|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Widzę że swiat na który trafiłem (Isara - moj 1-wszy) jest do dupy, jak nie DT chca cie udupic to polacy, nawet najwieksi kumple. Myslalem ze nazun i Kaoshin są dobrymi tibilijczykami, widze jednak, ze sie mylilme... moze ja sie przeniose niedlugo :/
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Wybrany juz nigdy nie bedzie online...to koniec mojej przygody z Tibia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
|
![]() No szkoda ze juz nie bedziesz gral.
Ale robimy niedlugo akcje na tych debow to musisz byc ![]() Isara sux!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() w sumie to nie przez nas oni gina... tylko przez wlasna glupote jak polak polakowi ukradnie tak ten polak go zabije
jak mi zakosil sendro mms'a to tak powiedzialem ze powibijam jego all kolesi puki nie odzyskam mms'a a wiec kto mumsial zaplacic za to cya in game Kaoshin ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
|
![]() ja niekraden lolu...
tak wogule to niemacie honoru dt sie wyslugiwac cya in game |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2004
|
![]() lol ale sie temat zrobił ja tam na isara jeszcze se pogram choc przez tydzien to mnie nie bedzie ale kotś se mną runy będzie robił a potem jak lwl zrobie to jedziem z ue
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
|
![]() rozmowa od srodka bo wiecej nei udalo mi sie skopiowac z tibi (me noob plx)
21:39 Siwoxe: nazun dont told truth and this is all.... 21:39 Siwoxe: i dont want to talk with him 21:39 Windale Del'Toro: ok 21:39 Siwoxe: 21:38 Nazun: bo mozesz zginac - you may to die 21:39 Windale Del'Toro: you wanna know why he died? 21:39 Siwoxe: yes i want 21:39 Windale Del'Toro: he was lendan 21:40 Siwoxe: lol 21:40 Siwoxe: binov is polish lendan is not this nationality 21:40 Windale Del'Toro: at the moment he was 21:40 Siwoxe: in what moment? 21:40 Windale Del'Toro: when he died 21:40 Siwoxe: i have lendan in vip and binov dont play mc in 10 min + 21:41 Windale Del'Toro: well 21:42 Siwoxe: too much friends go out form isara.. becouse u, and all del'toros 21:42 Windale Del'Toro: someone told me that it was lendan 21:42 Siwoxe: someone? who? 21:42 Windale Del'Toro: need to know basic 21:43 Siwoxe: binov its not lendan someone msg is not true 21:45 Windale Del'Toro: mhm 21:45 Windale Del'Toro: well i think my source is more reliable 21:46 Siwoxe: i dont think so 21:46 Siwoxe: binov me best friend he dont be thief 21:46 Siwoxe: i know this 21:46 Windale Del'Toro: and binov told me him self taht he was lendan 21:47 Windale Del'Toro: and about evil del'toros 21:47 Windale Del'Toro: do somthing about us 21:47 Windale Del'Toro: dont hang in dp 21:47 Windale Del'Toro: get levels and join up with god's 21:47 Siwoxe: nah 21:47 Siwoxe: u killed binov for nothing 21:48 Windale Del'Toro: then be a nice boy and hunt for you self and when a del'toro comes just leave 21:48 Siwoxe: lol? 21:48 Siwoxe: i dont understund del'toro its doesnt have sense 21:50 Windale Del'Toro: what dosent have sence ? 21:50 Siwoxe: u know u dont write truth 21:50 Windale Del'Toro: yes i do 21:50 Siwoxe: binov never write to u 21:50 Windale Del'Toro: i write my truth 21:51 Siwoxe: u know lendan its not binov... 21:52 Windale Del'Toro: if you dont belive me we cant have an comversation 21:52 Windale Del'Toro: bye 21:52 Siwoxe: bye pózniej... 21:59 Siwoxe: one more question 21:59 Siwoxe: why u tnihk binov are lendan? 21:59 Windale Del'Toro: cuz when i attacked binov he said "im lendan" 22:00 Windale Del'Toro: 22:03 Binov: ja ich bede bil dt 22:01 Siwoxe: binov say that becouse he was propably scared.. 22:01 Siwoxe: 22:01 Binov: zartowalem se ze lendan przyjdzie - i say joke that the lendan is coming 22:02 Siwoxe: u now know truth jesli tak chcesz binov to to jest ostatni post ;]
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() Chetnie bym was wspomogl swym toporem, lecz juz go nie posiadam... *********** swoje cale tibijskie zycie, i musze to definitywnie skonczyc... bede was oczywiscie wspieral, ale niestety nie osobiscie... Chetnych zapraszam do mojego tematu,-->Moje życie<-- Nie odbierzcie tego jako jakiejs reklamy, poprostu tam zaczelem, tam sie wychowalem, i tam skonczylem
@Egg wez nie sciemniaj, bo wyslalem ci tego mmsa, i obiecaliscie ze oszczedzicie Binova. nazun podsumowal "jestes jabanym frajerem", ma racje, ale przynajmiej teraz nie sciemniaj. Ostatnio edytowany przez Soul of the Wybrany - 15-09-2004 o 17:57. Powód: Post Egg'a |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
|
![]() heh moze ci cos p[ozyczyc?
