|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Abaendanox Leond
Profesja: Royal Paladin
Świat: Astera
Poziom: 159
Skille: 99/74
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() Cytuj:
kto tam byl i zrobil q na 90% nigdy tam nie wroci |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Hmm. Kto mi powie w ktorej minucie jest Last Room? I od ktorej zaczyna sie w miare wartka akcja.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Libera
|
![]() Ale co to za problem gdy juz sobie raz wykona iść drugi raz wkońcu jak pacnie to tylko aola straci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Imię: Abaendanox Leond
Poziom: 159
Skille: 99/74
![]() |
![]() 50 + bless next 50k + czas
a monkey podobno wylzoyl do tego 400 k padajac stracil prawie 2kk expa |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() szkoda ze tak duzo padlo lecz gratulacje tym co wykonali go ;] Astera 4ever !
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
|
![]() dzieki za rehosta, rapid uraczyl nas nowymi kodami, ktore huj wie co znacza
![]() pure ownage [: 08-02-2007 00:28 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 23:29 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 20:03 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Raynold ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Gildia: Brigade
Poziom: 140
Skille: 99/73
|
![]() @ Do tych co twierdzą że iść drugi raz na PoI to rozrywka:
Monkey poszedł, ale za 400k (został wynajęty) i padł, a to 170+ elite, doświadczony gracz. Ryzyko deda jest cholernie duże, koszt questa też (my płaciliśmy po 150k skłądki, dano nam runy wartości ~100k. Gdyby każdy wziął tylko to ze skłądkowego to byśmy nie wykonali questa! Ja dobralem 5 bp sd swoich, odpowiednio tyle innych run, na ostatnim sealu mialem 3 sd i 2 strzały z explo....co prawda stosunkowo aktywnie shooterowałem, ale i tak supplies było w teamie ogólnie mało) no i ogólnie ten quest to spora nerwówka... zwłaszcza jak niektórzy (nie tylko br, na filmie widać jak paru polakó ma kłopoty z rozumieniem prostych poleceń po angielsku ![]() W każdym razie ja więcej nigdy tam nie pójdę xDDDDDD
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Imię: Cyr Szeryf
Świat: Rubera
Poziom: 100
Skille: 90/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() na poważnie to od ~100 na sealach zaczyna sie sieka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Rzeszów
Imię: Iron Xardas
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
|
![]() My też na Eterni byliśmy wczoraj.
Co prawda, ja z swoim lvlem trzymałem się z tyłu + hotkey z sd'kiem ![]() Choć się udało to jedyne co moge powiedzieć to, że to najbardziej szalony quest w całej Tibii i nie zamierzam tam wracać przed 120+ lvlem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Venore
Imię: Kasjan
Profesja: Knight
Gildia: Solo Style :)
Poziom: 67
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() No tak niezorganizowanej ekipy to jeszcze nie widzialem ;p ale gz wykonania
A taka mala ciekawostka, na harmonii jest chyba pierwszy poi service ;p herganon(210+rp) itp. wykonuja go dla ludzi za 300k od kazdego xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Toruń
Świat: Candia
Poziom: 290
Skille: 103/99
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
Herganon pare osób z jego gildi i pare osób z Mateuszka Gildi - praktycznie tylko idzesz nie dajesz uhów nic (same 300k lol). I akurat to nie jest głupi pomysł bo ładnie mozna się zarobić a droge na PoI ( i przez wszyskie roomy prosto do final roomu to znają na pamięć). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Film ukazuje droge na questa oraz ujawnia wszelkie trudnosci spotykane na drodze fajnie, tylko ze pallek ktory nagrywal nie angazowal sie zbytnio, hehe ogolnie caly team byl jakis niezgrany.
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @up:Ja się nie angażowałem?Rzeczywiście,potem już niezbyt-mianowicie po sealu z phantasmami,gdzie wszedłem prawie pierwszy i gdy kończyła mi się mana nie mogłem wyjść.Potem próbowałem bić z sd na przodach,ale nooby się przepychały i nic z tego nie wyszło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() gz poi szczerze mowiac to niezabardzo oplaca sie ogladac te filmiki z poi... 6h filmu nawet na full speedzie troche trwa.. a i tak w kazdym filmie to samo no moze z wyjatkiem ze tu padnie wiecej a tam mniej ludu
![]()