|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Może nie fabuła jest mocną stroną tego Fake ale same sekwencje walki. Czegoś takiego naprawde jeszcze nie widziałem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Mnie sie tam nawet podoba... ale jak juz mowili wczesniej jest dosc pusto...
No ale nawet nice 7/10 PS:skomentuj mi fake ![]()
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Pustość w mieście!!! Piekło (?)...
Reszta git |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Star Wars plx ?
Takie średnie na jeża, lokacje słabe, walki całkiem niezłe, fabuła nikła. 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Zrobiłbym chętnie fake o Star Wars, ale... nie oglądałem filmów i niedałbym rady zrobić lokacji... Jestem cienias z grafiki...
PS. Nie wiem kiedy pojawi się next part. Niedługo może będę miał nowego kompa, a to oznacza że stracę wszstyko z dysku ![]() A, i proszę komentować,bo niektóre fakei które są dnem, z tego co widzę są więcej komentowane niż moje... Żałosne ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Orginał widać. Ale troche nie wyszły ci te "ruchy" (bonus). Niektóre wyglądająjak z papieru ;/
Ale sama walka na lightsabery nie tragiczna aczkolwiek w niektórych momentach za duża smuga po mieczu, tak sądze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() PRZEZNACZENIE Część 21. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() Reszta niżej ^^
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 10-02-2007 o 11:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 15.
![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() Reszta niżej..!
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 10-02-2007 o 11:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 24.
![]() 25. ![]() NO! Można komentować ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Że ci sie chciało tyle nicków w ostatniej scenie...
Podziwiam ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Omg, z tymi nickami to naprawde niezle. Ogolnie jest chyba dobrze tylko wg mnie za bardzo sie rozdrabniasz. Pare obrazkow bym zabral.
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
O to chodzi żeby było dużo obrazków! A nicki powymyślał Sezu- Thanks ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Huh, te nicki rox, ale jak się nad tym zastanowić to nie takie aż trudne...
Gdybyś jeszcze każdemu inny outfit dał... ![]() @down Bo wtedy ludzie wyczuwają, że można pognoić człowieka bez konsenkwencji.
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 10-02-2007 o 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Buu Kurde no... Tyle ludzi oglądło a tylko... 3 komentarze? Wszystkie fakei-dna (tzn. napewno gorsze od mojego...) Są bardziej komentowane :/ Weźcie, jakaś klątwa nademną wisi czy co?
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 10-02-2007 o 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() tak juz jest Virus ;p
Pozatym, ten fake to tez kupsko xd
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Te efekty marne :/ Pusto i wogóle ^^ Pare obrazków wyciętych z kontekstu
![]() A ja myślałem, że Gimp'owe efekty są najgorsze ^^
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A oto i nowy part!!
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6.Jednak takie coś nie jest trudne! Tylko długo trwa :/ (sam robiłem ^_^) ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() Ta część krótka. Ciekaw jestem, co powiecie na nagłe pojawienie się pojazdów. Next part będzie dłuższy. Ale dosyć długo zajmie mi zrobienie grafik więc.. Komentować. Przede wszystkim-powiedzcie czy podoba wam się samolot.
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() HEHE myśliwiec F-1 "Latawiec" xD
Ten fake mi nie pasuje na niedaleką przyszłość. Nie napisałeś na początku kiedy to siędzieje. Z pierwszych części bym wywnioskował że to Fantasy. Demony, magia, miecze (co prawda świetlne, ale miecze), ze scenerii nie widać że to przyszłość, nie ma ulic, miast. A tu nagle koleś wpada do katakumb i paczy a tu "samolot". W podziemiach? I jak on niby z tamtąd wyleciał? Po błocie se kołował?? Bez jaj :/ Zrobiłeś samolot i chciałeś go szybko pokazać. Nie przemyślałeś fabuły. Błąd. 5.5/10 Ostatnio edytowany przez Glaves - 17-02-2007 o 21:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Glaves
Zauważ, że na samolot pada światło. U góry jest dziura ![]() Tak... trochę ta fabuła jakaś taka nijaka :/ A, ulice i miasta pojawią się... niedługo ;P
![]() |