.)
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 22-01-2007 o 19:40. |
||
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2006
|
![]() Hmm........
#25 |
Zbanowany
![]() |
![]() @ up
"r" mi wcieło , poniewasz pisze bez oświetlenia bo lampka mi sie spalila ;p juz poprawiam @Q~ jak już mówiłem większa część użytkownikow to dzieci i oni nie zwracają uwagi gdzie piszą i jak piszą :/ Neostrada zmieniła dostęp do internetu na bardziej otwarty i teraz 10-11 lat chodzą i piszą jak chcą. Bo internet to jest jak gdyby taki śmietnik dla nich i oni tu nic nie muszą przestrzegać żadnych zasad bo i poco? mamusia ich zleje jak zle napiszą? Ostatnio edytowany przez Alcor Sake - 22-01-2007 o 19:38. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() @to slawek
W pelni popieram. Gdy w klasach 1-3 nie cwiczysz pisania to... przerobane. Sam jestem dysgrafem i pisanie ladnego pisma podczas gdy pani dyktuje jest poprostu rekordem. Radze troche o tym poczytac, a nie pieprzyc w ciemno : http://pl.wikipedia.org/wiki/Dysleksja No to teraz mozemy rozmawiac o tym. Dyslektycy maja lekko. Lekko poniewaz maja problemy w czytaniu itp.(nie takie problemy jakie ma wiekszosc) Prawidlowosc dyslekcji powinno opierac sie na badaniach. np Cwiczyc dziecko z dyslekcja natepnie ow dizecko przetestowac i gdy nadal bedzie mialo problemy uznac chorobe. (nie mowie o 1 dziecku) Tak powinno sie robic. Jezeli chodzi o dysmatme to watpie by wogole takie cos istnialo. Ja sam bylem oslem z matematyki, ale jak przyszlo to do czego i zaczalem cwiczyc to hail 5. Moim skromnym zdaniem powinno sie pomagac takim dys-. Bycmoze to im przychodzi trudniej niz wiekszosci i dlatego powinno sie im ulatwic nauke. (nie mowie o leniach, ktorzy zrobia 2h testu i powpisuja bzdury by tylko dostac dys-) @edit Oj, Alcor. Innych przygania, a na siebie nie patrzy. XD P.S. Czy wiecie, ze dyslekcje mieli wielcy ludzie tacy jak: -John Lennon -George Washington -George Bush -Albert Einstein oraz -Leonardo da Vinci? Ostatnio edytowany przez janek@ - 22-01-2007 o 19:42. |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A co do tych wszystkich dys~ oj pierdoły. Mnie się nauczyciele pytali, czy mam dysgrafię, to odpowiadałem, że ja po prostu tak ładnie piszę.
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
![]() |
![]() @2up
miss click ![]() przejrze twoje posty i zara porozmawiamy ![]() "Lub jakiś mod na Własną Grę" nie musiałem długo szukać by stwierdzić , że nie wiesz kiedy sie wstawia dużą litere @up Word nie wykrywa wszystkich błędow ![]() dobra wymowka? ![]() pozatym każdy błędy popełnia ale nie napisałem , że nigdy nie popełniam, ale napisałem, że nie popełniam takich błedów typu " ktury" , "rze" itp. Umiesz czytac ze zrozumieniem? @down ![]() Ostatnio edytowany przez Alcor Sake - 22-01-2007 o 19:43. |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ale imponujesz swoimi postami, super... Cytuj:
![]() @topic A ja myślę, że można się poprawić z gramatyki czytając dużo książek. Wzrokowo się zapamiętuję pisownie wyrazów i poszerza własny zakres słów, by się lepiej wysławiać. @bastash Może, które gimnazjum?
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 22-01-2007 o 19:47. |
||
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
![]() |
![]() >Alcor
Widzę, że nie odpuścisz, mimo że robisz błędy. Mniej będzie bolało jeśli kogoś oczernisz? >Chess~ U mnie to samo i to nawet tez nauczycielka, która uczy mnie Historii i WOS'u :|. Jest na to skubana uczulona. To samo miasto, może ta sama szkoła? ; o |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Kolejny beznadziejny wymysł głupich i leniwych dzieci.
