|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Mogę być oficerem ;D
@fake: Zapowiada sie nieźle. Zemsta beho nie była taka zła więc czekam na next ;] Ładna mapka ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Lokacja: Sieradz
Stan: Początkujący
Świat: Hiberna
|
![]() Widać temat otworzony ponownie. Czekamy na next Part :}
Moglbym byc Oficerem ;] Nick : Rosvel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Dziekuje Nekromancie za otworzenie tematu.
Wszystkie osoby z rekrutacji napewno wystapia. Moze nie jako oficerowie, ale rol majtkow i buntownikow jest duzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() @Up
Teraz to jest Ashlon. Nie Nekromanta ^^ @Top Czekam na next part i chciałbym być oficerem. Nick: DracoR.
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Part 1:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dowody na nieuzytkowanie otsme: 1) Przedmioty leza na meblach( w otsme nie mozliwe) 2) Wielkie drzewo w lesie jest chyba krzywo wklejone Akcja rozpocznie sie w part 3 @kogucik Spokojnie, bedziesz. Ale dopiero w 4-5 czesci chyba ![]() @lolny Gdybym nie mowila wszystkiego publicznie, to temat bylby zamkniety, a ja zbluzgana od otsme usera. Zrobilam kilka wlasnych grafik i outfitow, ktore beda powoli umieszczane, wiec rowne sklejenie nie jest jedynym atutem. P.S. Zna ktos sposob na fajana sniezyce w GIMPie? Ostatnio edytowany przez seksowna_druidka - 26-02-2007 o 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Rewolucja i wogle przełom! Tylko mogłaś nie tłumaczyć wszystkiego publicznie :/ Teraz nie będziesz jedyna robiąca takie fake
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Mi się nadal nie podobają outfity (za jasne) i ta sztuczność (wszystko równo / przypominają mi się czasy gdy w tibie grałem). Zobaczymy co z fabułą będzie w następnych częściach. Masz za długi wstęp do tego wszystkiego. Fabuła ciągle opowiada o tym co będzie się działo a nie o tym co się dzieje. Póki co 8/10.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Nareszcie widać że to nie jest OTS ME!
Outfity za jasne Trochę beznadziejna rozmowa (ta na początku) Oklepana fabuła Śnieżyca w Gimpie... chyba by się dało. Ja bym taką w PSie zrobił ![]() Trochę to brzydkie w sumie jest 4/10... Nie podoba mi się, nie zaciekawiło, tak jak powiedział Shuki, sztuczne. PS. Gadasz tak, jakbyś się na siłę broniła że to nie OTS ME. Właśnie takie zachowanie występuje u ludzi którzy używają OTS ME!
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Lokacja: Sieradz
Stan: Początkujący
Świat: Hiberna
|
![]() Co do pierwszego odcinka
![]() @Up Daj spokój dziewczyna udowodniła swoją racje i ten temat już został zamknięty więc bez urazy ale siedz cicho i komentuj Fake a nie oskarzaj bez podstawnie Tą Panią. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Moge spróbować ci taką w PSie zrobić
![]() Mam andzieje, ze rozwiniesz to ładnie fabularnie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ech, czasem mam ochotę wypatroszyć co niektórych userów, wnętrznościami palić w piecu, krwią napoić wieprze, a skórą owinąć kilka książek (kolejne egzemplarze Necronomicon). Przykład takiego usera: Virusmaxi. Chłopie, te wrzaski o OTME są żałosne. To ty na siłę chcesz pokazać, jaki jesteś ładny user, po prostu Patrz Drom, Nadaję Się Na Moda.
A fejk? Może być. Na razie nudny, ale (prawie) idealnie równa grafika to dość ciekawy, rzadko używany w fejkach styl. Mała literówka: 'yells', a nie 'yels'. Ocena fejka: 7+/10 Ocena krzyczącego Virusmaxiego*: 2/10 * - nie chodzi o ocenę, jaką on wystawił, ale jak ja go oceniam.
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() a czy ja będe?
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Zapowieda sie ciekawie.
Czy moge wystąpić jako chiński pirat nick Oroku Saki, outfit taki by pasował. PS. Jak by miał walczyć to kataną lub na pięści. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
Zapisuje wszystkie nicki i outfity biorace udzial w rekrutacji, wiec jesli sie zglaszales to bedziesz ![]() Mowicie, ze chcecie wiecej akcji. Ok w czesc druga da sie wcisnac jakas zadyme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Podoba mi sie, ciekawie sie zapowiada. Rob dalej.
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @Misza
A od czego są notki?? Drę się bą nienawidzę OTS MĘ. A zresztą, g***o mnie obchodzi co o mnie sądzą inni. Wyrażam swe zdanie i bye bye.
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Virus się prosi o złą nocię?? O cholercia świat się zmienia. ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narzekacie, ze moje outfity sa zbyt jasne. Podejrzewam, ze jest to spowodowane zbyt duza przezroczystoscia warstwy koloryzujacej (do tej pory 60%)
Porownajcie i powiedzczie ktore lepsze: stary 60% ![]() nowy ~45% ![]() |
![]() |
![]() |