|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: o.Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Według mnie stwierdzenie "Żywotność linka: wieczna" nie jest bezsensowne. No chyba ,że biore to tak dosłownie jak ty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
|
![]() Cytuj:
Wg. Ciebie nie jest bezsensowne, wg. mnie jest bezsensowne, ja wymienilem argumenty, Ty nie. Twoja tura.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() @ta klotnia o taz zywotnasc wieczna
autor tematu niech napisze ze nie kasuje sie nigdy i bedzie po problemie
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
|
![]() @up matiiii
Dobrze mówisz chyba tak zrobie. ![]() @edit albo nie "wieczna" ładniej brzmi ![]() @2up OMG Nie czepiej sie szczegułów zwłaszcza tak nieistotnych. Chyba każdy rozumie o co chodzi w tym ,że żywotność linka jest wieczna. Ostatnio edytowany przez Ksuri - 05-02-2007 o 18:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Sprawdz poprawnosc pisowni przed wyslaniem posta. 3. Ja nie rozumiem tego stwierdzenia, bo przeciez z tego co wiem nie ma nic wiecznego (nie wnikam w kwestie religijne), wieczny nie jest nasz swiat, a co dopiero host jakis plikow.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
Zrób nam wszystkim przyjemność i się zamknij. @down Chłopców do bicia nam nie brakuje.
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 05-02-2007 o 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() @litt
Ech... Zakończmy tą kłutnie nie będe nic zmieniał mi się tam podoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zegnaj okrutny swiecie! tak btw. powinno być kłótni a nie kłutni. Mniejsza z tym, pomijajac rowniez to ze to nie byla nawet klotnia.
Ostatnio edytowany przez litt - 05-02-2007 o 18:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
|
![]() @up
Sorki za błędy ale jestem dyslektykiem ![]() Btw kłutnia to za dużo powiedziane. Może być ostra wymiana zdań? ![]() Ostatnio edytowany przez Ksuri - 05-02-2007 o 18:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Zamknijcie papy juz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
|
![]() Ponieważ mój poradnik odniósł pozytywne wrażenie ,proszę modków
o przeniesienie go do podforum z Poradnikami ![]() Ostatnio edytowany przez Ksuri - 04-03-2007 o 00:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Do perfekcji brakuje mu tylko jednego: informacji o czasie, jaki musimy przeczekać zanim ściągniemy następny plik. Jakbyś to dopisał, to by było świetnie.
@DOWN: Chodzi o to, że gdy ściągnąłeś coś już na np. rapidshare.de to musisz odczekać daną ilość czasu, by ściągnąć następny plik. I chciałbym, aby koło linków do tych stron znalazła się informacja, ile trzeba czekać. Można by to liczyć np. w min/MB. Ostatnio edytowany przez NervGal - 04-03-2007 o 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() troszke sie napracowales i troszke nakopiowales z poprzedniego tematu ale i tak GZ ;] proponowal bym przykleic
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() A no o to chodzi że jak masz http://www.you.send.it.com/ kropek miedzy wyrazami you-send, send-it. Po www normalnie piszesz i przed com.
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... Ostatnio edytowany przez matiiii - 19-03-2007 o 09:38. |
![]() |
![]() |