|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2004
![]() |
![]() heh danoobia cienka jest
jak weszlem postacia kumpla(21 level chyba) to wszyscy na okraglo: "polak polak?" "daj cos rodakowi" "plac albo moi kumple cie ******" moj 1 swiat eternia(total noob bylem) potem odpoczatku gralem na VALORII (swietny swiat) (mam 16 level wiem ze cinki jak dosc stary server ale byl moment ze niegralem ok 10 miesiecy ![]() mam tez knighta(do kasacji ) palka (oddalem kumplowi) wialem tez sorca (sprzedalem kumplowi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Powinienes isc na jakies ladne lvl a nie 10~ zabijac...ja na waszym miekscu bym poszedl trap jakis 50lvl Palla (oczywiasnie SWE) i zajbiebac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
Imię: Bride Of Death
Profesja: Sorcerer
Gildia: Spektrum
Świat: Celesta
Poziom: 41
Skille: 20/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Na danubi jest fajnie!! Mam 56 lvl knight. Zero dedów. Teraz sie zmeiniło szczególnie w AB zero swe sami polacy i klimat jest nice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2005
|
![]() To Ty zobacz jak ja Hibernie pozegnalem.Topic Drop it like its hot(ue).Ty tez zabiles ponad 8 chlopa na 1 hit?^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
|
![]() Jak ktos sobie radzi na danubii to wszedze sobie poradzi
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() mi tam sski sie podobaja, szkoda tylko ze padles, mmm moim zdaniem jesli juz miales pewnosc ze nie uda ci sie przezyc, trzabylo wyje(wywalic)bac eq do wody, zeby te 2glupki nie mialy zadnego zarobku, a tak to was zabili i niezly eq zgarneli
![]()
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() Cytuj:
btw ladne screeny ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() taaaak danubia sux
Ja pożegnalem danubie zabijając 24 druta, 28masterka i przepiękną walką z 55royalem, niestety dednąłem, uciekając rzuciło się na mnie z 10 kolesi przyblokowali mnie magic wallem i po mnie......:/ aha grałem wtedy 15 sorkiem ![]() ![]() ![]() P.S. co do screenów ładna rozpierducha ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Ale szpan, na serio koleś masz się czym chwalić... zabić w grupie jednego kolesia jeszce na expowiskach dla low leveli... doprawdy extra...
Danubia jest dla noobów... 11 knightem za***ałem solo bez run 18 knighta, waliłem mu uderzenia po 60. O czym to świadczy? Niestety spodobała mi się ta zabawa w zabijanie wyższych leveli jako low levelik ze skillami 69/67 z GSem i dostałem red skullika ![]() Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 27-01-2005 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
Imię: Bride Of Death
Gildia: Spektrum
Świat: Celesta
Poziom: 41
Skille: 20/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Trza było podejść i krzyczeć fri itanz plx lolxie ![]() ![]() Na danoobi grałem żeby za***ać takiego idiote co chwalił się że jest najlepszy a skille miał jakby był levelem 13 a nie 26... a eq c***owy i go roz*******iłem, zaczęło mi sie nudzić, to go rookłem a potem sie bawiłem... specjalnie ten server odwiedziłem właśnie dla jajec ![]() Aha... naucz się pisać "chamom" Ps: Żeby mnie pokonać musiałbyś poćwiczyć trochę ![]() ![]() Nie wiem czy wiesz ale 11 knight też moze używac UH ![]() ![]() ![]() "wejdźś to cie zabiję"- i kto tu ****a kozaczy? jesteś pewien? Wiesz, mozę roz*******enie 11 knighta ze skillami podchodzącymi pod 70 i z wyżej wymienionym eq, z możliwością używania UH jest łatwe, ale powiem ci, ze wielu miało z tym problemy ![]() Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 30-01-2005 o 16:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
|
![]() To jest kool
![]() Nawet nawet ![]() a rozwaliliście tych noobów knightów? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |