|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: -
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Wkoncu ktos , kto wie, ze na n pvp jak Ci sie ktos wjebie na resp to , to co sie robi, expem nazywa sie tylko z nazwy. Niech Cie dobry bóg błogosławi. xd |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() NIECH IDZIE NA PVP NA WOJNE I NIECH SIE WYKARZE!!
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() osobiscie wolalbym aby pierwszy 300 lvl zaliczony byl przez osobe grajaca na swiecie pvp :-)
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Mystic Carisha
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 100
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: dokładnie tam ;]
Imię: Filipo Druid
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 41
|
![]() hmmm chciałbym wspomnieć że Taifun sam dołączył do wojny bo była wojna Vision vs. Abb~ a to że Taif dołączył to tylko jego 'wina' więc nei mówcie że wojna i on nie może expić mógł sobie spokojnie grać ale wolał się do wojny dołączyć proste
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Temat zupełnie niepotrzebny, coś w stylu "OMG OMG OMG MATEURZ WYPŻEDZIŁ TAJFUNA! OMG OMG OMG!!!!111111jeden jeden jeden"
Czy autor tematu już pościerał mopem podłogę pod sobą? Nie? To radzę szybko to zrobić. Chociaż muszę przyznać, fajnie by było gdyby pierwszy 300 lvl to był druid. Ale co mnie to obchodzi, inny serv, inna osoba, jej sprawa. edit@ Są już 4 tego typu tematy... to jakiś masowy orgazm? Zaraz mnie szlag trafi...
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 30-01-2007 o 20:38. |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm mateusz, pamietam jak biegal z 80 lvlem, jak skonczylem grac to zaczal ostro expic. Ja tam bym chcial zeby Kiryh troche wyrownal do niego, bo to kolega RL, ale widocznie studia i nauka
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 12 2006
Imię: Shermonator
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inshon
Świat: Furora
Poziom: 115
|
![]() hm....... Gz Go Go 300... Non pvp sux.... Na wyzszym lvl latwiej wbic taki lvl ale najpierw trzeba wbic ten wysoki lvl...
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() A ja tam bardzo Mateuszowi~gratuluję. Wszyscy tu mówią że na non-pvp to żaden wyczyn wbic taki lv, więc powiedzcie mi tylko jedno: Czemu jest tylko nie ma więcej takich lvli chociaż servy non-pvp do tej pory pękały w szwach???
PS: jeżeli ma zaczynać grę na jakims PvP to ja proponuję Lucere. Wystarczy że powie skąd pochodzi o wbije któregoś dnia 250K+ expa i zaraz okaże się ze na 8lv zabil chłopaka kuzynki sąsiada jakiegos h-lv Br'a ![]() Ostatnio edytowany przez M^^ke - 30-01-2007 o 22:02. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Titania
|
![]() OMfg przez 1 strone jest wyzywanie np "stanoł ci". Sprubujcie sami wbić 279 lvl chocby i na non-pvp i zobaczymy czy dotrwacie chociaż do 40 żal.pl
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Imię: Roland~
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 38
|
![]() EO się wqr**, zacznie expić pierwszy wbije 300 puźniej TD zapłaci bp crystali i 2 wbije 3~ puźniej Seromontis a MTW przejdzie się wkocu do szkoły żeby semestr zaliczyć, dostanie wpier*** od "kolegów" z zawodówki, straci pamieć i zapomni passy na swój acc ;p
Play for fun ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
Own3d. HAHAHAHA
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() Całe Vision życzy mu szybko 300 lvl
![]() @Edion zamknij pyszczek ![]() |
![]() |
#35 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Jak grasz i gdzie grasz zalezy od wlasnego wyboru, pvp czy non pvp to jest twoj wlasny wybor.
Ja wole pvp mozna zabijac itd ![]() Tylko teraz mnie zastanawia ile MDW ma ownerow bo Taifun do 200tnego lecial na 4 ![]()
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2006
|
![]() Na początku chciałbym nawiązać do odpowiedzi niektórych ułomków. Naprawdę nie jesteście trendy ani cool kiedy jedziecie po autorze tematu, ani wtedy kiedy mówicie "zamknąć ten topic" bo tak naprawdę nie macie w tej kwestii nic do powiedzenia. Pamiętajcie też, że to co o kimś mówicie nie świadczy o tej osobie ale o was samych. Ja osobiście uważam, że jest to wydarzenie warte choćby jednego tematu, jeśli ktoś uważa odwrotnie to nie musi go czytać, ani tym bardziej się w nim wypowiadać. A odnośnie samego tematu to ja wolałbym, żeby to Taifun był na pierwszym miejscu spośród polaków, ale to nie znaczy, że nie doceniam osiągnięcia MDW. A co do kwestii pvp i n-pvp w szybkości expienia to wydaję mi się, że mogła mieć ona znaczenie do jakiegoś 150 lvla. Bo sorc czy drut na takim poziomie jest już praktycznie nie do sksowania. Inna sprawa to wojny, które na n-pvp siłą rzeczy są niemożliwe. A jest to moim zdaniem kwesta istotna, gdyż zajmują one conajmniej 1/4 całego okresu gry.
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Mystic Carisha
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 100
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
![]() |
#40 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 117
|
![]() albo nie jest idiota zeby grac na non-pvp... really exp na non pvp jest 1000 razy latwiejszy... nie zadajesz dmg blockerowi z zadnego czaru, nie masz wojen itp... chodzisz f1 (exorivis/mort) f2 (manafluid) f3 (exura gran) cala filozofia jego expa
|
![]() |