|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Chorzow
Stan: Niegrający
Imię: Co ci do tego?
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Fake jest średni walka jest bezsensowna bo nie określiłeś celu walki. Zaczeło sie ze od jakiegoś momentu zaczela sie walka miedzy kultem a ludzmi, potem pojawił sie ZIOMEK "NEVUL" i rozwalił paladynów, następnie był najazd n00bów na miasta\o potem pojawił sie lagon i prawie dedł przez nevula. Ale nie powiedziałeś od czego sie to zaczeło.
A tak powinien wygladac paladyn według filozofi wszystki RPG poza tibią ![]() @down dobry jestes skad wiedziałeś ![]()
Powrócilem teraz mam nowe zasady ![]() http://www.wirtualny-swiat.com/index...=28&ref=Guuggo WWW.PAJACYK.PL wspomóż glodne dzieci ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Voodoomaster - 13-02-2007 o 13:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @Up
To screen z Disciples? Jest tak: Paladyn, to w grach fabularnych połączenie kapłana i wojownika, a w historii rycerz reprezentujący największe cnoty... Skończmy już. Tym niemniej, pisze się przez jedno "L" @Up Grałem kiedyś (choć D nie lubię), a postacie mają charakterystyczne kółeczka pod sobą...
Ostatnio edytowany przez .Matrik. - 14-02-2007 o 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Chorzow
Imię: Co ci do tego?
Poziom: 58
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() W mojej odpowiedzi użyłem sarkazmu, przenośni, przeinaczeń oraz lekkiej kpiny i ty tego nie zauważyjeś uważasz mnie za neeba?
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Nice. Mi się podoba. Widze, że teraz jest jakaś zaniżona ocena, albo zawyżone wymagania. Większość fake jest bardzo dobra, a wy je oceniacie !MAKSYMALNIE! na dość dobre :F Ten jest takim przypadkiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
Lokacja: London
|
![]() @Veruis
Nawet nie myśl że to plagiat... looknij na prolog, @Part Mwuahsahasuhasuhas (jestem zezowatym palladynem) Myślałem że będe magiem :< 7/10 Ostatnio edytowany przez Dragonius - 14-02-2007 o 19:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Macie tu next parta i nic mnie nie obchodzą złe komentarze:
18) 1) ![]() 19) 2) ![]() 20) 3) ![]() 21) 4) ![]() 22) 5) ![]() 23) 6) ![]() 24) 7) ![]() 25) 8) ![]() 26) 9) ![]() 27) 10) ![]() 28) 11) ![]() 29) 12) ![]() Komenty typu nie rób plz albo wiesz gdzie sądrzwi będę ignorował. Na tym fake'u ćwiczę wprawę i chyba jak skończe to, wtedy chyba zrobię fake paskowy ośmieszający specyficznym komentem wasze uwagi. ![]() down@ Nie znam Eragona. A jeśli to ten fake to nie to. A tak w ogóle to ty robiłeś Eragona? Nawet nie czytałem tej książki. A z resztą... Jak czepiasz się niczego to po co ci coś wyjaśniać. Cytuję siebie z "Wakacji na Yamaice" Czytam: Verius Myślę: Bije Nadal podtrzymuje tą opinię. Nawet ostatnio fake'ów nie robisz. 2 x down@ Zamieszczam na forum w własnym temacie bo: - to fake STROY - na uwagi zwracam "uwagę" a na bezsensowne posty nie. Napisz listę uwag a nie "Ale syf" (cytowałem Ghanda) - powtarzam jeszcze raz: To nie jest superhero. Przecież już zginął ![]()
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 14-02-2007 o 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Strasznie mi to przypomina Eragona... Zwlaszcza, ktorego robilem...
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Cienkie... Superhero? I jak Cię nie obchodzą komentarze to po co robisz? Jak chcesz na tym trenować swe "skille" to:
a) Nie zamieszczaj ich na forum. b) Nasze pierwsze fake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Skoro cie nie obchodza zle komentarze to nic nie napisze.
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() -Superhero?
-W 1 odcinku stoją na koniach ty dręczyciely zwierząt! ![]() +Nawet fajne efekty 7/10 |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 15-02-2007 o 16:29. Powód: Zapomniałem dać spację w jednym miejscu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() BUHUHAHAHAHA! Myśleliście że porzuciłem ten fake? Myliliście się! Powróciłem z nowym partem i mam zamiar kontynuować. Oto ten part:
30) 1) ![]() 31) 2) ![]() 32) 3) ![]() 33) 4) ![]() 34) 5) ![]() 35) 6) ![]() 36) 7) ![]() 37) 8) ![]() 38) 9) ![]() 39) 10) ![]() 40) 11) ![]() PS. Sry za double post ale kto by tam zauważył (data tamtego)? Edit@ Przypomniało mi się: Specjalne podziękowania dla użytkownika o nicku Tanris (czyli mojego brata) za out wojownika elfów (ten w zbroi i z mieczem). Down@ Jeszcze się zdziwisz jaką mam wiedzę o stworzeniach fantastycznych. A poza tym... ja mam piłkę!!! ![]() Downx2 1. Otwórz oczy albo odśwież stronę; 2. Nie musisz rozumieć, z czasem się wyjaśni. Najlepiej jeszcze raz obejrzyj od początku (wskrzesili Nevilla a Lagon jest jedyną osobą która może mu się przeciwstawić). 3. Wiem że fajny out. Inaczej bym go nie pożyczał od brata. Downx3 Przydałby się nowy koń i siodło (ew. koń z siodłem), na razie więcej nie potrzebuję. Downx4 Ja też "koffam" elfy!
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 25-04-2007 o 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Buahaha! Myślałeś, że nasz zaskoczyłeś i że nie będziemy mieli baseballi pod ręką?
Takie sobie ![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Mi sie podoba. Zwalszcza ze moje konie
![]() Fabuła się lekko rozwija ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi sie podobalo ale mam nadzieje ze elfy beda najlepsze bo kofam elfy baldzio a na serio fajnie fajnie 8/10 za tych palow na koniach!
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm. Po raz x nie opłaca się edytować posta więc napiszę nowego:
PILNIE potrzebuję ścian do domów w stylu ab (drzew) lub numeru w spritach z tymi ścianami bo jakoś nie mogę znaleźć (przeglądarka XnView) a bez tego fake nie ruszy. Mogę obyć się bez siodeł ale bez tego nie. PS. Nie zaśmiecać mi tematu postami typu: "Ale to fake'owiec co nie chce mu się poszukać w spritach" bo szukam ale znaleźć nie mogę. NIEWAŻNE Edit@ Wielkie dzięki KalasantyX!
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 26-04-2007 o 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Dam ci troche poprawione konie.
![]() Mysle ze go uzyjesz ![]() I sciany tez sie znajda... ![]()
Wstaw notke Ostatnio edytowany przez _Omega_ - 26-04-2007 o 18:24. |
![]() |
![]() |