Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-01-2007, 20:00   #21
Kiwix
Zbanowany

Kiwix's Avatar

Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Imię: -
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grimp Pokaż post
Firstly, ja gram na pvp, ten post dotyczy chara 100+

IMHO, podkreślam IMHO gra na non-pvp jest trudniejsza niż na pvp, może ktoś z was spróbuje kiedykolwiek wybrać się na serwer non-pvp i poexpić? hmm? a na serverze pvp nic prostszego idziemy, nikogo nie ma, więc macie szanse poexpić nie bojąc się (zależy od levelu) że ktoś wam wbije na exp place, loot ukradnie, bo zawsze możecie ubić .

Jedynymi plusami tego jest to że nie możesz zadać ran komukolwiek (przydane np dla blokera ) ale pomyślcie racjonalnie co zrobicie jeśli ktoś was wkurza? hmm? jest jedna metoda zablokować go, sry ale true na non-pvp też można walczyć, choć w inny sposób.

A co do postów up, uważam iż nie macie/mieliście chara z takim levelem który pozwalał na expienie bez obawy że ktoś Cię ubije, albo wywali z expowiska
HAIL YOU! _/
Wkoncu ktos , kto wie, ze na n pvp jak Ci sie ktos wjebie na resp to , to co sie robi, expem nazywa sie tylko z nazwy. Niech Cie dobry bóg błogosławi. xd
Kiwix jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-01-2007, 20:02   #22
Edion
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 01 2007

Domyślny

NIECH IDZIE NA PVP NA WOJNE I NIECH SIE WYKARZE!!
Edion jest offline  
stary 30-01-2007, 20:09   #23
Ttrox
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Białystok

Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
Ttrox ma numer GG 7431596
Domyślny

osobiscie wolalbym aby pierwszy 300 lvl zaliczony byl przez osobe grajaca na swiecie pvp :-)
Ttrox jest offline  
stary 30-01-2007, 20:20   #24
Carisha
Użytkownik Forum

Carisha's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2006

Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 100
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nirt Pokaż post
A niech sobie Mateuszek wyprzedza wszystkich pokolei....Jak zrobi takiego chara na servie PvP to mu pogratuluje.

Prawda taka ze zaden normalnym człowiek nie zwraca na servy NoN PvP i ludzi tam grających uwagi....

I teraz osoby,które grają na NoN pVp na mnie naskoczą ale srednio sie tym przejmuje gdyz wiadomo jaka prawda jest
człowieczku że masz jakieś kompleksy.. to nie nasza wina =(( jak jesteś taki master to zrób se chara na non-pvp i do roobty jak to taka łatwizna to czemu nie ma obecnie już 100 x 280 lvl??? bo to chyba nie takie proste.. jak ci sie wydaje prostaczku =(... pewnie nie miałeś nigdy 30 lvl i wiesz tyle o świecie non-pvp że nie można sie zabijać =( i wszyscy mogą każdemu włazić na głowe =(( to powiem ci że guwno wiesz =(

Freddie Mercury live forever...
Carisha jest offline  
stary 30-01-2007, 20:29   #25
Mitas
Użytkownik Forum

Mitas's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: dokładnie tam ;]

Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 41
Domyślny

hmmm chciałbym wspomnieć że Taifun sam dołączył do wojny bo była wojna Vision vs. Abb~ a to że Taif dołączył to tylko jego 'wina' więc nei mówcie że wojna i on nie może expić mógł sobie spokojnie grać ale wolał się do wojny dołączyć proste
Mitas jest offline  
stary 30-01-2007, 20:30   #26
Always hunted
Użytkownik Forum

Always hunted's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...

Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
Always hunted ma numer GG 8078836
Domyślny

Temat zupełnie niepotrzebny, coś w stylu "OMG OMG OMG MATEURZ WYPŻEDZIŁ TAJFUNA! OMG OMG OMG!!!!111111jeden jeden jeden"

Czy autor tematu już pościerał mopem podłogę pod sobą? Nie? To radzę szybko to zrobić.

Chociaż muszę przyznać, fajnie by było gdyby pierwszy 300 lvl to był druid. Ale co mnie to obchodzi, inny serv, inna osoba, jej sprawa.

edit@
Są już 4 tego typu tematy... to jakiś masowy orgazm? Zaraz mnie szlag trafi...

