|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Brzydko rozmieszczony tekst. To jedyny blad graficzny chyba.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
|
![]() up@
Specjalnie tak robilem ,żeby teksty nie nachodzily na siebię. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() @up Na obrazku z numerem 7 mimo Twoich największych starań nakłada się na siebie tekst. Przy sklejaniu na obrazku nr 6 widać lekką lukę między ścianami. Jeżeli tak miało być to przepraszam ale jeżeli to jest małe obsunięcie podczas wklejania to widać i (jak dla mnie) rzuca się to w oczy.
Ogólnie ocena to 7/10 ![]() @down Może i nie całkiem nachodzą się na sibie ale mało brakuje ![]() ![]() EDIT: Jest taka magiczna opcja edit żeby się Twoje posty nie pojawiały jeden pod drugim ![]()
Śmieszne teksty forumowiczów: Ostatnio edytowany przez songossj4 - 04-02-2007 o 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ hihihi
Na rysunku 7 nie jest nałożony tekst przyjżyj się dokładnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Komentuje Komentujcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() 2 czesc ladniejsza tylko to cos na stole paintowe
![]() Cytuj:
Heh myslisz ze sie nie skapne kto mi takie komenty wystawia ?? Ostatnio edytowany przez Turok_666 - 04-02-2007 o 12:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sryy ahh ta neo
Ostatnio edytowany przez Turok_666 - 04-02-2007 o 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ja nie wstawiam komentarzy na fbl-.- I jak myslisz ze to ja to prosze bardzo.
![]() |
#30 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() To coś króla to abrdziej beznadziejnie nie mogło być zrobione?
Outfity do bani, pusto, niepasująca podłoga. Beznadziejnie wygląda. Ogólnie masa błędów a ten okrzyk strażnikó to porażka. Nie znasz angielskiego? Nie pisz po angielsku Proste
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Beznadzieja... :/
Ta mąka na stole mnie rozwaliła... "Love the king" <- lol? Ehh fabuła to "trochę" kiepska ;P Outy straży nie twoje (-) ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Parafian12 - 07-02-2007 o 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Powiem tylko jedno bo reszta nie warta uwagi:
"Dwarf in Dragon" Krasnolód w Smoku ![]() NORMALNIE POLECIAŁEM Z KRZESŁEM xD @down Ganiusz! Po polsku "in" oznacza "w (czymś, kimś)", a polskie słowo "na" po angielsku to jest "on (somethink, someone)"... @3xdown O NIE JA PADNE HAHAHAHAHAHAHHAHA! Krzesło w ko0smos! Edit: Jak masz zamiar tak trolować to idź sobie w ... no nie ważne byle z dala od nas! Ja padne krasnolud w strażniku <hahaha> trzymajcie mnie ^^
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 07-02-2007 o 18:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
Nieeee "in" znaczy po polsku na! Czyli dwarf na smoku.... Edit@ Oj pomyliłem się;p Down@ Pomyliłem się... jak masz zamiar tak komentować to wyjdż z tego forum ,, Ostatnio edytowany przez Parafian12 - 07-02-2007 o 18:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() @up:
wyluzuj już przeczytałem... dwarf in dragon lol!!!! już przestałem czytać dalej!! HAHAHAAHHAAHAHHH! LOL!!!! HAHAHAHAHHAHH @edit: te czerwone słowa nie klimatyczne ładniej by wyglądało "mknąc przez bujny las zauważyli..." na 11. screenie na czerwonych napisach stoi elf.... jeżeli miecz twój to ładny(ale może być taki w spr. dawno ich nie przeglądałem)ale jeżeli kogoś to nie biorę go pod uwagę. ta chata tobie poprostu pięknie wyszła....(irionia)Bagna w niej skąd się wzięły??Ognisko skąd?byli w niej kilka minut i już ognicho,a chata jest drewna więc pożar gwarantowany.Popracuj. i ostatnia uwaga: śmierdzi mi tu super hirołem.... Ostatnio edytowany przez Oerta - 07-02-2007 o 18:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() A czemu dalej jest Dwarf in guard?
Krasnolud zmienny jest... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
toż chyba nie będe teraz zmieniać Już nie patrzcie na nick tego pieprzonego smoka Ostatnio edytowany przez Parafian12 - 07-02-2007 o 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() dwarf in dragon <- lol?
dwarf in guard <- rotfl?? Chyba spadne z krzesła xD Ten fake mnie rozwalił -.- Ten dwarf w smoku jest cool! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Sie koleś najadł wstydu
![]() Normalnie fake roku 2008 XD Nie noe aż musiałem zaspamować... Te tego te efekty Paint+Pixia (lub inny badziew) poprostu mnie rozwaliło! Już nie wspomne o nazwie która od samego początku powodaowała u mnie śmiech xD Just Rolling On The Flor Laught xD @down Ja wole wcale niż te z pixie ![]() A co do gimpa... GTK TRZEBA ZAINSTALOWAĆ, czemu ludzie nie wiedzą tak prostej żeczy? xD
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 07-02-2007 o 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up@
to może olśnisz mnie jak ty robisz efekty w pixie Gimp u mnie nie dziala |
![]() |
![]() |