|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
![]() |
![]() i next part (nareszcie
![]() thx za all pozytywne i negatywne komentarze ![]() ![]() dobra, dosyc paplaniny... enjoy ! ;d Część druga: Mysterious cult... 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() 28. ![]() 29. ![]() 30. ![]() 31. ![]() 32. ![]() 33. ![]() i standartowo: COMMENT PLX!!
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Terror Of Hell
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 11
Skille: 50/40
Poziom mag.: 4
|
![]() ale oni sa niewinni czemu ich wpakowałes do wiezienia dobra nie wazne dobry jestes czekam na next part
![]() ![]()
Całe życie pracujesz na szacunek Stracić możesz w sekunde swój dobry wizerunek Obrany kierunek, szczeróść to warunek Twojej egzystencji brak jest tu kadencji Ciężko uniknąć węższącej prewencji Wszystko tu się kręci w obozie zamkniętym Myje ręka rekę dbaj o swoją szczękę Szanuj swoje słowo nie sprzedaj go za nic Pryz nie ma odległości ani granic .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Szczerze? Zrobiło to na mnie ogromne wrażęnie. Pięknie to wygląda. Szczere gratulacje. Ten chodnik ślicznie wygląda (i jeden chodnik i drugi
![]() @Down Taks jak myślałem. Czyli to nie jego grafiki. Ostatnio edytowany przez LolnY - 14-02-2007 o 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Niezly spisek tam sie kraja
![]() Grafiki z tibia.de (lub tibia.br), wiem ze to ladnie wyglada, ale nigdy tego nie popieralem i nie bede popieral... Kanapa by Drakooś, a to juz popieram xD Szkoda ze teksty zaslaniaja ludzi, tyle tam miejsca z boku masz, mogles tam dac. Koń - WOT DA FAK IS DIS?! Czuje sie zagrozony. Nikomu tego nie dawaj bo strace swoj respect xD Miueli ich wtracic do ciemnego wiezienia (lub celi nie wiem), a tam jest jakos tak jasno. Ladnie opleciony ten posag. Mowilem ze sie spisek szykuje, i nawet jakies dziwne kulty sa Dzwi w drzewie, myslales ze jak zaslonisz troche zielskiem to nikt nie zauwazy, ze to zwykle dzwi? Doopa ja widze! xD Mogles sobie napisy z hitami odposcic. Ladnie wykonane, oby tak dalej ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bardzo ładne i starannne wykonanie. Oby tak dalej. Za grafike masz 10/10. A fabuły nie lubie oceniac ale sie fajne zapowiada.
![]() |
#26 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Miejscami posąg wydaje się dziwnie opleciony
Tylko pytanie - Znaleziono zwłoki burmistrza. A potem kult tego kolesia zabił w00t? Ale ogólnie to bardzo przyjemnie się zapowiada. Fabuła ze spiskiem też nie najgorzej. A po średniej fabuły tego działu wręcz genialnie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2007
Świat: Furora, Thoria
|
![]() całkiem całkiem grafa 10/10 ale fabula mogla by sie troche rozkrecic 8/10
|
![]() |