Cary each other :> Ostatnio edytowany przez Lolek14 - 15-09-2004 o 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
|
![]() ;P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
|
![]() Blessed Children Rox!!
A Czaja ma grac i mam nadzieje ze bedzie gral ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jak windale sie dolaczyl to co... wtedy oni juz go nie klepali tylko windale i smok ma sie tego pecha ahm... a tak na marginesie wiekszosc z Was nie wie dlaczego taka sytuacja miala miejsce postaram sie Wam troche to przyblizyc a wiec Kao porzyczyl kolesiowi (bardzo dobremu znajomemu z tibii) sprzet zeby zrobil sobie screena. co mu szkodzilo - w koncu z kolesiem znal sie juz spory kawalek czasu, chodzili razem na hunty etc. a koles polecial w *uja i pod&^%@# to. a potem oswiadczyl ze konczy na isarze... zdenerwowany Kao powiedzial to nazunowi i yagdubowi nazun skorzystal z "mojego karnetu" a yagdub sobie patrzyl poszli klepac kolegow sendra binov mial pecha ze byl online - well... what can I say? $hit happens... zaczeli go bic... a itemy bardzo szybko sie znalazly (pewnie "goowniash" przestraszyl sie tego ze go kolesie w RL beda klepac za to ze zdychaja za jego zlodziejstwo) powiem ze metoda bardzo kontrowersyjna ale skuteczna... i wypier... (niczac) z mojego GG btw. Kaoshin zalozyl sobie konto. Pisac do niego a nie do mnie. Ja mu tylko swojego konta uzyczylem na chwilke so... fook off!
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() Czaja chyba bedzie gral dalej
@Egg No to teraz z mojej perspektywy. Wszystko sie zgadza, ALE: obiecaliscie, ze jezeli odesle sprzet, nie zabijecie Binova. Czemu mi na tym zalezalo? niee... nie dla tego ze bym dostal w rl, bo bym NIE DOSTAL, po prostu, tylko Ja i Wujek jestesmy w to zamieszani, i tylko my powinnismy dostac za to co zrobilismy. Obiecalisice ze po tym jak Yag dostanie sprzet, Zostawicie Binova, czego niestety nie zrobiliscie(tak tez myslalem, ale postanowilem sprobowac... Zadko[bardzo] zdazaja sie ludzie ltorzy w takich sytuacjach dotrzyuja slowa). Taka jest prawda. Zabiliscie go, choc oddalem to czego chcieliscie. + ~200k ktore sam ciezko zarobilem. Ostatnio edytowany przez Soul of the Wybrany - 15-09-2004 o 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
w kazdym razie teraz juz ma w pelni uzywalne konto btw. nie wiedzialem ze dzielenie konta na forum to lamanie jakiejkolwiek zasady ![]() na tobia.com tak robia, na tibia.gery.pl tez
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
|
![]() odeslali itemki spoko....
juz nie zginal za to ze nieoddaliscie tylko za to co gadal jak juz go lalismy na poh'u .... a pozatym windale sie wpienil i raczej niechcialo by mu sie koczyc ;p a wiec ja mam swojego mms'a spowrotem i teraz juz do nikogo nic niemam... pozatym ze juz nikomu nie zaufam w tibi... cya in game xD Kaoshin |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
|
![]() wybrany nom mieliscie wy za to dostac po tubie ale jak mielismy mwas zabic jezeli nawet z depo niechceliscie wyjsc? :>
a i tak to by nie bylo oplacalne bo i tak z ciebie by nie wypadla ani moja tarcza ani 270k |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() oj cos mi pachnie wojna domowom :> hrhr
edit: i plxplx nie wyreczajcie sie dt tylko zalatwiajcie sprawy sami ok?? plxplx ![]() Ostatnio edytowany przez /\/\ienki - 15-09-2004 o 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
|
![]() Po 1. nie bylem w depo.
po 2. Kiedy wy biliscie binova, ja bieglem z calym sprzetem, w bp jakies tam d shieldy, i to bylo napewno warte wiecej niz 270k. po 3. Bylismy sobie z wujekim na foldzie, gdzie mogliscie nas znalezc, i zabic po 4. z tego co wyzej przeczytalem, wynika, ze wcisneliscie ostre sciemy windaleowi, skoro myslal ze Binov to Lendan. |
![]() |
![]() |