|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Jezu, przestań to robić, ty "jedi wannabe"
2/10
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 25-01-2007 o 00:08. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Dziękuję wszystkim, którzy twierdzą, że moje fake'i są fajne :*
BTW, jeśli macie coś do Kononowicza, to... nie wnikam w to, bo każdy może mieć swój pogląd -.^, poza tym mam prawo oceniac tego fejka, jak mi się żywnie podoba ^.^. Mam na koncie ze 2 fejki, niestety średnio udane, ale cóż, może pomyślę nad czymś nowym ?? .... Sorka za offtopa, ale musiałem się wypowiedzieć ;p ~Ghand |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() JESTEM WKURZONY!! PRZEZ TYCH SPAMERÓW CO BADZIEWIA WRZUCAJĄ TO MNIE AŻ NOSI!!
![]() A te nfake wcale nie jest leprzy... tyle co trawe ma nowąi w miare prosto wklejone. Ale fabuła lipna jak nie wiem co. Mnie to nie zainteresowało -.-" |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() A teraz kurwa wszyscy beda wymyslali swoje skroty. Az zaluje ze chcialem wystapic w tym fake'u. Jedyne co mi sie podoba to moj out xD
Mowie to do nowych: Ludzie! Czy wy wogle nie macie zmyslu estetyki? Dla mnie niektore fake'i to sa takie badziewia ze ja bym sie wstydzil.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Tiaaaa...
Fake'i się nie poprawia więc masz 2 możliwości: 1.Weź to zostaw bo ten fake'i jest do dupy! 2.Popraw go! No to decyduj...
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Geez... To jednak jest ochydne, i co to za stwierdzenie : "Jasny Jedi"... Przestań robić ten fake, bo profanujesz SW...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Twoja Stara
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
|
![]() A mnie śmieszą polskie zdania połączone z angielskimi wyrazami
![]() Ale największą beke załapałem jak przeczytałem WOISKO ! Rozumiem napisać zasuwka przez "ó" ale wojsko przez "i"...Tragedia Pozdrawiam
![]() "Piechota Morska to nie zawód, to orientacja seksualna." Ostatnio edytowany przez Terry664 - 25-01-2007 o 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() 10/10 ps... moglbym wystepowac? Imie:Adorax i chialbym byc dobry i jakims dobrym cuzniem jakeigos mistzra;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() Żałosne. Popracuj trochę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL. Widziałem już Star Wars i wiem że kur** po upadnięciu miecz automatycznie się chowa. Jedi nie lubią zabijać. Robią to w ostateczności. Tam było że taki typ obok tego Durina chodził z mieczem świetlnym. A nikt mówie ci nie będzi tak ci chodził z taką bronią -.-
Jednym zdaniem: Nie popisałeś się.
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: -0
Skille: Niskie
|
![]() a może słyszałeś o czymś takim jak rzut mieczem świetlnym?
to wież ten miecz jest ciągle wyciągnięty i nie chowa się...
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() A to pojęcie wymyślili fani czy autor/reżyser filmu?
Bo jak to co mówisz jest tzw. fanartem to gość powyżej ma racje... Tylko po co sie tak bulwersuje? Co do zabijania: No z tego co pamiętam z filmu to Jedi po ciemnej stronie zabijali bez skrupułów, dajmy na to chociaż pierwszą część gdzie ginie ten koleś z brodą (Obi czy jak mu tam)
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 27-01-2007 o 10:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Uuu... Cienko cienko! Fabuła WOGÓLE do SW niepodobna! Wogóle! I... kurde no!! Jakbym miał dobrą podstawę, to bym zrobił jakiś fake z Jedi. Tyle, że niemam "podstawy" tzn. Jak zrobić, żeby walki miały jakiś sens. bo wiecie, zrobiłbym bardzo widowiskowe. No, postarałbym się
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Imię: Songo of Astera
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Powiem krótko, 0/10. Nie chodzi już o samo wykonanie które jest nienajlepsze, nie chodzi już o ortografie(wiem u mnie też kuleje to nie mam co mówić
![]() @Drakon to była część 4, ogólnie patrząc w całej serii bo w starej sadze to masz racje jako 1 figuruje. Stara saga jest najlepsza chociaż nowa też nie jest taka zła ![]() Wracając do tematu a mam jeszcze troche do powiedzienia(mam nadzieje że nie będę miał bana za tą opinie ![]() PS: Nie mam zamiaru nikogo urazić, poprostu wyrażam swoją opinie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Jak zobaczyłem 1 część to myśle "looz to dopiero początek" ale druga ładnie wszystko zepsuła ... radze CI nie zabierac sie za fake
|
![]() |
![]() |
#39 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
Ostatnio edytowany przez Rafista Del'Mort - 29-01-2007 o 07:30. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Imię: Songo of Astera
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() @up: Ale nie było nic takiego jak Jasny Jedi czy Ciemny Jedi. Po jasnej stronie mocy stali Jedi: strażnicy rónowagi mocy oraz pokoju we wszechświecie, a po ciemnej stronie mocy stali Sithowie: kiedyś Jedi którzy dali się zwieść ciemnej stronie mocy(tak jak Vader) lub szkolenie przez innego Sitha(np: Imperatora który był kiedyś senatorem Palpataine'm ale odkąd Mace Windu odbił jego pioruny na niego to jesgo twarz tak została zniekształcona że musiał zacząć ją ukrywać). To tak względem wyjaśnienie. Przy 1 poście w którym był Fake to naprawde myślałem że fajnie się zapowiada a dalej to już totalna profanacja :/ A i tak w pierwszym poście jest sprzeczność bo nie miałby HP na żółto ale nie żyłby. Zresztą już wszystkie te sprawy wyjaśniłem w moim poprzednim poście to się nie powtarzam.
|
![]() |
![]() |