|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]()
JESTEM DYSORTOGRAFEM I NIE CZEPIAC SIE MOJICH BLENDOW !!!! TAK SIE CIESZE ,ZE POPRAWILEM SIE W PISOWNI!!! ![]() Ostatnio edytowany przez ElNoob - 07-02-2007 o 23:30. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Coz... dam ci "az" 0,01/10 za dobre wklejenie zdjec ;p bo reszta to dno.
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Nie jest może najgorzej powklejane ale zawsze pasuje popracować jeszcze nad fabułą. Czyżbyś skorzystał z rad i pisał najpierw w Wordzie albo ze słownikiem w ręku<??>
![]() EDIT: Na ostatnim obrazku teraz się przyjrzałem i zamiast terrorysta napisane jest terrortysta ![]()
Śmieszne teksty forumowiczów: Ostatnio edytowany przez songossj4 - 08-02-2007 o 00:18. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() zbanować go za to to jest obraza fake'ów outfity pożyczone więc nie mówić że jego.Te samochody(a raczej pudełka)nie są pocieniowane myślisz że umiesz robić fake'i?tak?to się mylisz mamy cię dość elnoob yyy... wypie******
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2x up
Trollu zrob lepszy ![]() @topic jak bende chcial to bende robil dalej ![]()
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yy... to ma być żart ?? O.o Co to jest !! ?? Hardkor -.- Smochody wyglądają jak ekhm... Nie powiem co... Nawet nie pocieniwane... I nawet zauważyłem koła od samochodów Glaves'a... Oj nieładnie... Lepiej nie rób dajel...
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: za górami za fake'ami za 7 tematami
Imię: Loira The Trimera
Profesja: Druid
Świat: Trimera
Poziom: 11
Skille: lol
Poziom mag.: 5
|
![]() Ten fake jest gorszy od moich razem połączonych!!. nie moge na to patrzeć >.< 1/10
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
błagam moderacje niech on już nie katuje tym czymś kiedy zobaczyłem ten nick wiedziałem że będzie spamował czymś czym nie można będzie nazwać fake'ami więc po prostu nie rób fake jak nie umiesz nie rób na siłę elnoobku i naucz się pisać PS.myślisz że jak zrobisz fake w XX wieku i zrobisz niepocieniowane samochody to będziesz miał oceny jak glaves w the village?tak?to się grubo mylisz nie rób.
http://yunosku.on.toribash.com/ kliknij a dodasz mi 30 tc w toribashu(spełnij dobry uczynek) Ostatnio edytowany przez Yuno Skumi - 08-02-2007 o 11:09. |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Umhy... Zaliczyłem rotfla po striptizerkach ^^ To o pierwszej części ^^
Teraz druga... Jeju czy musisz robić takie badziwie? Niektóre wypowiedzi są poza kadrem i wogóle te samochody ^^ Koła chyba Glavesa, ale musze się przyjzeć xD Hmm... A to jak był ten "pościg" to co to takie czarne krapki? ^^ Deszcz?!
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Żal ściska tyłek! 1/100. Ta striptizerka jest najlepsza i dlatego 1/100, a nie 0/100.
|
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ewident kolo z ciebie komentujsze jak papuga striptizerka wam sie podoba? ROFTL @topic bende robil fake czy wam sie nie podoba czy nie @yam cos tam Ehh zrob prosze bardzo i to sol moje grafy -.- @verius Oceniles jakis dupny fake 7/10 czemu bo to TWOj kolega-.- Widac kto z kim trzyma.
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Nie musisz mnie cytować...
@topic jeżli będziesz ludzi katował swoimi pracami to moderatorzy usunął ten temat...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() powiedz jaki fake bo może tamten fake jest lepszy niż to coś?
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: Zgierz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Omg... co ortografia... idem oglondac inne to mnie tu krew zalewa Oo
|
![]() |