|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Żenada..
Wystarczy wziąść do schowka, a potem wkleić przez Gimpa, PSa ew. coś innego ustawiając mniejsze krycie.
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: za górami za fake'ami za 7 tematami
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Loira The Trimera
Profesja: Druid
Świat: Trimera
Poziom: 11
Skille: lol
Poziom mag.: 5
|
![]() może dokładniejsza instrukcja? bo wiesz ja jeszcze nie obcykałem tak psa albo gimpa
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widzę, że ten fake mi nawet wychodzi. Oto nowa część. O i cos jeszcze. Wiem, że prawie wszystko dzieje się a jednym otoczeniu ale nie było rady :/
Efekt niewidzialności to moja tajemnica ![]() Part 3 --------------------------------- 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() 28. ![]() 29. ![]() ---------------------------------------------------------------- FREE COMENTS PLAX!xD Komentowanie nic nie kosztuje!
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Niezłe, niezłe..
9/10 Zadowolony? ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Słabo. Nie podoba mi sie.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nudnawe i wogole mętne ^^ Niektóre obrazki mają białe paski, a tam gdziejest domek nie ma otoczenia 0o
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: tu i tam :D
Stan: Niegrający
Gildia: Budowlanka :D
Świat: Nebula
![]() |
![]() 1) odpalacie PS
2) otwieracie obrazek fake'a (nie moze byc postaci ktora ma byc przezroczysta) 3) otwieracie obrazek z outfitem (to jest obrazek, nie? ![]() 4) przenosicie obrazek z outem na fake'a 5) po prawej w panelu z warstami macie cos takiego jak "krycie" zmniejszacie to i macie przezroczystego bohatera ![]() PS czemu Wy powtarzacie bledy wszyscy? chyba jak jedna osoba to powie to wystarczy, nie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Słaaabeeeee
![]() 5/10 buu..
![]() |
![]() |