Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-01-2007, 16:38   #21
Ti'mu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 04 2006

Domyślny

mam prosbe do adminów - chodzi o to aby udostepnili informacie o Konkursie dzierki któremu mozna wygrac Pacc - Tzn. Cene sms + vat i inne

Cytuj:
Nie znalazłem żadnej firmy w necie która oferowała by sms premium za kwotę większa niż 25zł (bez VAT), po prostu nie ma możliwości wysłania droższego smsa
Bo nikt nie uzywa SMS'ów Wiekszych niz 100 zł !!! kto ci kupi np. Tapete na kom za 100 zł (( głupi przykład; ale jest ))
Cytuj:
Myślę że naszą dyskusje można zakończyć, gdyż taka operacja nie jest wykonalna.
Cytuj:
Jest wykonalna tylko wystarczy troche checi
- Prowizja firmy zajmującej się obsługą Premium sms (to był by właśnie taki sms), w przypadku smsa za 9 zł + Vat (10,98zł), to 4,22zł (już z Vatem), czyli firma zabrała by ok. 40% kasy. I co ciekawe ta prowizja rośnie wprost proporcjonalnie to kwoty smsa. Czyli jeśli trzymać by się tego schematu to za smsa 100 zł, na poczet firmy obsługującej poszło by ok 40 zł. Czyli mniej-więcej musielibyśmy wysyłać smsa za ok 150 zł. Ktoś powie: to nic, przecież można pokombinować z podwójnym doładowaniem i wtedy mamy Pacca za 75zł, tylko jest jedno ale:
Mozna ustalic zasady a z 40% mozna było by zejsc do 22% bo napewno przy takiej cenie sms'a zgodzili by sie obnizyc VAT

Cytuj:
tylko ciekawe co na to Firma Drom
Jak na lato ? Tibia.pl by kupowała pacc'e na umowie tak jak w konkursie sms, i po 1h do 3/4 dni masz pacca wzaleznosci od róznych rzeczy

Cytuj:
Za dużo roboty, a kasy naprawdę nie wiele by z tego było.
Kasy dla kogo ? dla tych któryz to robia ? to sms by musiał kosztowac 200 zl... zeby wyszło na + dla tych co to robia.... Ale to jest tylko po to zeby ci co niemoga kupic sobie pacca normalnie z róznych powodów kupia sobie go przez telefon....

Niewiele by z tego było ? Wiesz ile było by ? Duzo radosci w sercach 4,500 osób które by kupily tego pacca gdyz niekupia sobie go nigdy bo niecha wydawac 100 zł z real tylko wola wydac cyferki z tel. kom.
Ti'mu jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-01-2007, 16:39   #22
Fred Druid of Pacera
Explorer

Fred Druid of Pacera's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: Over the Hills and Far Away

Domyślny

A kto powiedział, że PACCza sms musi mieć 90 dni? Można by zrobić wtedy sms za 10PLN(+VAT) i wtedy PACC na np. tydzień. To by było przydatne dla tych, którzy nie wiedzą czy im się opłaca kupować PACC na 90 dni, taka wersja testowa PACC.
Fred Druid of Pacera jest offline  
stary 26-01-2007, 17:06   #23
Ti'mu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 04 2006

Domyślny

Cytuj:
kto powiedział, że PACCza sms musi mieć 90 dni? Można by zrobić wtedy sms za 10PLN(+VAT) i wtedy PACC na np. tydzień. To by było przydatne dla tych, którzy nie wiedzą czy im się opłaca kupować PACC na 90 dni, taka wersja testowa PACC.
LoL ? To kazdy by kupował pacca robił questy Np. 100 lvl kupie sobie pacc na 7 dni robie annihilatora + postmana i co ? wez to nie jest pomysł....
Ti'mu jest offline  
stary 26-01-2007, 17:30   #24
Zotemut
Zbanowany

Zotemut's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Likierki Pokaż post
niechce ci sie isc na poczte? konto internetowe
A jeśli chce się to zrobić poza wiedzą rodziców?
Telefon na kartę jest wtedy świetny =D
Zotemut jest offline  
stary 26-01-2007, 17:57   #25
damtob
Użytkownik Forum

damtob's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: De Gie ;]

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 185
Poziom mag.: 75
damtob ma numer GG 2535107
Domyślny

Mam mixa rodziece placa 30zl i co miesiac przyhodzi mi 37.50zl na fona wiec co 3 miesiace mial bym pacca ;p
damtob jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania