|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cecras
Profesja: Paladin
Gildia: Shadow Team
Świat: Xerena
Poziom: +++
Skille: 10+
Poziom mag.: 0+
![]() |
![]() jak zagadać do emperatora kruzaka
?? ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W Ankrachmun
Imię: Messianic Monk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 45
Skille: 18/24
Poziom mag.: 50
|
![]() powiedz hello emperor to zareaguje a mozna naprawde ciekawa rozmowe przeprowdzic... Za skore bazyla oferuje nieskonczone bogacstwo....
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Imię: Cecras
Profesja: Paladin
Gildia: Shadow Team
Świat: Xerena
Poziom: +++
Skille: 10+
Poziom mag.: 0+
![]() |
![]() wiesz co gadałem z nim wczoraj pytałem o excalibug - odpowiedział
a o basiliska- nie odpowiadał może się zajme tym jak to zrobić ![]() i zajme się tym questem ![]() gram na xerenie jak ktos by chcial z xereny pomoc w robieniu questu to msg na gg- 6656562 albo na postac Ahajo ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
|
![]() Bym powiedział nieco wiecej w tej sprawie ale to jest legenda. Nie bede wam psuc klimatu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2008
Imię: Vikitor
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 43
Skille: -/-
Poziom mag.: 45
|
![]() excaliburg..... WSZYSTKO jest z tym związane.
zobaczcie sobie poradnik dla druida na tibia.pl i przeczytajcie story. ^też odkryłem pare powiązań co do "questu na excaliburg" po 1: story mówi o pewnym druidzie który podróżował po całej tibi i szukał śladów tego właśnie miecza. ^była mowa o pewnej nie zaznaczonej na mapie scierzce do ślepego bazyliszka który był nieśmiertelny czy jakoś tak. fakt taki bazyliszek istnieje i nic o nim nie wiadomo (npc ale potworki to tez npc ![]() po 2: z tych wszystkich plotek które słyszałem excaliburg zabijał demony 1 cięciem dlatego demony zniszczyły siedzibe jego włascicieli (nightmare knights) i całe miasto, naszczęście jakieś inne armie powstrzymały je i wy********** do piekła ![]() po 3: większość npc coś pierniczy o excaliburgu i nightmare knights, a też słyszałem że CIPSOFT nie robi żadnego śladu questa dla picu więc zachęcam do eksporatacji całej tibi ![]() DSL też słyszaem że są powiązane z excaliburgiem ponieważ Kurzak (imperator kazzo) chce skórę bazyliszka (ponoć jest w skrzynce obok właśnie tego bazyliszka) niestety nie da się do niego dostać. jeżeli popatrzymy na te wypukłe krateczki w korytarzu prowadzącego do skarbca: "You see a stone tile. It seems to be a switch." po polsku "widzisz kamienna płytke. wygląda na przełącznik. możliwe że gdy dostarczymy skórę bazyliszka Kurzakowi i zrobimy coś z tymi płytkami to otworzy nam się skarbiec ![]() to by było na tyle z mojej strony. Wszystkie informacje są niepotwierdzone i są one tylko domysłami więc nie czepiajcie sie. @edit nie pytałem na 8.1 o bazyliszka (Kurzaka oczywiśce) więc jak będę miał czas to odpisze coś więcej (jeżeli odpowie) -18:04 Emperor Kruzak: Well, our mines have been invaded by a basilisk. We trapped him with a cave in. The hero that could bring me the body of the beast will get a great reward. chyba mnie nie lubi :/ 18:07 Vikitor [34]: reward 18:07 Emperor Kruzak: Well, isn't it reward enough to talk to the emperor of all dwarves? Ostatnio edytowany przez Vikitorus - 01-03-2008 o 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() Co za palant to odświeżył, wypadało by kolego sprawdzać daty postów. Rok ci się chyba pomylił
![]() Ostatnio edytowany przez Depeszowiec92 - 29-02-2008 o 18:47. Powód: źle napisałem "exkaliburg" hahah |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2008
Imię: Vikitor
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 43
Skille: -/-
Poziom mag.: 45
|
![]() Sorki błędy poprawiłem.
Rok widziałem i miałem ten rok gdzieś ![]() ![]() Swoją drogą ty też widze jesteś "archeologiem" któremu się rok pomylił ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Peterborough
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Sekretem dark katedry jest BONE KEY.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Skoro temat się rozruszał to mam coś do dodania o Excalibugu , a mianowicie kiedy idziemy do króla Tibianusa na zapytanie o Excalibug on odpowiada żeby mu ten miecz przynieść a obsypie was nagrodami , według mnie nie miało by sensu robienie questa jeśli nie dało by się go wykonać ... Excalibug istnieje lecz prawie nikt nic o nim nie wie
![]() @Down : Być może ale pewnie z biegiem czasu będzie dało się zdobyć miecz-legendę ![]() Ostatnio edytowany przez Xydijo - 03-03-2008 o 10:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Imię: Ciunki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Peacekeepers
Świat: Harmonia
Poziom: 205
Poziom mag.: 82
|
![]() Pozwole sobie odświeżyć
![]() Excalibug ,a nie Excaliburg ,miecz ktory posiadal 80ataku/60 defa. Niestety musze was zmartwic bo excalibuga nie ma ,a byc moze odpowiednikiem jest Magic Longsword. Szczerze mowiac excalibug to super mega pro ultra rar , wiec to normalne ze npc beda cos o nim mowic np Ava Tar (chyba dobrze napisalem) czy nekromanta na polnoc od Thais |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2008
Lokacja: wenore
Stan: Usunięty
Imię: Ziomek Pogromca Ratow
Profesja: Rookstayer
Gildia: co to
Świat: guardia
Poziom: 9
Skille: 19/18
|
![]() :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja mam exhalibur na rokardzie na guardia wypad mi z trola ![]() muj najlepszy hit to 231 w minutar ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2009
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Morgan le Fay
Profesja: Rookstayer
Świat: Thoria
Poziom: 20
|
![]() A mity z Rookgardu? jak były to sorry... Na przykład Spike Sword, który podobno można zdobyć tak: http://www.youtube.com/watch?v=-WGZ5tV16-Y
|
![]() |
![]() |