Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-10-2004, 22:19   #21
kwakerman
Użytkownik Forum

kwakerman's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2004

kwakerman ma numer GG 4847446
Domyślny

heh danoobia cienka jest
jak weszlem postacia kumpla(21 level chyba)
to wszyscy na okraglo: "polak polak?" "daj cos rodakowi" "plac albo moi kumple cie ******"
moj 1 swiat eternia(total noob bylem)
potem odpoczatku gralem na VALORII (swietny swiat) (mam 16 level wiem ze cinki jak dosc stary server ale byl moment ze niegralem ok 10 miesiecy )
mam tez knighta(do kasacji ) palka (oddalem kumplowi) wialem tez sorca
(sprzedalem kumplowi ) troche na valorii postaci mialem i jest naprawde fajnie (jak dlamnie oczywiscie)
kwakerman jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-10-2004, 22:24   #22
Pokame
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 08 2004

Domyślny

Powinienes isc na jakies ladne lvl a nie 10~ zabijac...ja na waszym miekscu bym poszedl trap jakis 50lvl Palla (oczywiasnie SWE) i zajbiebac
Pokame jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-01-2005, 09:46   #23
wielki90
Użytkownik Forum

wielki90's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Białystok

Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Spektrum
Świat: Celesta
Poziom: 41
Skille: 20/25
Poziom mag.: 49
wielki90 ma numer GG 4149548
Domyślny

Na danubi jest fajnie!! Mam 56 lvl knight. Zero dedów. Teraz sie zmeiniło szczególnie w AB zero swe sami polacy i klimat jest nice.
wielki90 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-01-2005, 12:55   #24
Stylus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 01 2005

Domyślny

To Ty zobacz jak ja Hibernie pozegnalem.Topic Drop it like its hot(ue).Ty tez zabiles ponad 8 chlopa na 1 hit?^^
Stylus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-01-2005, 13:29   #25
Fre Ithil
Użytkownik Forum

Fre Ithil's Avatar

Data dołączenia: 29 10 2004

Domyślny

Jak ktos sobie radzi na danubii to wszedze sobie poradzi
...mam problem...jestem Knightem i pech chcil ze na rooku nie naiblem sobie wogle mlvl...
Fre Ithil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-01-2005, 13:37   #26
B0|_tO|-|O|_iK
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 08 2004

Domyślny

mi tam sski sie podobaja, szkoda tylko ze padles, mmm moim zdaniem jesli juz miales pewnosc ze nie uda ci sie przezyc, trzabylo wyje(wywalic)bac eq do wody, zeby te 2glupki nie mialy zadnego zarobku, a tak to was zabili i niezly eq zgarneli
B0|_tO|-|O|_iK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-01-2005, 15:07   #27
Sorcerer The Pucek
Użytkownik Forum

Sorcerer The Pucek's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków

Świat: danubia
Sorcerer The Pucek ma numer GG 4722598
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sillent Assasin
No odchodze bo ten serwer jest lipny. niby tanie ceny ale za duzo pekerow thiefow i co najwazniejsze nOOb'ow. Wogle przez ten serwer zniechecilem sie ta gra. A szkoda bo zapowiadalo sie ciekawie...
w 100% sie zgadzam dan00bia to najgorszy server same pedaly z***ny thiefy pekerzy poprostu lipa ja raczej juz koncze gre w tibii bo wszystko co mailem to na danobii ale niestety za duzo jest pedalow miedzy innymi jakis 'Xoxepin' 100+ za***al mi l00t ktory ciulalismy 3h i jestem huntowany przed chwila padlem wiec nie mam ochoty grac na tym serverze jak cos to moze jescze pallkiem na innym servie zagram

btw ladne screeny
Sorcerer The Pucek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-01-2005, 17:10   #28
Wojtas
Użytkownik Forum

Wojtas's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola

Stan: Aktywny gracz
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
Wojtas ma numer GG 1515682 Send a message via Skype™ to Wojtas
Domyślny

taaaak danubia sux

Ja pożegnalem danubie zabijając 24 druta, 28masterka i przepiękną walką z 55royalem, niestety dednąłem, uciekając rzuciło się na mnie z 10 kolesi przyblokowali mnie magic wallem i po mnie......:/

aha grałem wtedy 15 sorkiem

P.S.
co do screenów
ładna rozpierducha

A wy nie ...
Wojtas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-01-2005, 21:44   #29
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Ale szpan, na serio koleś masz się czym chwalić... zabić w grupie jednego kolesia jeszce na expowiskach dla low leveli... doprawdy extra...

