|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() więcej przeklinania niz madrych słów...
nie sztuką jest rzucać miesem w piosence, sztuką jest nagrać odtrego dissa bez niecenzuralnych słów. żenada i nic wiecej. jak nie umiecie rapować to nie rapujcie. zero wyczucia rytmu, kiepska dykcja. ja wymyslam lepsze teksty po 10 piwach. jesteście smieszni, duski i vision jednakowo. hail rl life!!! Ostatnio edytowany przez zgryf - 18-02-2007 o 17:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Aleksandrów Kujawski
![]() |
![]() @up
Duski i Vision ... Dobrze że nie my ![]() Co do przekleństw my dużo ich nie mamy, a diss musi być ostry, więc przekleństwa powinny być użyte, no ale może bez przesady xP ... Pzdr @Moto Ta " piosenka " nie jest o grze ... Posłuchaj może jej najpierw hmm? Pzdr
Każdy jest kowalem własnego losu. Ale nie każdy umie kuć . Ostatnio edytowany przez Nietypowy - 18-02-2007 o 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Dla mnie te dissy żenada...i w ogóle niech zostaną przy graniu a nie pchają się do hh..ale jakby nie było to jest najlepszy jak narazie do tej pory i niech na tym pozostanie.
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Po pierwsze: 'Diss na kolesi ;]' - coś słyszę, ale nie tak dokładnie, żebym zrozumiał choć jedno słowo.
Po drugie: przestańcie z tą żenadą, może chociaż byście konstruktywnie skrytykowali? Ja wiem, że jak pojedziecie czyjś kawałek to czujecie się pro, ale może bez przesady.. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Freezy Eddie - 18-02-2007 o 19:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Możę dlatego nie rozumiesz słów bo masz taki problem jak, niektórzy? Niekótrym kiepsko to chodzi ... Ale ogólnie u mnie słychać elegancko ;] Pzdr
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Daleko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Furora
Skille: 16/20
|
![]() najlepsze
![]() ![]()
Vampire of Blink [26]: z czego leci aol ? Sardor Quil [22]: przyniesiesz pare torchów? Sardor Quil [22]: bo ciemno Terse Nyro [19]: jakie skile masz ? Inx Gibon [50]: eng pls Terse Nyro [19]: co to? Lord Kreg [12]: sell wentka |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() wasz tekst
Cytuj:
"srają gównem z cipska" naprawde respekt rymmajsterze ![]() jedziemy dalej Cytuj:
![]() ![]() wiec narazie jeden plus i jeden minus (chociaz tekst jest dalej bez sensu) Cytuj:
![]() pierwsze 6 wersów a już jest aa,bb,cc na freestylu ludzie rymuja lepiej niz ty (polecam DonGuralesko ktory calt freestyle potrafi jechac na jednym rymie jesli wiesz co to znaczy) Cytuj:
![]() co ty kurwa wiersz biały piszesz ze rymow nie ma? z tego co wiem to w rapie raczej takowe wystepuja w ukladach aa,bb,cc aa,bb,aa albo aa,aa,aa a u ciebie tutaj widzisz jakis? chyba niebardzo Cytuj:
![]() Cytuj:
zero szacunku dla ciebie za to dalej nie chce mi sie tego pisac bo wyszliscie na blaznow ![]() posluchaj troche undegroundowych dissow jakies wojny freestylowe wtedy bierz mikrofon do reki bo zrobiles z siebie barana ![]() EDIT keidys mowiliscie ze w dissie Vision uzywa tekstow innych raperow Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 18-02-2007 o 19:50. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Imię: Theatos Kyth
Gildia: Hellpike
Świat: Refugia
Poziom: 90
![]() |
![]() Rymy zajebiste, ale troche niewyraznie rymowaliscie.
Moze wkoncu srizion zrozumie ze to jest walka w grze a nie walka na slowa ... w gebie sa mocni ale im to nie wychodzi. Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Więc tak:
1.Flow(Nie wiem napisalem)Jest po prostu "na siłę" wpadacie w beat tylko żeby wpasc. 2.Dykcja mi chodzi dobrze ale dykcja?Hmm pozostawia do życzenia. 3.Rymy tak jak flow na siłę byleby się rymowało. Tyle.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() @Nietypowy & śpiewające qmple
A może wy z rapem coś macie wpólnego? Czy wcześniej same disco polo? Pociski też wam się udały....-.- Ostatnio edytowany przez Borut - 18-02-2007 o 20:41. |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: 127.0.0.1/localhost
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nie wiem jak dla was, ale dla mnie żałosne. Nie mają się czym zająć tylko obrażają guild's ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Ok juz mi dziala i slysze tekst..
