|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Ja wam polecam RebirthRO.
Bardzo fajni gracze i kilku polaków... W sumie to wystarczy zrobić chatroom w proncie, i często ktoś pomoże. Graczy jest dużo. Mnożniki: Base 100x,Job 100x, Loot 20x Advanced class Gunslinger I ninja. Max lvl 255/120 Max stat 255. Polecam ![]() Ja mam 6 postaci, nie będę się rozpisywał ![]() ![]() @edit A, twórca tematu, bardzo słabo się rozpisałeś o profesjach. A gdzie jest Taekwon? Ninja? Gunslinger? >.< Btw. Wiecie że podobno mają się pojawić dalsze klasy Gunslingera i Ninja?
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 12-03-2007 o 17:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Imię: znam się na tym?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: a ja wiem ?
Świat: Valoria
Poziom: 140
Skille: 90/60
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
Są takie fajne budynki a mianowicie Szkoła/Gimnazjum/Liceum/Ewentualnie studia.Tam są fajne itany które się nazywają słowniki ortograficzne.Mają tam taki zbiór literek i wyrazów że hej.! Więc radze zajrzeć do tego itana i poczytać go troche. ![]()
Wiecznie bez kasy to my polacy Wiecznie bez materacy to my polacy \|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmić | | TROLLI! | `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo ![]() ![]() AJM De best.AJ KAAL JU ON KALMERA!OKEJ?xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Prawdopodobnie darmowy global, tyle, że znajdujący sie w indiach wiec może lagować.
http://www.ragnarok.co.in/einbroch-splash.html Sam jeszcze nie testowałem.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Ja polecam serwa DKDR poniewaz wbijasz szybko lvl i pkujesz ludzi to mi sie podoba osobiscie mam 4upperów: Clow, Proffesor, Stalker, Champion, aktualnie robie assassin crossa stalkera wbilem w 1 dzien xD
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Ja tez gralem na DKDR. Mam tam 97 sina i za cholere nie moge wbic 99 zeby miec assassin crosa. Gdzie expic? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
|
![]() Jak już kogoś poprawiasz, to sam bądź idealny. Istnieje wiele innych znaków interpunkcyjnych, a nie tylko kropka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2007
|
![]() Eee mam pytanie ta gra jest darmowa?Czy to Ragnarok 2 czy 1?I ile zajmuje a takze fajnie by bylo jakbyscie powiedzieli wymaganie tej gry bo chcialbym se w to pograc ^^.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() proponował bym przeczytanie sobie pierwszej strony tam wszystko jest opisane :/
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() Gram na DKDR. Mam 58 knighta i 65 huntera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() BUMP!
Odświeżam temat o tej świetnej grze ;p Gra ktoś na DKDR po wipe? Postanowiłem zrobić priesta (76 lvl)i teraz expię 94 wizzem ;p Nick w grze: Ketoprom - priest, Hellmans - wizz |
![]() |
![]() |