|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jest lepiej ale nadal slabo ;/
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Jak dla mnie jest gorzej niż źle...
Sceny wielkie jak d*pa słonia Podłogi nierówna Ściany nierówne Prześwitujące białe żeczy Ochydnie wyglądające paintowe dodatki 0o Na siłe wymuszany śmiech Te tarcze do trenowania dla kuszników (pożygać sie można) Załatw sobie gdzieś kurs fake'ostwa może... i dopiero po ukończeniu wróć!
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Obejrzałem pare scen, bo one są tak dużo (za duże
![]() Nie powiem, że to piekne, bo nie jest, dlatego masz 3/10 i się ciesz, że nei mniej ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki za commenty
![]() ![]() Pzdr mam juz 3/10 ocene ![]()
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
wojtas ty moze robisz lepiej fake's ![]() i ten cytat :"fuj ,..." mozesz se umiescic u siebie @topic dzis 3 part
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
|
![]() up@ Jedziesz Damianek 3 part
![]() ocena godna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Niechcialbym (lol?) ciebie denerwowac, lecz lamiesz regulamin tego dzialu.
@down Wlasnie pokazales, ze nie czytasz regulamin. Chociaz po twoich bledach interpunkcyjnych, ortograficznych, nie mozna sie niczego innego spodziewac. Ile to juz masz lat? 8? 9? Czy za duzo? ... Chodzi o wielkosc i wage obrazkow.
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 03-02-2007 o 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
w jaki sposob? ![]() 1-nie mam 9 lat tylko 14 2- mam problemy z pisownio -.- choc staram sie (czytam duuzo ksiozek) 3-Verius jestes uciozliwy choc pomagasz radami (jak zmniejszyc ich wage itp)?? BENDe WYSTawial SCREENY W URL BO W IMG MI KASujo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTEM DYSORTOGRAFEM I NIE CZEPIAC SIE MOJICH BLENDOW !!!! TAK SIE CIESZE ,ZE POPRAWILEM SIE W PISOWNI!!! ![]() Ostatnio edytowany przez ElNoob - 03-02-2007 o 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() @ELNoob
Ja już mówiłem że też mam problemy z ortografią i pisownią a jakoś nie wale byka za bykiem. Widać że czytasz stanowczo za mało książek. A to też nie same książki dają wszystko, jak na forum piszesz posta to dawaj go najpierw do Worda zanim go wyślesz na forum i będziesz wiedział gdzie popełniasz błędy i będziesz też wiedział jak je poprawić. A jak nie chcesz się Wordem bawić to jest jeszcze słownik ortograficzny. A jeżeli już słownikiem nie chcesz się bawić to już trudno, nie poprawisz wtedy swojej pisowni ortograficznie i interpunkcyjnie. Zauważ że ja mam 18 lat i mam problemy z pisownią a książek tyle przeczytałem że nawet sobie sprawy z tego nie zdajesz. Nigdy nie miałem zamiaru się poddać z poprawianiem swojego pisma i dlatego staram się jak najwięcej pisać i ręcznie i na kompie w Wordzie. Naprawde polecam Ci te moje sposoby i wiedz że nie chcę Ciebie teraz obrazić ani cokolwiek podobnego, poprostu daje prostą rade, a jeżeli z niej skorzystasz to ułatwisz życie wszystkim użytkownikom forum, no i sobie bo nie dostaniesz komenta że ortografia to dla Ciebie nieznajomy byt ![]() |
![]() |
![]() |