| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  17-05-2008, 19:39 | #21 | 
| Frequenter |   Wszyscy mówią, że super, ale te linki nie działają ;/  Wchodzę na np. taki link to mi pokazuje jakąś stronę z reklamami itp. Co jest? 
				__________________ Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie | 
|   | 
|  | 
|  17-05-2008, 19:44 | #22 | 
| Książe Cieni Data dołączenia: 03 06 2004 Lokacja: Suwałki / Wrocław Wiek: 35 Posty: 1,132 Stan: Na Emeryturze Imię: Rothes Tavelon Profesja: Master Sorcerer Gildia: Tranquilibrium Świat: Guardia Poziom: 130 Skille: 22/29 Poziom mag.: 73 |   Następnym razem popatrz na datę postów w temacie. Nie dziwię się, że linki nie działają skoro od tego czasu minęło ponad 14 miesięcy. Z tego co mi wiadomo skrypt dostępny jest na stronie http://www.ubar.pl 
				__________________ ~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. | 
|   |