|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() Knight ruless// Tylko to wam powiem.... Co z tego że cienko wali? mam 56 ek i nie żałuje, że to jest właśnie knight.. Wy myślicie że w update wszystko będą dawać do sorków i druidów? Poczekajcie do update, a wtedy będziecie gadać
"ojaaa, dlaczego ja nie gram knightem" Mam skile 77/73 i hity wchodzą po 130+.. Cipy wezmą się wkońcu za knighta i wtedy pogadamy ![]() |
|
![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Frezzy'Fire
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anbu
Świat: Honera
Poziom: 69
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Odczepcie sie od tego knighta
![]() ![]() @topic: Moze ten knight na filmie mial balance fighting? |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez d4rqu - 06-02-2007 o 20:02. |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Knight to cienias i tyle. Wszystkie profesje są silniejsz od niego. Knight to opancerzony, powolny czołg, a inne profesje to takie jakby aluminowe Ferrari. Czołg jest wytrwały i wolno expi, a Ferrari leciutkie i szybciutkie... ;]
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Lifter : i te twoje "ferari" duzo pali... nie wiesz jak sie gra knightem wiec nie gadaj
![]() Ostatnio edytowany przez Frezzy Fire - 06-02-2007 o 20:17. |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ferrari w zderzeniu z drzewem ginie, czołg atakowany przez jakieś np. karabiny może się wybronić
![]() @down ale jakby nie patrzeć knight jest trochę, hm... jakby defensywny....
Glory, Glory Manchester United. ![]() Ostatnio edytowany przez Mozo - 06-02-2007 o 20:30. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Mozo : dobre porownanie
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 60
|
![]() Tak totalnie OT - nie wiem, czy nawet 22 litry benzyny na 100km (wartość z kosmosu, nie znam się na Ferrari etc.) przy afair 80 litrach, jak nie więcej (ropy) na 100km w czołgu ;]
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Wy mówicie tylko o obronie... Ale nie zapominajcie tez o tym ze bede musial jakos te potwory zabijać :/
|
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Princes Keaya
Gildia: Way It Was
Świat: Kyra
Poziom: 125
Skille: 96/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Obcenie sorc w raz z levelem i m levelem znacznie lepiej bije z czarów, czego nie maja ani knighty ani palki, rosnie ale nie tak widocznie :/ |
|
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Ja już wielokrotnie pisałem co sądzę o knighcie i napiszę jeszcze raz:
Knight: - expi najwolniej - najgorzej soluje mocniejsze potwory (największe waste) - najciężej nim wykonać większość questów - knight w pvp to 0 (nie ubije nikogo posiadającego uhy) - żałosne hity z melee - nie może używać sd, mw, great haste itd. - najdroższe leczenie - współczynnik hp + mana najniższy ze wszystkich profesji + expi za darmo (jednak nie zarabia najwięcej jak niektórzy sądzą) + wieczny bloker (z którego ma 0 expa) Ostatnio edytowany przez d4rqu - 06-02-2007 o 21:51. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, czołg może się wybronić jak cholera odpowiadając jeszcze silniejszym ogniem. Powiedziałem silniejszym? Czołg-knight silniejszym? No i pociski wcale nie są tanie. ;] A knight niby miał expić za friko prawie. Kurcze, już się gubię.
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoko Tar
Świat: Pacera
|
![]() Moim skromnym zdaniem ten ek to jakas ciota... taki kolo ma kasy jak lodu. Biorąc explo, mfy na exori i dodając to z hitami z meele zabije dla szybko, mniejsze prawdopodobieństwo deda niż kruchutki sorcem. Pozatym każda profesja ma minusy. Sorkiem nie expi się też tak szybko, a jeżeli chcesz (shadow tomb -3 dla przykładu) to łatwo paść (ostatnio leciałem po ciało qmpla bo padl od jednego vampa na full hp i mana) bo sie uleczyć nie zdążył. Więc nie piernicz koleś, graj sobie tym swoim sorkiem. Kiedyś łatwo się knightem i pallem grało. Teraz jest inaczej, więc panu założycielowi tematu radzę zrobić sorca/druta i iść expic z tym swoim super hiper mega evul wandem. Ciekawe, co ty byś bez czegoś takiego zrobił w starciu ze mną. cYa
|
![]() |
![]() |
#36 | |||||||||||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj: