|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up
glupoty gadasz wczoraj 3 gmow na zmiane na refugii bylo ![]() a co do tych up co mowia ze dostanie bana po 1 - film,screen,log z czata NIE MOZE byc podstawa do bana ![]() po 2 - kto w takiej chwili mysli zeby ctrl+r nacisnac? po 3 - nawet jesli ktos nacisnie to (nie wiem jak na celescie, ale na refugi jak reportujesz bottera to przez ctrl+r nawet nie ma co probowac ![]() po 4 - nawet jak dostanie bana ![]() ![]() a do tych obroncow wszytskoch "ofiar" Yoozka jesli ktos jest noobem i cwaniakiem na swiecie pvp to co sie z nim robi? zabija raczej watpie zbey co 2-3dni Yoozek szedl sobie na poi ubic kogos dla sportu ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Tak? To sie mylisz
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up up
napisalem ze tak mysle ![]() tzn. z mojej wypowiedzi mozna to wywnioskowac jak dla mnie delikatnym bezsensem byloby wastowanie run i ubijanie ludzi "dla sportu" jeszcze zeby mial loota z tego ale wiadomo ze 100+ ek ma aola (no chyba ze www.allegro.pl lub ewentualnie www.ebay.com) dlatego mysle ze nie robi tego bez powodu btw. nie wiedzialem ze na forum jest ktos z chelma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Zgadzam się z Tobą nie po to ludzie grają na non-pvp żeby działy się takie akcje jak na przedstawionym filmiku.
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() ze mną nigdy by nie miało prawa czegos takiego stac, nie rozumiem jak 144 ek nie nosi uhow, przeciez to max noobostwo
swoim 120 ek soluje 3 dle a on zamiast dobic all dle to zaczal biegac w kółko albo mial max freezy albo ta postacia gral jakis 4 latek ktory ledwo siega do klawerki, zenada jakich mało.....
![]() |
#27 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Siem-cE
Stan: Początkujący
Imię: Warrior of abyss
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 115
Skille: 89/86
Poziom mag.: 7
|
![]() No i sie skonczy lognie sie kolo niego - dostanie bana a po banie znowu sie zgony posypia. Mi sie filmy podobaja i na Calmerze tez jest pare osob ktoreby sie tak ubic przydalo ^^ good job, zajebisty film jak 2 poprzednie i czekam na kolejne z npvp fragingu
![]()
21:26 You have found a demon helmet. 10:05 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() ![]() ~By abySS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @boorex
czy nie uwazasz ze ktos musi miec jednak troche oleju w glowie zeby ubic 144 ek? na non pvp... chociaz fakt ze ten ek to noob ja jak chodze na dl nawet ze sioherem to mam troche tych uhow (5bp przewaznie) a tamten:> ile on tego mial:> i ogolnie zachowywal sie jak dziecko allegro ![]() a pozatym na refugii tak nie robia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Jak zwykle, zawalisty filmik z tej serii. Nic dodać nic ująć.
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Skille: 13/37
![]() |
![]() Cytuj:
Po 2.Bedzie spokoj? na Celescie kazdy kazdego Upier.. wiec 1 czy 2 osoby zbanowane niczego nie wniosa ![]() Po 3.Najpierw musi dostac CR . Po 4.Yoozek u**bal juz setki osob i jakos nadal chu.. mu zrobili ![]() Pozdro
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Horyniec Zdrój
Imię: Szybki'lols
Profesja: Knight
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Poziom: 44
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5+
|
![]() Yoozek wymiata i tyle
Btw: Ten koleS MNIE rozbawil exura rox;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Mego miasta sie nie wstydze
Świat: Została pustka
Poziom: Czy
Skille: ToWazne
Poziom mag.: ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Siem-cE
Stan: Początkujący
Imię: Warrior of abyss
Gildia: Majestic Lords
Poziom: 115
Skille: 89/86
Poziom mag.: 7
|
![]() Ogolnie rzecz biorac chce sie grac
![]() ![]()
21:26 You have found a demon helmet. 10:05 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() ![]() ~By abySS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
@Draggy_slayer No trooche trzeba miec, zeby naropowac 5 Dli i latac z nimi po malym pomieszczonku w poblizu 140 ek, zeby padl. Zreszta ten 142 ek chyba kupil chara. Chociaz na servach npvp nie nosi sie duzo uhow, zwlaszcza jak sie ma sioera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() Yoozek a pamientasz Master Bibka?? Eq ładne dostał
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Stojowice
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flip Mode Crew
Świat: Danera
Poziom: 117
Skille: 94+
Poziom mag.: 20
|
![]() Dla mnie facet jestes totalnym noobem... mam nadzieje ze padniesz w taki sam sposob
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rycek Ziom'al
Poziom: 124
Skille: 90/82
Poziom mag.: 8
|
![]() no no ladnie yoozek, gratz "fraga" xd
woa piszesz sie na to zeyb takie cos na calmerce odwalic? :> btw. kolesiowi chyba zabraklo uhow ![]() A co do bana przez filmik to nie moga, ale widzialem jeden jak hackowali 120~rp na antice chyba... hacker ukradl z 1 domku cenne rzeczy (demon seta, horned helmet). Widac bylo na jakiego chara wysyla parcele, dorwali go gmowie i tak przycisneli ze musial oddac skradzione rzeczy ^^
![]() Po prostu Calmera- forum thread All friends are in my mind... _____ O |\_O )) \\ bySz Ostatnio edytowany przez Ziomal Dawidsol - 23-02-2007 o 20:55. |
![]() |
![]() |