Danubia jest dla noobów... 11 knightem za***ałem solo bez run 18 knighta, waliłem mu uderzenia po 60. O czym to świadczy?
Niestety spodobała mi się ta zabawa w zabijanie wyższych leveli jako low levelik ze skillami 69/67 z GSem i dostałem red skullika

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 27-01-2005 o 21:48.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-01-2005, 16:01   #30
wielki90
Użytkownik Forum

wielki90's Avatar

Lokacja: Białystok

Stan: Na emeryturze
Gildia: Spektrum
Świat: Celesta
Poziom: 41
Skille: 20/25
Poziom mag.: 49
wielki90 ma numer GG 4149548
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword
Ale szpan, na serio koleś masz się czym chwalić... zabić w grupie jednego kolesia jeszce na expowiskach dla low leveli... doprawdy extra...

Danubia jest dla noobów... 11 knightem za***ałem solo bez run 18 knighta, waliłem mu uderzenia po 60. O czym to świadczy?
Niestety spodobała mi się ta zabawa w zabijanie wyższych leveli jako low levelik ze skillami 69/67 z GSem i dostałem red skullika
<rotfl> I dobrze. Wejdz to cie zabije, loot prznyajmniej zgarne. Danubia jest zaje.fajna jak ktos po 1. ma plecy ; po 2. Niekozaczy; po 3. niewozi sie zabardzo i jest dobrze, a jak jakies dzieci wchodza co grac nieumiaja i podoba mu sie zabawa w zabijanie to i dobrze, ze ma truskawe(Jednego lola mniej). I niech ida grac na celesta, bo tam moga sie wozic z ryjem dowoli i nikt im nic niezrobi. To poco tam grales skoro jet dla noobow! Na danubi jest wkoncu spokoj od paru miesiecy. Na danubi nieruszaja nawet bez znajomosci ale 30 lvl + juz ma spokoj no chyba ze tak jak pisalem wczesniej wozi sie to dobrze. Jazda hamom!!
wielki90 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-01-2005, 16:24   #31
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wielki90
<rotfl> I dobrze. Wejdz to cie zabije, loot prznyajmniej zgarne. Danubia jest zaje.fajna jak ktos po 1. ma plecy ; po 2. Niekozaczy; po 3. niewozi sie zabardzo i jest dobrze, a jak jakies dzieci wchodza co grac nieumiaja i podoba mu sie zabawa w zabijanie to i dobrze, ze ma truskawe(Jednego lola mniej). I niech ida grac na celesta, bo tam moga sie wozic z ryjem dowoli i nikt im nic niezrobi. To poco tam grales skoro jet dla noobow! Na danubi jest wkoncu spokoj od paru miesiecy. Na danubi nieruszaja nawet bez znajomosci ale 30 lvl + juz ma spokoj no chyba ze tak jak pisalem wczesniej wozi sie to dobrze. Jazda hamom!!
Na danoobi wy***ałem cały eq na ziemię
Trza było podejść i krzyczeć fri itanz plx lolxie Wiele byś zarobił, knight set i crusander helmet, no i GSa... albo z gsa i może kilka bp uh...
Na danoobi grałem żeby za***ać takiego idiote co chwalił się że jest najlepszy a skille miał jakby był levelem 13 a nie 26... a eq c***owy i go roz*******iłem, zaczęło mi sie nudzić, to go rookłem a potem sie bawiłem... specjalnie ten server odwiedziłem właśnie dla jajec
Aha... naucz się pisać "chamom"
Ps: Żeby mnie pokonać musiałbyś poćwiczyć trochę 30 paladyn nie potrafił mnie dorwać solo... bo uciekać też potrafię jak potrzeba
Nie wiem czy wiesz ale 11 knight też moze używac UH Chyba, ze w życiu nie nabiłeś 4 mlvla przedz levelem 20 jak nie no to gratz...
"wejdźś to cie zabiję"- i kto tu ****a kozaczy? jesteś pewien? Wiesz, mozę roz*******enie 11 knighta ze skillami podchodzącymi pod 70 i z wyżej wymienionym eq, z możliwością używania UH jest łatwe, ale powiem ci, ze wielu miało z tym problemy

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 30-01-2005 o 16:38.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-01-2005, 18:26   #32
Aquan Merus
Użytkownik forum

Aquan Merus's Avatar

Król :p

To jest kool
Nawet nawet
a rozwaliliście tych noobów knightów?
<-- Dla was za akcje
Aquan Merus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania