|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Jestem pewien, że nawet jakby firefox miał 50% rynku, a drugie 50% ie to i tak było by znacznie więcej dziur na ie. Inna sprawa, że krytyczne dziury na firefoxie są momentalnie łatane, a microsoft się bawi z tym miesiącami.
Co do antivira to nie używam, bo nawet najszybszy nod32 zamula komputer. Po za tym lepiej każdy ściągniety plik ***** przed uruchomieniem przeskanować skanerem online. Posiadanie tylko jednego antivirusa na kompie nie daje żadnego bezpieczeństwa. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak nie będzie. Jest jeszcze Opera... Tak na marginesie nie wiem jak ten Firefox się wybił... Jakiś czas temu się liczył tylko IE, a Opera i Netscape(w znacznie mniejszym stopniu) powoli go wypierali... I nagle bum bzyk Firefox ma więcej procent niż Opera. xO
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() pierwszy raz w zyciu musze przyznac autorowi tematu racje (i tak dalej mam cie za matola
![]() wszyscy krzycza ze knight jest taki zly i wogole... mi to w sumie nie przeszkadza ze nigdy nie bede expil na demonach ![]() ![]() granie knightem daje mi satysfakcje ![]() a nie glupi licznik exp/h exp/day exp/month i tak od 55 lvl mam srednio 50-80k/h ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() ie nadal otwiera w listningu katalogu zdalnego pliki po zawartosci a nie po rozszerzeniu. nie ma problemu, zeby zrobic vira w pliku *.jpg/bmb/png
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I co do zakładek-Opera dobrze je obsługuje, ale dawniej FireFox(to mnie zniechęciło do niego) nie potrafił otworzyć w nowej zakładce linka, który miał się otworzyć w nowym oknie/zakładce(ze względu na to, jak był napisany[target_blank czy coś takiego mam na mysli])... otwierał je w nowym oknie... Teraz FireFox z pewnością nie jest pod tymi względami gorszy od Opery, pod innymi według wielu lepszy, ale i tak wolę Operę... szybciej otwiera stronki. ![]() No i, żeby niebyło offtopa... podobno ma dobre zabezpieczenia... to tak w kontekście expolitów czy czego tam. xD @down Faktycznie, wolniej, ale wydaje mi się, że nie aż tak bardzo. Na kompie mającym 96 MB ramu i 120MHz ta różnica nie była aż tak drastyczna. ;] @edit, topic Ha! Profesje nie są równe! Jak expolit zaatakuje zadaje 100% obrażeń! A rycek ma najwięcej życia, więc te 100% to najwięcej jednostek życia! Uo tak!
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 17-02-2007 o 17:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yako'taka
Profesja: Druid
Świat: Unitera
Skille: -/20
|
![]() Imo to wy sami sobie stwarzacie problemy. Olac to wszystko. Hackna to hackna, mam to w dupie. Gram w tibie jakos od 2,5 lat i nigdy mi nawet 1gp nie zniklo z depo -.- Po co mi 24624135 zabezpieczen na komputerze, ktore tylko zra ram i proc ;f
Zainstalujcie sobie Power XP (okrojona wersja win xp o wymaganiach 95 i rownie wydajna co normalny xp). Uzywam go od prawie roku i hula szybciej niz ten zwykly zasyfialy po 2 tygodniach ;f Wiekszosc dziur polatanych itp. |
![]() |
![]() |