Dobre nawet xDDD "Rozjebie was jak Bin Laden rozjebal world trade center" dobry tekst ;ddddd
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Montura
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
Poziom: 170
|
![]() Hmm... jedyne co mi sie w tym podobalo to beat-ten wyszedl wam dobrze.
Cala reszta jest niestety slaba. Wasze jeszcze niezmutowane glosy sa za ciche i zbyt mlodziencze zeby przeklenstwa ktorych jest nazbyt duzo robily wrazenie. Tekst za genialny nie jest, staraliscie sie powiedziec zbyt duzo. osobiscie najbardziej podoba mi sie diss baku(dobra dykcja, moze troche cienki beat ale slucha sie naprawde przyjemnie). Zrobcie jeszcze jeden diss ale postarajcie sie go bardziej dopracowac: niech slowa beda glosiejsze, mutatorem polecam pogrubic troche glos aby byl bardziej meski, no i mniej przeklenstw i prostszy ale bardziej wymowny tekst. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kaczero
Profesja: Elder Druid
Gildia: Jeden siedem, siedem jeden.
Świat: Kalmera
Poziom: 666
Skille: 13/37
Poziom mag.: 69
|
![]() @do autora
Żeby twój rap był jeszcze bardziej hip-hopowy bełkocz przez zęby pokaż swoją wadę wymowy. Te piosenki Dusków i Vision to albo beznadziejne niezrymowane kurwy albo jakaś przerobiona piosenka molesty. W ogóle co za idiota ma zajawke żeby nagrywać piosenki o tibi? ![]()
Co będzie później wie Sprawiedliwy Wszystko zależy od perspektywy Gdy płonie mały ognik to nikt go nie gasi By zyskać wiele musisz czasem trochę stracić Nie tylko brać lecz trwać też z innymi Dodać wystarczy, że i szczęście ma swój limit Nikt nie zna godziny i tak później czy prędzej Życie, nie ty wybierze ci następcę Więc niech pamięta serce, a przypomina słowo O tych którzy byli tu przed tobą ..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dykcja może być słaba ... racja x) ... Trochę na fazie nagrywaliśmy
![]() Ogólnie to nie jesteśmy profesjonalistami, mamy chujowy sprzęt i naprawdę staraliśmy się żeby to wyszło git, a nie na siłę -.- ... Nie mamy studia kurde i jakoś to idzie bez ![]() Wypowiedź montura mi się podoba i dzięki za radę .. Pzdr ziomek xP ... Niektórzy piszą " żałosne "... " do dupy " albo inne txty zapodają, a pewno połowa z nich gówno wie o hip hopie, zobaczyli teledysk w TV i się dziwią czemu my tak nie nagrywamy skoro to też nawijka ... Grr dać wam majka i pokażcie co potraficie wierze że będzie to HIT ![]() Spróbujcie posłuchać na różnej głośności może będzie lepiej z wyraźnością ![]()
Każdy jest kowalem własnego losu. Ale nie każdy umie kuć . Ostatnio edytowany przez Nietypowy - 18-02-2007 o 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
|
![]() hiphopu slucham od dziecka (jak mialem ~10lat brat zaczal sluchac i od tego czasu tlyko rap)
duzo freestylowalem, znam w chuj klasyki wiec mi nie mow ze gowno wiem o hiphopie i rapie |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Świat: Furora
|
![]() Diss zajebisty, wielki respect dla was za to
![]() "wjechales na Vision ktore Ci sprosta..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Radri ... dzięki xD
Każdy jest kowalem własnego losu. Ale nie każdy umie kuć . Ostatnio edytowany przez Nietypowy - 18-02-2007 o 22:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Mego miasta sie nie wstydze
Stan: Niegrający
Świat: Została pustka
Poziom: Czy
Skille: ToWazne
Poziom mag.: ??
|
![]() LOL LOL LOL LOL ~ te teksty i wogole ... duzo jak nie calosc pobrane z wszystkich hh piosenek ... sie nasłuchali i teraz klepia piosenke ... pozdrawiam srodkowym palcem juz gdzies to bylo WWO chyba ... stawiam wszytsko na jedna karte to chyba co w 2 hh piosence jest , żal mi dupe ściska - peja bodajże~ ... i wogole podkład jest za głośno do słów i nie słychac co tam kto "rapuje" Yoo i jeszcze jedno PROSTATCKI JĘZYK ... ale czego mozna sie spodziewac;]
Ostatnio edytowany przez Guest 1900 - 18-02-2007 o 23:12. |
![]() |
![]() |