![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Carker
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Army of Death
Świat: Kyra
![]() |
![]() Troll.
1.2.3, magiczny przycisk szukaj widzisz Ty?
Member of [GUILD]Army of Death[/GUILD] Kyra 4ever. Alea iacta est. I got a dream, that I'ma look deep within' myself. Proud Member Of Oldschool's Maniacs Proud Member Of Manga & Anime Otaku. Yours, [CHAR]Carker[/CHAR]. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Dajcie se luz z rozpisywaniem sie przeciez i tak widac ze kolo mysli se ze osiagnie jakis niewyobrazalny lv i bedzie mial najlepsze bronie. Jak na moj gust totalne noobostwo. Ale ja ci doradze mace bo kupisz sobie war hamera i bedziesz nawet przy skilach 10/10 zadawal jakies sensowne obrazenia. No chyba ze jestes pewny siebie i mowisz ze jestes cierpliwy to wloz sworda i trenuj bo w koncu knight=blocker a miecze maja high obrone.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() proponuje ci axa fire axe + medusa > bs + medusa
def liczy sie z silniejszego itemu |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() ja polecam na nisko poziomowe lvl spike sworda 1 ręczna a na wieksze lvlce broght sworda sam go mam i jestem zadowolony
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na Thori Cena Obydwu przedmiotów jest podobna , polecam jedna f axe z powodu wyższego poziomu ataku
![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Dla knighta najlepsze są swordy. Na stosunkowo niskim lev bedziesz mogl zdobyc najlepsza bron melee w tibii - avengera. Moze Axe ogolnie sa lepsze ale jezeli chodzi o strone ekonomiczna sa tragiczne, bo tak na prawde dobry axe to dopiero SCA, ktore malo kto sprzedaje, a avengera mozna codziennie na trade znalezc.
"Nie ma nic straszniejszego niż czynna ignorancja." - J. W. Goethe Ostatnio edytowany przez thoro - 28-04-2007 o 00:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: STWA
Profesja: Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 3+
![]() |
![]() Idź w 'aksy'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Imię: Yoomek
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Saints
Świat: Harmonia
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() wlaisz takip typem broni jakim masz najwyzszy skill i najlepsza bronia na jaka cie stac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Zamość
Stan: Niegrający
Gildia: C H A O T I C
Świat: Astera
|
![]() Cytuj:
Ty chyba oprocz OTSow to w Tibie nie grales -.- club najwieksze scierwo jakie CipSoft wymyslil!! Po co brac knighta jak ma sie miec skile po 40?? Bez sens! Trenuj Axe najlepszy ewentualnie sworda! Pamietaj ze skile to podstawa bo jak masz miec po 40 skila czy cos w tym stylu to lepiej pograj sorcem albo wrzuc na OTSa ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2007
Lokacja: Blachownia
Imię: Royal Moro <-- New Char
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
![]() |
![]() Ja tez wale z axa (08:16 You see a stonecutter's axe (Atk:50 Def:30).It weighs 99.0 oz.)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
|
![]() Najczęściej widzę żeby knight używał sworda, nie wiem czemu tak jest ale jest
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
|
![]() Wal z magis sword morze kupisz za 500 k ......
![]() |
![]() |
![]() |