|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Przed toba bylo mnostwo podobnych. I kazdy popelnial ten sam blad. Nie umial ruszyc tym czyms co uwazasz za swoj marny mozg! Conajmniej 80% osob, ktore zrobily swoje 1 fake'i i je paskudnie wykonaly, nie poprwily sie! Wiec nie mow mi tu, ze on sie poprawi, bo marnie to widze -.-' .
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Wy się nie znacie :F Jak mi się podoba to i wam musi! Chwalcie mnie narody!
8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @baldek
ty to sobie najpierw kup słowink ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Radze go nie skreślać. Nie jest tak źle. Ja np. moim pierwszym fake'iem (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=71059) nie zabłysnąłem a teraz? Średni fake'owiec...
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Omygy, Lolny wraca po banie ;]
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No i odrazu Zając napisał, że nie jest tak źle pod moim postem. Ja nawracam ludzi :<
@Edit I do tego jaki mam avatar ^^ Wreszcie sam sobie zrobiłem. @Fake Nie słuchaj tych ludków, którzy piszą, że jest źle i wogle. Oni się nie znają. Dawaj dalej! @Down Ciepue przyjęcie. Uelkom bak ;[ Part 2 Nie, bo oglądałem wszystkie w czasie bana. Będę komentował części wydawane od naprawde niedawna. Czyli musisz robić fast ![]() PS. Nie, nie zapisywałem komentarzy w notatniku xP Ostatnio edytowany przez LolnY - 13-02-2007 o 19:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@Fake No właśnie. Reszta ocenia jak dla mnie zbyt surowo. Dla mnie to jest conajmniej bardzo dobre (te bardzo dobre dla was, są dla mnie wspaniałe). Więcej takich fake! @Down Tylko w tym temacie mnie wielbią :> Ostatnio edytowany przez LolnY - 14-02-2007 o 16:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() @lolny
Dzieki za comment ![]() Dzieki ci za to. @topic jutro next part bo ide do teatru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() @up:
Zapomniales o mnie.. WRRR!! Nie daruje ci tego!
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Osz cziken... interpunkcja, ortografia i jakakolwiek umiejetnosc budowy sesownych zdan chyba nie sa przyjaciolmi tego pana. Juz sam tytul jest jakis taki kaleki... Zapomniana Nadzieja? Cholera, jak to patetycznie brzmi. Chyba ze chodzi o Nadzieje, a nie o nadzieje. Czy jakos tak.
'Fajne' zdania: - moj los marny jest a ja jestem tu potempion, mowione przez miecz. Potempion? Czy on wie, czym jest odmiana przez przypadki? - niech moje zniszczenie sieje strach. A czar bedzie sial magie? - glupcy otwozyliscie zaglade dla swojej luckosci wypusciliscie na swiat demona ktory spusci na wasz wymiar czelusci piekiel. Wienc ja otwoze czwi do mojego na dwur i wesme obrzuce ciem superlatyNami. - potempieni niech wstana - tzn. tacy, ktorych pot sie bardzo pieni? Czy moze potem beda sie pienic? I poza tym tragicznie to brzmi. Czekam na kolejne perelki!
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nadal niepotrzebnie rozmywasz gdzieniegdzie :/... Niepotrzebnie...
No i w sumie taka jakaś dziwna częśc... Za chaotycznie... Aaa... I na schodach czarne kreski...
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Edit Dopiero teraz to zobaczyłem... Wędrowiec u Ciebie nazywa się WeNdrowiec... Ostatnio edytowany przez LolnY - 14-02-2007 o 19:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() Eee.. Dobre ;]
Plusy: Pixia Outy Wioska Minusy: Rozmazywanie Pachnie mi tu diablo][][ ![]() Aha, jeszcze błąd: Wszyscy mają ciała mężczyzn, a była jedna kobieta... Dobra, jest jeszcze pare błędów, nie chcę mi się ich wymieniać - daje ci 5/10.
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 14-02-2007 o 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() DracoR cię zabije...
@Down Już raz groził komuś za napisanie źle jego nicku ![]() Ostatnio edytowany przez Shuki - 14-02-2007 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
a jest taki? @szym kobieta padla poza widokiem ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Polnoc Zachod Wschod Poludnie Czyli rozumiem, ze >> tam jest zachod? To jest jedno wielkie dno...
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
|
![]() ehh chodzilio o to ze musza wyjsc z miasta nie?
po morach nie benda skakac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() NNo to co to jest za miasto? Wioska? W murach nie zmiescilo by sie wszystko, a trzymajac farmy przed, mozna zaliczyc ladne straty. Zanim cos zrobisz, pomysl. Bo jak widze, ciezko to u ciebie... Powinno byc mniejsze wyjscie z tylu, jako droga ewakuacji...
Pozatym wymienie wszystkie bledy: Strasznie lubie tego weNdrowca... Outy tych "lucznikow i mieszkancow" sa nawet ponizej twojej "madrosci" Efekty ci nie wychodza kompletnie... Fabula sucha, jak piepsz... Mieszkasz angielski z polskim... Nauczyles sie kilku slow po angielsku, i chcesz zaszpanowac? Trawa zwalona... Miasto(wies) do rzyci... etc., itd., itp. moge ci dac... 2/10?