|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niusiek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() O lol...
Jestem na filmiku jak pada ten 54 lvl.. ![]() ALe znooobiłem ![]() ![]() Dobra filmiki świetne 10/10 ![]() Mordka Zioom ;* ![]()
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
Świat: Obsidia
|
![]() Jesliby zorganizowac konkurs na najbardziej nieudolne pkowanie to film nr 3 zdobylby pierwsza nagrode.. Nie bierzcie sie za cos na czym sie nie znacie. Jakbyscie nie byli noobami to moze i nawet ten 74 ms padlby a wy go nawet nie atakowaliscie boscie jeszcze wieksze nooby niz on, zalosne!!!1111111
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Do momentu zabicia tego 42ms nie mam sobie nic do zarzucenia. Po zabiciu 37ms nie moglem juz unjustow robic (Dectus w ogole nie mogl, wiec sam z sd go walilem), wiec nie mialem zadnego zamiaru bic tego sorca, zreszta od czasu cipbota nawet 74msktory jest tchorzem bedzie potrafil sd i ue wcisnac. Moim bledem byla chec pomocy Dectusowi, gdy konczyly mu sie mf. Chcialem nas zamknac w hellgate, ale on padl chwilke przed wejsciem. Chcialem zamknac drzwi - ale tu zonk. Sadzilem, ze jak je zamkne kluczem, to tego Pana cofnie do tylu, a jednak tak nie bylo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Temat up: Dodalem 3 nowe filmiki, ktore znajduja sie w 1 poscie
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() Na tej xerenie graja same nooby, spojrzcie tylko na Nowerisa
widzial ze ida po niego 3 osoby zamiast wrzucic utamo idiota stal i sie patrzyl... Msg me na gg wrazie next pk ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Ostatni filmik tym charem przez chwile, bo wbilem bana, ale mam jeszcze inne, wiec jak jestescie zainteresowani, to porobie pare nowych
![]() |
![]() |