Już skopiowałem, w końcu pomysł był mój ;d
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez plafdzifego mloka
Mroku (21-03-2007 18:31)
hyba nie zaówarzyłeś ,rze to byl joke -.-'
mash problem
metalOOffcu?
Mroku (21-03-2007 18:32)
iks.IKS
PS: Dzięki za reklamę ;d

Ostatnio edytowany przez Always hunted - 30-01-2007 o 20:38.
Always hunted jest offline  
stary 30-01-2007, 21:10   #27
Shardzik
Użytkownik Forum

Shardzik's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sanok

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Wyślij wiadomość przez ICQ do Shardzik
Domyślny

Hmm mateusz, pamietam jak biegal z 80 lvlem, jak skonczylem grac to zaczal ostro expic. Ja tam bym chcial zeby Kiryh troche wyrownal do niego, bo to kolega RL, ale widocznie studia i nauka
stary 30-01-2007, 21:43   #28
Niewiemjak
Zbanowany

Data dołączenia: 28 12 2006

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inshon
Świat: Furora
Poziom: 115
Domyślny

hm....... Gz Go Go 300... Non pvp sux.... Na wyzszym lvl latwiej wbic taki lvl ale najpierw trzeba wbic ten wysoki lvl...
Niewiemjak jest offline  
stary 30-01-2007, 21:55   #29
Sesef
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nirt Pokaż post
A niech sobie Mateuszek wyprzedza wszystkich pokolei....Jak zrobi takiego chara na servie PvP to mu pogratuluje.

Prawda taka ze zaden normalnym człowiek nie zwraca na servy NoN PvP i ludzi tam grających uwagi....

I teraz osoby,które grają na NoN pVp na mnie naskoczą ale srednio sie tym przejmuje gdyz wiadomo jaka prawda jest
Zgadzam się z tobą. Grałem na Non pvp teraz gram na pvp i jest o wiele lepiej. skoro MDW taki masta to niech zrobi 100lvl na pvp szczególnie zapraszam na aurea czy azura dostanie hunta na 60lvlu i game over. A do tych co mówią że wcale nie jest łatwiej na non pvp to niech idą sobie gdzieś na hunta i wala z gfb przed siebie, najwyżej bloker padnie ale co to ich obchodzi nauczyli się przecież na non pvp ze nawet jak się wali po blokerze to on i tak nie obrywa
Sesef jest offline  
stary 30-01-2007, 21:59   #30
M^^ke
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

A ja tam bardzo Mateuszowi~gratuluję. Wszyscy tu mówią że na non-pvp to żaden wyczyn wbic taki lv, więc powiedzcie mi tylko jedno: Czemu jest tylko nie ma więcej takich lvli chociaż servy non-pvp do tej pory pękały w szwach???

PS: jeżeli ma zaczynać grę na jakims PvP to ja proponuję Lucere. Wystarczy że powie skąd pochodzi o wbije któregoś dnia 250K+ expa i zaraz okaże się ze na 8lv zabil chłopaka kuzynki sąsiada jakiegos h-lv Br'a

Ostatnio edytowany przez M^^ke - 30-01-2007 o 22:02.
M^^ke jest offline  
stary 30-01-2007, 22:00   #31
Novacainee
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 09 2006

Świat: Titania
Domyślny

OMfg przez 1 strone jest wyzywanie np "stanoł ci". Sprubujcie sami wbić 279 lvl chocby i na non-pvp i zobaczymy czy dotrwacie chociaż do 40 żal.pl
Novacainee jest offline  
stary 30-01-2007, 22:00   #32
MegameN
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 10 2006

Imię: Roland~
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 38
Evul E... Gangsta...

EO się wqr**, zacznie expić pierwszy wbije 300 puźniej TD zapłaci bp crystali i 2 wbije 3~ puźniej Seromontis a MTW przejdzie się wkocu do szkoły żeby semestr zaliczyć, dostanie wpier*** od "kolegów" z zawodówki, straci pamieć i zapomni passy na swój acc ;p
Play for fun
MegameN jest offline  
stary 30-01-2007, 22:26   #33
Suppcio
Użytkownik Forum

Suppcio's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa

Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MegameN Pokaż post
EO się wqr**, zacznie expić pierwszy wbije 300 puźniej TD zapłaci bp crystali i 2 wbije 3~ puźniej Seromontis a MTW przejdzie się wkocu do szkoły żeby semestr zaliczyć, dostanie wpier*** od "kolegów" z zawodówki, straci pamieć i zapomni passy na swój acc ;p
Play for fun

Own3d.
HAHAHAHA
Suppcio jest offline  
stary 30-01-2007, 22:58   #34
Borut
Guest

Domyślny

Całe Vision życzy mu szybko 300 lvl

@Edion
zamknij pyszczek

stary 31-01-2007, 00:12   #35
proevo6
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sesef Pokaż post
Zgadzam się z tobą. Grałem na Non pvp teraz gram na pvp i jest o wiele lepiej. skoro MDW taki masta to niech zrobi 100lvl na pvp szczególnie zapraszam na aurea czy azura dostanie hunta na 60lvlu i game over. A do tych co mówią że wcale nie jest łatwiej na non pvp to niech idą sobie gdzieś na hunta i wala z gfb przed siebie, najwyżej bloker padnie ale co to ich obchodzi nauczyli się przecież na non pvp ze nawet jak się wali po blokerze to on i tak nie obrywa
No ale wkońcu bedzie pierwszy z tym 300tnym --..--

stary 31-01-2007, 01:54   #36
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

Jak grasz i gdzie grasz zalezy od wlasnego wyboru, pvp czy non pvp to jest twoj wlasny wybor.
Ja wole pvp mozna zabijac itd
Tylko teraz mnie zastanawia ile MDW ma ownerow bo Taifun do 200tnego lecial na 4
stary 31-01-2007, 11:14   #37
Rapidos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 01 2006

Domyślny

Na początku chciałbym nawiązać do odpowiedzi niektórych ułomków. Naprawdę nie jesteście trendy ani cool kiedy jedziecie po autorze tematu, ani wtedy kiedy mówicie "zamknąć ten topic" bo tak naprawdę nie macie w tej kwestii nic do powiedzenia. Pamiętajcie też, że to co o kimś mówicie nie świadczy o tej osobie ale o was samych. Ja osobiście uważam, że jest to wydarzenie warte choćby jednego tematu, jeśli ktoś uważa odwrotnie to nie musi go czytać, ani tym bardziej się w nim wypowiadać. A odnośnie samego tematu to ja wolałbym, żeby to Taifun był na pierwszym miejscu spośród polaków, ale to nie znaczy, że nie doceniam osiągnięcia MDW. A co do kwestii pvp i n-pvp w szybkości expienia to wydaję mi się, że mogła mieć ona znaczenie do jakiegoś 150 lvla. Bo sorc czy drut na takim poziomie jest już praktycznie nie do sksowania. Inna sprawa to wojny, które na n-pvp siłą rzeczy są niemożliwe. A jest to moim zdaniem kwesta istotna, gdyż zajmują one conajmniej 1/4 całego okresu gry.
Rapidos jest offline  
stary 31-01-2007, 12:32   #38
Carisha
Użytkownik Forum

Carisha's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2006

Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 100
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sesef Pokaż post
jak komuś wylizałeś dobrze tyłek..to dobrze, ale nie wiem czy to jest powód do chwały =( Btw: jak jesteś taki MASTA to czemu nie masz 300 lvl na świecie non-pvp?

Freddie Mercury live forever...
Carisha jest offline  
stary 31-01-2007, 12:37   #39
MegameN
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 10 2006

Imię: Roland~
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 38
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Carisha Pokaż post
jak komuś wylizałeś dobrze tyłek..to dobrze, ale nie wiem czy to jest powód do chwały =( Btw: jak jesteś taki MASTA to czemu nie masz 300 lvl na świecie non-pvp?
Bo niema kilku ownerów
MegameN jest offline  
stary 31-01-2007, 12:51   #40
Lindlay
Zbanowany

Lindlay's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto

Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 117
Domyślny

albo nie jest idiota zeby grac na non-pvp... really exp na non pvp jest 1000 razy latwiejszy... nie zadajesz dmg blockerowi z zadnego czaru, nie masz wojen itp... chodzisz f1 (exorivis/mort) f2 (manafluid) f3 (exura gran) cala filozofia jego expa
Lindlay jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania