|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: Ruda
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() hmmm... temat troche stary
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Imię: Rafigus
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 150
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() jesli bedziesz dobrze biegal to bez utamki spokojnie dasz rade. ja bilem dragi 50 ms'em bez utamki i nie mialem zadnych problemow (przy pojedynczych respach). na utamce oczywisce wiekszy waste i mlvl slabiej wchodzi ;]
moja rada jest taka: najpierw wbij sie na utamce, obadaj dobrz teren, sprawdz za ile bedziesz z niego wchodzil, ile dragow sie respi, jak wiecej niz 1 to wyczysc 1wszy resp, potem powinienes probowac bez utamki ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To ześ "odkopał" temat... No, ale: Na 60 lvl ms/ed spokojnie loozem mozesz expic na dragach bez utamki. mozesz zastosowac moja taktyke: WAŻNA KOLEJNOŚĆ: 1)Wand 2) jak juz zobaczysz hit wanda na dragu to exori frigo 3) i teraz mozesz uzyc exurki/e gran ale nie zawsze (jak cie walne do 50~ to nie trzeba) 4) Wtedy dostajesz hita od draga. i znowu 1) 2).... I tak W kółko :d A radziłbym wziąsć tobie jakis spelbooka ktry daje mlvl ![]() @edit: co do tych punktów to musisz wyrobic sobie palce na hotach bo trzeba to szybko i zgrabnie zrobic ![]() Ostatnio edytowany przez IceniX - 30-10-2008 o 19:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
|
![]() Teraz to mozna frigowac dragi od 40-45lvla. Czary ofensywne takie jak wszystkie exori~ itp nie maja wplywu na exhaused, czyli mozesz uzyc praktycznie na raz exury i frigo. Nie piszcie, ze boicie sie draga na 60lvlu, bo na tym poziomie mozna juz klepac dl bez utamki... Wiem, bo mam 60 ed i pierwszego dla bez utamy walilem na okolo 52-54 lvlu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
|
![]() dle są banalne zsolowalem jednego 30palkiem.jezeli masz dobre pvm to powinienes dac rade bez utamy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up - oO Gratki...
![]() |