|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Pupcia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rexis ftw
Profesja: Elite Knight
Gildia: Deities of Heaven
Świat: Zanera
Poziom: 113
Skille: 90/85
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
btw jak zobaczylem twoj acc na tibia.com to sie zalamalem cala reprezentacje sobie zrobil ahahahahah Ostatnio edytowany przez Gunzo - 01-02-2007 o 15:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Bo zabijanie potworow jest dziecinnie proste. Zabic demona jest o niebo latwiej niz rownego sobie lvlem gracza. W pvp nie uwazam sie za mistrza.
Knight zrobi tego questa 3 razy wolniej (conajmniej) a straci 2 razy mniej kasy lub nawet tylko 1,5 razy mniej. To byl moj ostatni post w tym temacie i jak sie cos komus nie podoba to zapraszam na pw. Ostatnio edytowany przez dinrakit - 01-02-2007 o 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
Imię: Ise
Gildia: Wlatcy Móch
Świat: Selena
![]() |
![]() STOP STOP STOP! Nie smamujcie już, dajcie sobie swoje gg i powymieniajcie uwagi... Nie podoba mi sie to, i reportuje wasze posty... Rozmowa:
Pan x Pan y Pan y Pan x pan y pan x pan y To nie chat. To forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Czlowieku, nie masz sie czym zacieszac ze na 45+ lvlu zrobiles tego questa solo, albo ze wykonales solo dwarf hella. Naprawde to nic nie udowadnia ze umiesz grac, sam gram druidem i tez sadze ze jest lepszy od knighta, ale ty nie musisz nic nikomu udowadniac, wogule to nikomu ust nie zamknales bo nie widzialem zeby ktos ci powiedzial, ze nie dasz rady tego questa solo zrobic.
PS.: Zaczynasz mnie wkurzac PS. 2: Sorki za brak polskich znakow, ale sie spiesze
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
![]() |
![]() up/down rlz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Derkases - retired
Świat: Pandoria
Poziom: 90+
Skille: 85+\80+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Moris Emperian
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 40
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45
|
![]() dinrakit: Sorcem możnaby tego questa zrobić bez użycia sd. O wiele mniej kosztują manasy + e wave niż sdki.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() OMG ludzie ! Przestańcie sie kłucić kto lepiej wykona tego questa. Kolega założyciel upierał się że knight tego nie zrobi. Uświadomiliśmy mu że się myli, przyznał nam rację. To jest temat do komentowania.
Wiem że też się tu udzielałem i "broniłem" knighta ale zaraz ktoś napisze jak by to robił pall ,a inna osoba to podważy. Kłutnia się tyczyła knighta i druida, uważam że jest zamknięta.
![]() |
#31 |
Zbanowany
|
![]() Mialem sie juz tutaj nie wypowiadac ale widze ze jestescie tak zaślepieni ze jeszcze 1 post jest niezbedny.
Juz przyznalem wam racje co do oplacalnosci ale wracajac do szybkosci: Moje sd - 295,5 Knight - 50 explo + 75 mieczyk (na dobrych skillach) = 125 Czyli zadaję ponad 2 razy wieksze obrazenia a do tego jeszcze trzeba dodac leczenie dragon lorda (w przypadka knighta wyleczy się więcej bo walka bedzie trwala dluzej). Czyli wyjdzie ze samo zabijania potworow zajmie knightowi 2,5-3 razy wiecej czasu niz drutowi. Zakladajac ze nie caly czas sie potwory zabija wartosc ta maleje do 2 razy. Drut zrobi 2 razy szybciej od knighta tego questa i straci 1,5-2 razy wiecej kasy. W sumie wychodzi i tak na plus dla druta. Ostatnio edytowany przez dinrakit - 01-02-2007 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Kto "potrafiący" grac bije dle z sd? Btw. powiedz mi, dlaczego uczepiles sie tak tych knightow? Rozumiem jakby jakis knight narzekal ze jego profesja jest slaba i ze wolno sie nią expi. Ale ty, skoro uwazasz ze druid jest taki zajebisty, powinienes zamknąć morde i expic Cytuj:
Ostatnio edytowany przez kamil35s - 01-02-2007 o 17:19. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Kolejny agresywny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Gunzo - Trzeba bedzie chyba zrobic kanal na ircu xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
|
![]() @kamil35s
Kolejny dzieciaczyna ktory mysli ze uhy same sie robią... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Imię: Derkases - retired
Świat: Pandoria
Poziom: 90+
Skille: 85+\80+
Poziom mag.: 7+
|
![]() lol? czy on mowi ze druid jest chujowy? poprostu napisal ze jak twierdzisz ze drid jest zajebisty a kngiht chujowy trzymaj to dla siebie i rob te questy zajebane swoim evul druidem..co nastepne? explorer broch quest?
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Świat: Trimera
Poziom: 32
Skille: 68/60
Poziom mag.: 5
|
![]() Hehehe skoro jestes taki kozak tym swoim druidem to wyblokuj dl'e 20/30+ lvelom Ja moim knightem to robilem na 45
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Właśnie, ciekaw jestem czemu on mówi że knight jest taki do dupy. Bo w sumie nie jest.
A sprawa wygląda tak... knight expi systematycznie i dość szybko, a na 100+ levelach po prostu robi pg na dragon lairach, a druid expi 5x szybciej ale bankrutuje po tygodniu. up@ Bynajmniej. Z knightem mam szanse, z sorcem też, z pallem też, ale jest jeden warunek - muszę mieć dość dużo manasów i run (jeśli przeciwnik jest przygotowany na długi pking). Knight takiego problemu nie ma, po prostu bierze 5bp UH na WSZELKI wypadek, i leje ofiarę po 50-100 aż do śmierci (na skillach ok. 75) Melee ofc, z giant swordem. Wiem to z doświadczenia ![]()
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 01-02-2007 o 18:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
|
![]() Nie uwazam ze drut jest lepszy od knighta tylko ze zabija potwory duzo szybciej a to jest roznica. Nastepny quest to gs hole, pozniej druid island, a pozniej deep fibula solo. I wlasnie deep fibula pokaze prawdziwa sile druida bo nie bedzie juz metody up/down tak jak w poprzednich przypadkach.
![]() Ostatnio edytowany przez dinrakit - 01-02-2007 o 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: W Polsce
Imię: Thel Heroes
Świat: Obsidia
|
![]() Tak czytam te twoje debilne tematy, i dochodzę do wniosku, że ty to robisz aby się dowartościować. Tak, wykonać te questy na tym lvl druidem/sorciem to nic ciekawego, temat byłby nieciekawy, wygasł po 1 stronie, musiałeś dodać do filmiku te dziecinne zdania o knightach?
Trochę żałosne, pewnie kupiłeś tą postać, a później jakiś h lvl knight Cie zabił albo coś. Teraz nakręć filmik jak solujesz demona. Później się podniecaj, że "żaden knight nie zabije demona na tym lvl, bo to taka glupia profesja, ojojojo jestem the best druid, DRIUD POWAH " Żal, skończ już z tymi filmami, albo rób je w 1 temacie jak już tam ktoś wspominał, nie spammuj forum tematami niedowartościowanego druida. Edit: Jeszcze jedno - up - "Nie uwazam ze drut jest lepszy od knighta" (nie che mi się cytować) LoL, to mnie rozśmieszyło, a o czym trąbisz na wszystkich filmach i na forum?
Omg miałem 6 wyrazów i 6 emotikonów w podpisie i to jest zadużo?! Ostatnio edytowany przez Thel Heroes - 01-02-2007 o 18:14. |
![]() |
![]() |