|
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
![]() |
![]() @ Bastash
Nikogo nie oczerniam tylko uświadamiam mu , że każdy robi błędy. Mi też się zdarzają. pozatym tobie proboje powiedziec, ze nie doczytales mojego posta. pozatym : korona z głowy spadnie jak sie przyznasz do błedu? Wy pierw piszecie zamiast pomyśleć i tak to wychodzi. nieważne , ja się wyłaczam z tej rozmowy bo nigdzie ona nie doprowadzi bo zaczeliśmy spamować. @topic niedługo będzie jezdzilo sie do poradni bo zaświadczenie by być zwolnionym z testow matematyki ;p Ostatnio edytowany przez Alcor Sake - 22-01-2007 o 19:51. |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja piszałem ładnie, ale tak małymi literami, że mało który nauczyciel mógł się doczytać bez lupy
![]() ![]() Cytuj:
Po za tym znam paru "dyslektyków" Średnia ich ocen to około 2.5 co w gimnazjum jest bardzo słabą średnią. Po prostu nie uważają na lekcjach a potem popełniają błędy ortograficzne. Ja osobiście nie uczę się w domu, wystarczy, że uważam na lekcjach, to mój mózg "chłonie wiedzę". A tacy uczą się w domu gdzie ich wszystko rozprasza itp.... Dokładnie.
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 22-01-2007 o 19:57. |
|
![]() |
![]() |
#35 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja tak samo, jak na lekcjach uważam, to się w domu przed sprawdzianami się nie uczę. A inni mówią, że kuję dniami i nocami ![]() Co do dysleksji, to myślę, że na pewno prawdziwi dyslektycy istnieją, ale to tylko mały procent, wiele młodzieży oszukuje, aby mieć fory. Pisać łatwiejszy sprawdzian itp itd
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 22-01-2007 o 20:02. |
||
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
![]() |
![]() >Alcor
Dziwne, że teraz zacząłeś nagle poprawniej pisać ;] Btw. a nie przyznałem się? Dziwne...Może mam Dyszapamiętywanie : / |
![]() |
![]() |
#37 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Cytuj:
"pozatym tobie proboje powiedziec, ze nie doczytales mojego posta." pozatym', 'proboje'... a nie, sorry, to missclicki :/ "pozatym : korona z głowy spadnie jak sie przyznasz do błedu?" No i się odezwał. No cóż, "stwierdzić , że"... ale to ja nie wiem jak się stawia przecinki :///. Ale mój mistrz Alcor wie! ON JEST TAKI MĄDRY. @alcor Chcesz sie dalej kłócić - PW, bo się offtop robi. @slawekmag Co do tych ze średnią 2.5 - to nie chodzi o to, że uważają czy też że mają dysnerki. To idioci. @ileśrazydown(tak, naprawdę down) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dobra. Argumentów to zabrakło tOBIE chyba, kretynie. 'wez ty pierdolnij sie w ten pusty łeb...' i ty piszesz do mnie 'jak już stawiasz polskie litery, to stawiaj je wszędzie'? I WIEM! WIEM, KRETYNIE, CO TO JEST SPACJA! A czy ty wiesz co to wielka litera? "jesteś kolejnym dysmózgiem, który próbuje narzucić mi swoją wole ciężko chorego dziecka :/ przykre." Czy ja kiedys pisalem, ze mam dys~ lub daje to do zrozumienia? To chyba ty piszesz 'ooo super polazłem sobie zauatwić papiery na dyzortografie i mam ![]() ![]() ![]()
MOJE CELE NA FORUM: [x]mieć wazon [x]mieć sexy wazon [ ]mieć super sexy wazon [ ]2 posty Ostatnio edytowany przez MATI9630 - 22-01-2007 o 22:13. |
|||||
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Jedyne przypadłości jakie mogły dosięgnąć tych 2 mln polaków to debilizm i lenistwo.
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Ahril
Świat: Secura
|
![]() To teraz czekamy na dysmemorię (gdy trzeba się czegoś nauczyć na pamięć), albo co tam! Dajmy od razu dysinteligencję! Żeby mieli załatwione wszystkie przedmioty jednym papierkiem! O!
|
![]() |
![]() |
#40 | |
Zbanowany
![]() |
![]() @Mati czy jak cie zwą
wez ty pierdolnij sie w ten pusty łeb... Przytoczyłem błąd z jednego posta bo nie było sensu szukać dalej. Zajrzyj do słownika języka polskiego ![]() szkoda mi zawalać skrzynke więc skończmy tą głupią rozmowe bo sie zdołujesz człowieku ![]() Pozatym posiedze na forum jeden dzień z takimi jak ty i już mi się na mózg rzuca :/ @edit zabrakło argumentow? ![]() No ale kij ci w oko, zabawie się twoją techniką ubliżania ![]() Cytuj:
wiesz co to spacja? "ileśrazydown" jesteś kolejnym dysmózgiem, który próbuje narzucić mi swoją wole ciężko chorego dziecka :/ przykre. Ostatnio edytowany przez Alcor Sake - 22-01-2007 o 21:35. |
|
![]() |