|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() Ja się radze nauczyć przyjmować krytyke...
Poza tym, co do twej wypowiedzi o P. Varuisie... To, że ktoś nie da efektów anie bitew w fake tylko same rozmowy nie znaczy, że jest zły. Dowód? Popatrz na The Vilage Glaves'a, tam nei ma walki anie efektów (poza wybuchem), a fake jest dużo lepszy niż twój. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
nie ma? Obejzyj a po 2 on ma wlasna grafe ![]() Po 3 "5 zywiol" < nie ma walki? Ehh sry za offtopa ![]() I niezbaczaj z Ver*** na Glavesa V. wypowiedzi nawet nie patrze A do Glavesa nic nie mam?
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Widzę, że twój nick jest uzasadniony... Jak mówisz "i co z tego" że będzie bitwa dwóch mocarstw to odpowiadam, że to nie jest oryginalne, a takich fake'ów nikt nie lubi... więc wypiep***j z tą swoją tandetną historyjką...
A Khorne to bóg wojny/Pan Czaszek -> bóstwo chaosu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
heeh nie karmie trolla? Bog khorn to jest Bog Zlosci/Szalenstwa/Krwi... CZemu proste Gram w Wh to wiem? Ehh Bende robil co mi sie podoba Ajjj Nakarmilem trolla ![]()
![]() |
#25 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Mój kumpel grał akurat Armią Khorna (Na mortalkach leciał, mono khorne)
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Ten fake jest beznadziejny,powody podali koledzy wyżej.
A co do reszty,nick dobrze wskazuje kim jesteś. Nie potrafisz przyjmować konstruktywnej krytyki. Cytuj:
mi ledwo starcza na lotr'a ;D A jak opierasz wszystko na grach to też gratulujetutaj to ironia To wszystko,i już nie odpowiem w nic w tym temacie do następnej częściżeby trolla nie karmić @down: powiedzieliśmy ci,boże jakie dziecko Ostatnio edytowany przez Oerta - 11-02-2007 o 17:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
ja mam kase na 3 systemy Lotr<ise choc go sprzedaje ![]() Wh<chaos united Wh 40k< Marynata LUDZIE CO WAM SIE TU NIE PODOBa?!
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() @Oerta
Mi starcza na 2 systemy fb i 40k. fb - wood elves 40k - chaos space marines @ElNoob Powodzenia, gram w 40k od 8 roku życia ![]() PS Mam 13 lat czyli gram równe 5 lat i 2 dni, bo zacząłem w dzień urodzin^ ^. Na forum jest sporo osób, które interesują się fantasty: 1.mati8dwa 2..Matrik. 3.eerion 4.Oerta 5.ElNoob Można by grupę zrobić^ ^. Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 11-02-2007 o 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() @Athun:
Oopss... Wpadka... ![]() ![]() @Elnoob: Wszystkich uważasz za trolii, a sam nim jestes...
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() W tej scenie dowiadujemy sie pare wontkow poczontkujacych. Tak jakby Prolog czesc 2
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Za cimno jak dla mnie. A blood master dahake mi przypomina, a ogolnie ok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Porażka z tym twoim mieszniem języków.
I prawie byłeś śmieszny. PS - taki jesteś mądry? Mag który krzyczy o Khornie jak zabiija? Nie wiem czy wiesz, ale Khorne baardzo lubi magów... Zabijać... Poza tym pisze się Nurgle nie nurgel. Nawet nic nie potrafisz porządnie zrobić. a fake mi się kompletnie nie podoba
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Biedny ElNoob... juz mama po glowie bila patelnia, ze nie umiesz przyjac nic poza wlasnym paluszkiem?
Fake to kompletna kicha. Nic w nim nie jest poprawnie zrobione ...
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee.. Dobra, zaciekawiło mnie to..
Ocena: 3/10. Nie oceniam, bo tak jak mowiles, czesc prologu ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee.. Dobra, zaciekawiło mnie to..
Ocena: 3/10. Nie daje plusow i minusow(czesci prologow i prologi oceniam tylko tak jak mi sie rzucily w oczy), bo tak jak mowiles, czesc prologu ![]() O sorki.. Double post.. Wie ktoś jak go skasować?
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sry za offtop ale mozesz mi powiedziec jakiego boga wyznaje Chaos united??:/
Ja Wh gram od paru tygodni wiec sie myle jeszcze a za nurgla sry @V. Moj paluszek jest wielki xD @wybrancy Mowicie "My ci mowimy wady itd itp" A jakie to sa wady wymiencie prosze;p
JESTEM DYSORTOGRAFEM I NIE CZEPIAC SIE MOJICH BLENDOW !!!! TAK SIE CIESZE ,ZE POPRAWILEM SIE W PISOWNI!!! ![]() Ostatnio edytowany przez ElNoob - 11-02-2007 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ze zabronili meiszcac <text> Do dupy jeśli miało być smieszne to nie jest.Aha "You are Dead"-Jesteś martwy (nieżywy) A ty to przetłomaczyłeś Trup to bardziej Dead man ^^ na tyle
Troche lepjej 4/10 Ostatnio edytowany przez Turok_666 - 11-02-2007 o 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Rzeszów--OwNz!-- Ilość postów: ok. 100
Stan: Na Emeryturze
Imię: Klopsik Pall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() NURGEL ROTFL!!!!! Jak coś to Nurgle... Wyjdż plx... Fake: 3/10 za chęci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() @doktowa <lol>
Moze tam mi byc nurgle ,nurgel nurdel burdel ;D a nie tak na serio to sie mi pomylilo z tym nurgelem A khorn ma magow o ile mi wiadomo ![]() NO i powiedcie co JEST ZLE. Powiem krotko Veriusa nie slucham bo to czlowiek shizma ![]()
JESTEM DYSORTOGRAFEM I NIE CZEPIAC SIE MOJICH BLENDOW !!!! TAK SIE CIESZE ,ZE POPRAWILEM SIE W PISOWNI!!! ![]() Ostatnio edytowany przez ElNoob - 11-02-2007 o 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Powiem, krotko, zwiezle i na temat: Wszystko!