|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
|
![]() Cytuj:
Moze nie pomyslales.. to ci przypomne ze wiekszosc hig lvli ma kilku ownerow. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawgyg
Profesja: Sorcerer
Świat: Zanera
Poziom: 22
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() ja ghram na zanerze mam 22 lvl sorciem i jestem bez gildi bo nikt mnie nie chce a co do gildi green stret elite to nadal isteniej .Moze by mnie ktos z erbowal do jakiejs gildi bo samemu ceizko expic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: w domu
Imię: Stonealian Zawalaris
Poziom: 10^
Skille: 17swo/1
Poziom mag.: 3
|
![]() lol
nie ma polaków na Zanerze??? ja to widze polaków... niedurzo ale są |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: W-wa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Silver Seth
Profesja: Elite Knight
Gildia: ----
Świat: Mythera
Poziom: +
Skille: +
Poziom mag.: +
|
![]() teraz top znalazlem
Cytuj:
btw Burco here ^^ a i sorry za podbicie tematu
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Ja osobiście od początków kiedy zaczynałem grać w tibię jestem na Zanerze. Wtedy było dużo polaków. Teraz widzę same "we, we, puto", a gdy chcą ze mną pogadać to mówię "English or Polish". No to te nooby brazylijsie mówią "no" i dalej fandzolą. Raz spotkałem brazyla -newbie to mu pomogłem podładować życie i dałem mu WoV. Ale co do polaków się częściowo mylicie. Green Stret Elite trzyma się i walczy z jakąś gildią brazylijską, tylko że już nie pamiętają jaką XD. Niestety,podobno Dandi został Hacknięty i zmienił se nicka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
|
![]() Ostatnio na Zanerze "namnożyło" się polaków około 100 lvl.
-Lucky Elo -Xinup Saint -Olijumper -Dandi Doskonały Knight Teraz trudno mi przytoczyć więcej przykładów. Została stworzona polska gildia (nie pamietam nazwy) która toczyła wojnę o wolność polaków lecz ostatecznie się poddali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() Kariera Polaków na zanerze już sie dawno skonczyła kiedyś mnie huncili za to , że jakiś noob podrobił mój outfit i zaczoł atakowac Rolota i za to miałem hunta ^^ Obecnie gram na elerze mam 90 rp i jest mi dobrze
![]() ![]() Jaga-Banitto |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Lokacja: Otwock
Imię: Konki Ryc
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sweet Brokacik
Świat: Refugia
Poziom: 100
|
![]() co do tych 100 jeszcze telfir nailo ktory jako 1 polak na zanerze go wbił (juz nie gra pewnie) heh co z tego ze sa 100lvle jak prawie kazdy z nich kupił postać i nie ma pojecia o grze....
old team rlz ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Krosno
Imię: Shadow Palladinio
Profesja: Royal Paladin
Gildia: narazie ni ma
Poziom: 42
Skille: 76/50
Poziom mag.: 12
|
![]() Teraz rządzą takie gildie jak np. Elyson, DoH, Hight Voltage ;P and Comand of Hell
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2007
|
![]() To może się ruszycie i założymy swoją gildie tylko polaków a nie uciekacie tylko z Zanery
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Otwock
Imię: Bal Rutek
Gildia: Nightmare Souls
Świat: Refugia
|
![]() a kto by miał chęci jak hlvl z Br zabijają Cię za free?;p
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Ja powiem tak teraz Wbijam level na zanerze prawda słaby ale podrośnie i polaków jest juz troszeczke wiecej...... a brazole to myśle ze bedzie tak ze polacy ucieknom i juz nikt nie zostanie.... obecnie prosze w szkole żeby wBijali na zanere a nie jakies saphirze lub kyra dla mnie to jest patologia tu na brazole serwer kradnom a oni lubiom swojich tepic dla mnie nie pojete jest to
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez wata1422 - 21-05-2008 o 00:28. Powód: dodanie paru słów |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Cytuj:
Ku**a. Jeżeli tak mieli by prezentować się ostatni Polacy z Zanery, jeżeli tacy mieli by odbudowywać honor i władze dla Polaków, to radze tym z IQ powyżej "takich" (40+.... ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() Jak by wszyscy polacy zalozyli pozadna gildie polakow i trzymali sie razem to by sie zmienilo i bylo by spoko na tym servie a tak jak nikt nawet nie probuje to do dupy z takim graniem. Ja osobiscie gram na zanerze.
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() na zanerze jest teraz spokój więc spokojnie można się wybić, większość pl jest zbyt bojaźliwa na tym serwerze jedynie Arashi team bawi się w PA na polakosach (kurcze na ale gotówki na nich zebrali), jest jeszcze kilku innych 100+ pl co coś znaczą
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2008
|
![]() Najlepszym a moze nawet jedynym wyjsciem jest nie przyznawanie sie ze jest sie polakiem ;/ Mi Xarus kazal placic juz jak mialem 28 lvl ;/ Pytalem sie za co? A on za to jestes polakiem ;/ Kurwa taka polityka ;/ Polak polaka hunci za to jest polakiem
|
![]() |
![]() |